- 31 Ekim 2018
- 562
- 1.539
- 31
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Duyumlarıma göre avrupa yakasında vaka.Dogum gunum vardi.Butun hevesim kaçti. Sehirdisina cikcaktik ondan da vazgectim sayilir bu gece itibariyla gerci İstanbuldayim baska bir sehre gitmeye kormak mi yoksa bulundugum yerde mi korkmaliyim emin degilim neyse...
Valla bunaldim artik yok deprem yok virus ne guzel normal normal yasiyorduk işte.
Duyumlarıma göre avrupa yakasında vaka.
Bu öğleden sonra öğrendim, ciddiye almadım sakinleştirmeye çalıştım.
Ama maalesef gerçek, iş yerinde ortaya çıktı.
Yüzde doksan eminim o vaka olduğuna çünkü test pozitif dendi, çalıştığı birim eve yollandı.
Yok, hayır.Kuyumcu diyorlardı değil miymiş?
Oooo kimlere kimlere bulaşmış olabilir o zmn bir dediler ama çok daha fazla vaka olabilirYok, hayır.
Tabi ki emin olmamakla birlikte yüzde 90 doğrulukla söyleyebilirim çünkü öğlen 3 ten beri pozitif test olduğunu biliyordum, bir plazada çıktı.
Kurumun adı geçmesi yasak, belki binlerce çalışan var.
Ekip olarak iş gereği geçen hafta sanırım Almanya seyahatleri olmuş.Oooo kimlere kimlere bulaşmış olabilir o zmn bir dediler ama çok daha fazla vaka olabilir
Allah yardımcımız olsun ne diyelimEkip olarak iş gereği geçen hafta sanırım Almanya seyahatleri olmuş.
Gidenlerden sadece 1 inde var, diğerleri eve yollandı, evden çıkmayacaklar 14 gün.
Ama koca bina, hepsine yayılmış olabilir.
Ulaşım anında birçok kişiye keza öyle.
Yok, hayır.
Tabi ki emin olmamakla birlikte yüzde 90 doğrulukla söyleyebilirim çünkü öğlen 3 ten beri pozitif test olduğunu biliyordum, bir plazada çıktı.
Kurumun adı geçmesi yasak, belki binlerce çalışan var.
Ben de aynı düşüncedeyim.cok sacma bu. ne demek kurumun adinin gecmesi yasak. seattledaki ilk vaka amazon calisani. tum calisanlar evden calismaya yonlendirildi. kurum calisanlari ille ise gitmeye devam etsinler diye uğraşıyorlar. aslinda kim bilir bu surecte kimlere bulasti hastalik kulucka evresinde. tum sirket calisanlarinin evden calisip fazla insan ile gorusmemeleri gerekir.
cok gecmis olsun. aslinda ben ulkemizin bunun altindan iyi kalkacagini dusunuyorum cunku hir cok ulkeye nazaran iyi bir saglik sistemimiz ve doktorlarimiz var. insallah bir an once kurtuluruz.
Ekip olarak iş gereği geçen hafta sanırım Almanya seyahatleri olmuş.
Gidenlerden sadece 1 inde var, diğerleri eve yollandı, evden çıkmayacaklar 14 gün.
Ama koca bina, hepsine yayılmış olabilir.
Ulaşım anında birçok kişiye keza öyle.
Bu dönemde yurt dışından girişler ve çıkışlar tamamen durdurulmaliydi bence ... yapılmadı oradan gelen birinde çıktı yine
Benim bildiğim bişey yok ama tahmin ediyorum. Çok uzun süredir vardı diye düşünüyorum. Haftalardır Türkiye’de olduğunu düşünüyorum. Açıklanmadı. ya da tespit edilemedi. Çok fazla vaka olduğunu düşünüyorum. Mantıklı olarak düşününce virüslerin yayılma hızını. Türkiye’de bu kadar az vaka olamaz. Yeni tespit edilmiş olamaz.
kesin değil bu benim düşüncem. Yani sonuç dikkatli olmak lazım. Bence sayıca çoklar.