- 25 Haziran 2016
- 6.927
- 12.232
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Insallah cocuklara bisey olmaz.kendimden cok kizimi anne babami dusunuyorum.cunku cok yaslilar ya bisey olursaEvet 1.5 yaşında, ev yoğurdu eksik olmuyor zaten. Kızım için endişeliyim tabii ama dünyada hiçbir miniğin zarar görmediğini öğrendiğim için bir nebze rahatladım. Umarım biran önce geçer gider. Dezenfektan ben de düşünüyorum evet.
@Astoria sizin önereceğiniz bir ürün var mı?
.çocukları hiç etkilemiyor en şanslı yaş grubu 9 yaş altı.Insallah cocuklara bisey olmaz.kendimden cok kizimi anne babami dusunuyorum.cunku cok yaslilar ya bisey olursa
Ama görüştüğüm doktorlar havalar ısınınca mikrop yok olacak diyor!Panige gerek olmadigi dusunuyorum
Bu zamana kdr bence dogru davranildi merak edip kizsakta su anda il aciklanmamasi en dogrusu.
Her gribe test yapilacak ne vakit var ne imkan cogu kisi anlamadan atlatmis olabilir
Olabildigince hastahanelerden uzak durmayi dusunuyorum
Beni isin ekonomik boyutu korkutuyor
Ulkemize sicak para girisi bir tek turizmle var.
Turizm bitme noktasinda beni hastaliktan cok bu korkutuyor
Sakin kalmaya calismak en dogrusu.
Okullar tatil olur ama evde kritik riskli biri yasiyorsa gondermeme secenegide dusunulebilir
siz iyi misiniz ya? bakanlık açıkladı abd' de tespit edilen vaka vakanın bulunduğu bölgelere hiç gitmemiş bile.Komik olan ne biliyor musunuz? Bugun ABD'ye Turkiye'den giden birinin Covid-19 oldugu aciklaniyor, sonra bakanimiz bizim ulkemizde de olma ihtimali yuksek diye ortami alistirici bir aciklama yapiyor, 24 saat gecmeden bir de duyuyoruz ki Turkiye'de de viruslu vaka oldugu tespit edilmis. Muhtemelen tespit edilen ilk vaka da degil. ABD'den gelen aciklama sonucu ortaya cikarmak zorunda kalindi. Uzucu olan hastanelerimizde bu virus icin testlerin olacagina inanmamam. Durumu agir olmayan biri muhtemelen virus tasidigini ogrenemeyecek.
Mesela ben su an gribim. Yada sadce o kadar oldugumu saniyorum ama Covid-19 olup olmadigimi ogrenebilecegim bir testi olamayacagim. Acikcasi su an durumumu idare edebildigim icin hastaneye de gitmeyi dusunmuyorum. Gitsem ne olacak? Aferin ve agri kesici yazip gonderecekler. Cok yazik dogrusu.
Eşimde aynı maske 5 lira Allah'tan korksunlar.Onlar hakikaten işe yaramıyormuş ama eczacı 80 liraya bir maske satıyordu. O daha etkili falan dedi. Eki Görüntüle 2603599
Ama görüştüğüm doktorlar havalar ısınınca mikrop yok olacak diyor!
Geçen sene biz doğru tatil yapamadık biz bize yapalım bu sene o zaman. Geçen sene yaptıkları fahiş fiyatları unutmadım. birseycik olmaz yakında aşı çıkabilir zaten, aşının 1 ayı falan kaldı bence ...
doktor zaten uzmanlar önermiyor maskeyi, ağız burun, bağırsak gibi organlardaki bakteriler maskede birikir biz de onu soludukça kendi kendimizi enfekte ederiz diyor.Gerçekten insanımız çok fırsatçı .
Şimdi eşimden foto istedim eczanede 80 liraya veriyorlarmis dedim.
Kızdı baya 5 lira bu ya dedi.
Bana gönderdiği fotoğraf.
Filtreli toz maskesi.
Hakikaten ulkece herşeyin b... cıkarmadan duramiyoruz
Yani gerek bile olmuş olsa fırsatçılığa ifrit oluyorumdoktor zaten uzmanlar önermiyor maskeyi, ağız burun, bağırsak gibi organlardaki bakteriler maskede birikir biz de onu soludukça kendi kendimizi enfekte ederiz diyor.
bi de maskeyi doğru kullanıp imha etmek gerek İran' da bu tip tıbbi malzemeler sağa sola atıldığı için salgın ayyuka çıktı.
onlar Gölcük depreminde bir şişe suyu 10₺ satan familyadan varlar ve ne yazık ki olacaklar..Yani gerek bile olmuş olsa fırsatçılığa ifrit oluyorum
Dediklerin de doğru evet
Bende ona sasiriyrm Ben iki haftadir evden cikmadim.kimseyle gorusmedm evet esim mecbur ise gidio ama gelincede Hemen Dus vs ama insanalr sokaklardan gezmekten Geri kalmio baska sebebplerle disari cikmayin anladm.cocugu okuldan almak vs ama onun disinda bence gezmelere komsu iliskisi avm alisveris dugun ozellikle toplu yerlere gidilmemeli hhepimizi korumak onemli bakanin deidgi gibi. Mucadele ulusal herkes ustune duzeni yapmaliVirüs İstanbuldaysa zaten ülkeye yayılmış olur çok fazla işleyen bir il. Her ilden gelen giden var. İnsanlarda yurt dışına çıkmadan, müze gezmeden, sinemalara-avmlere gitmeden duramıyor hayret yani.
iste bu kafa yuzunden vurus yayiliyor bu gezme yuznden. arkadasim 4 binden fazla indan oldu. cinde okuyan bir tanidigimiz var sadece pekinde 10 bin insan oldu diyor aciklama yapmiyorlar keske senin dedigin gibi bise olsa bir risk grubu var insan insandir her olen canliya uzuluyorum olen bir tanifigimiz akrabamolizda olabilirAma görüştüğüm doktorlar havalar ısınınca mikrop yok olacak diyor!
Geçen sene biz doğru tatil yapamadık biz bize yapalım bu sene o zaman. Geçen sene yaptıkları fahiş fiyatları unutmadım. birseycik olmaz yakında aşı çıkabilir zaten, aşının 1 ayı falan kaldı bence ...
kolanya fiyatini tavan yapmislar yuzde 60 zamonlar Gölcük depreminde bir şişe suyu 10₺ satan familyadan varlar ve ne yazık ki olacaklar..