- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Saygı hakedilirbu saygısızlık nedir? normal konuşmayı başaramıyor musunuz?
dediğim gibi "terbiyesizliğiniz" olduğu için muhatabım değilsiniz.
Ay inanır mısınız bugün 2 rossman,2 gratis ve 1 watsons girdim bir tane bile limon kolonyası kalmamıs. Allahtan tanıdık eczacım vardı da ona doldurttum
Ya tmm a partisi b partisi degil ki konuAynısını düşündüm vallaha. Illaha bir siyaseti katanlar olacak
Gercekten komiksinneden susayım? kendi düşüncelerimi söylemem neden rahatsız ediyor? sizden izin mi alacağım?
klavye başından bu cümleleri kurmak ne kadar kolay keşke karşımda da kursanız :)
Her limon kolonyası da etkili değil zaten. 80 derece olmalı. Millet kendini rahatlatıyor.
Aynen 80 derece olmalıymıs banada eczaneci öyle söyledi. 1 litre siseden doldurdu verdi bir süre idare eder beni.Her limon kolonyası da etkili değil zaten. 80 derece olmalı. Millet kendini rahatlatıyor.
Saygı hakedilir
İnsanların zayıflığını kullanan size saygı duyamıyorum
Ah ah bilmem mi o gece bende buraya yazdım ben anksiyeteyim,hep ya benim bir parçam askerde olsa ne yapardım diye ağladım durdum. Olanları düşünemiyorum bile....Bizim milletimiz acıdan kaosdan besleniyor
İnsanların babası kardeşi eşi evladı orada bütün gece binlerce haber paylaştılar
Kaynak desen tırt
O insanlar mahvoldu haber alana kadar
Bu olaydada ya panik atağı olan var
Psikolojik rahatsızlığı olan bir sürü insan var
Bi olaydanda faydalanmayın
Gerekli önlemleri alın tamam işte
Ne halt etmeye insanları galeyana getiriyorsunuz dimi
Sağduyulu olmak bu kadar mı zor
neden susayım? kendi düşüncelerimi söylemem neden rahatsız ediyor? sizden izin mi alacağım?
klavye başından bu cümleleri kurmak ne kadar kolay keşke karşımda da kursanız :)
Evde 3 şişe rebul kolonya var, yasemin, incir, ve bir de çiçek kokusu
80 derece yazıyor üstünde, işe yarar sanırım değil mi
80 dereceyse yarar.. ben bugün cok güldüm. Bi kadın gratiste kolonya arıyor selin,duru falan bulamadı rebul vardı. Baktı limonlu değil diye almadan cıktıEvde 3 şişe rebul kolonya var, yasemin, incir, ve bir de çiçek kokusu
80 derece yazıyor üstünde, işe yarar sanırım değil mi
Sınav keyfi değil
Tatil için de demiyorum biliyorum ki sonra yol elektrik olarak dönecek
Eğer ben üniversiteleri az bucuk tanıyorsam
Bende eve girince üstümü çıkarıp elimi yüzümü yıkayıp öyle kucaklıyorum köpeğe geçme vakasını duyduğumdan beri, aksi gibi benimkide kapıdan girer girmez sürtünmeye başlıyo ona engel olamıyorum, dediğin gibi aHiç panikli pipirikli bir insan değilim ama konu kedim olunca içim titriyor, kendime engel olamıyorum, eşime de kendime de kızımızı öpmeyi yasakladım şimdilik, el yıkamadan dokunmakta yok Allah'a emanet kuzum
Gercekten komiksin
Traji komik olan bi komiklik tabi
Bi de gülücük yapiyosun her msjinda
Tuhaf,garip.
Gözünü sevdiğimin kolonyası artık anlayacaklar kıymetini :)))
80 dereceyse yarar.. ben bugün cok güldüm. Bi kadın gratiste kolonya arıyor selin,duru falan bulamadı rebul vardı. Baktı limonlu değil diye almadan cıktı
Internette ssadece gaz maskeleri kalmış onlarda yakinda tükenir. Onların koruyuculuğu var mi?