- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Ay insallah. Kuafore gitmeye korkuyorum. Pala remziye dondum. Kas biyik fiskiriyor resmen
Kuafor hasta degilse bisey olmaz demi?
Ay insallah. Kuafore gitmeye korkuyorum. Pala remziye dondum. Kas biyik fiskiriyor resmen
Kuafor hasta degilse bisey olmaz demi?
Ben yine de yanima cimbiz alayimm. Bir de agda icin abeslang cubuklardan gotureyimHahahah ben de aynı şeyi düşündüm yaa, yarın gideceğim
Dün ve bugün arasında bir fark yok aslında ama işte, insan geriliyor
Ben yine de yanima cimbiz alayimm. Bir de agda icin abeslang cubuklardan gotureyim
Su kas biyik alma olayini bi ogrensem sorun kalmayacak da iste. Elim yatkin degil
O zaman gideyim. Dayima dondum iyiceBen gidiyorum, bir şey kapmadık henüz ehehe.
Aman yanima alayim ben. Sovdurmeyim kuaforu kendime80 derecelik kolonyalardan götürüp cımbızı falan onla dezenfekte ettirebilirsiniz.
Aman yanima alayim ben. Sovdurmeyim kuaforu kendime
Ben yine de yanima cimbiz alayimm. Bir de agda icin abeslang cubuklardan gotureyim
Su kas biyik alma olayini bi ogrensem sorun kalmayacak da iste. Elim yatkin degil
Ben de gecen hafta almistim belki kuafore gerek duymadan kendimm alirim diyerekten de beceremedimBende cımbız yok mesela mecbur diyeceğim abla şununla bi siliversene diye ehehe :)
Dusunsene cantandan cubuk cikariyosunIyi fikir cımbızlık işim yok ama çubuk ben de götüreyim bari. Dalga geçecekler bence bizimle
Iyi fikir cımbızlık işim yok ama çubuk ben de götüreyim bari. Dalga geçecekler bence bizimle
Son cümleme dikkat edersenizMerhaba. Eğer lafınız banaysa güçlü bağışıklık zaten bu virüsün öldürmemesi için en büyük etken. Bunun için doğala yönelmek, ev yapımı yoğurt yemek,probiyotik kefir içmek, meyve sebze ağırlıklı beslenmek zaten bağışıklığı güçlendiren şeyler. Değil mi?
Ayrıca olası bir karantina durumuna karşı yiyecek stoğu yapmaktan daha olağan birşey olamaz. Tabi herşeyden 50şer 50şer almaktan bahsetmiyorum, kuru bakliyat gibi bozulmayacak ürünlerden bahsediyorum. Bunların kimseye zararı olacağını sanmam.
Ay ben esimi dusunemedim. Esim dr olsaydi adami perisan ederdim heralde. Kaynar sularla alkolle falan yikardim her aksamAy nişanlım acayip rahat zaten ben bir aralar uff öpme dokunma hastaneden geldin git falan yapıyordum. Astoria kapacaksan dışarıda da kaparsın, ne yapayım kendimi karantinaya mı sokayım durduk yerde dedi. İyi ki hekim falan olmamışım, kendimi kontrol etmekten işimi yapamazdım ehehe. Maskeleri de sağlık çalışanlarına bıraksak daha iyi, onların bizden daha çok ihtiyacı oluyor.
Ay nişanlım acayip rahat zaten ben bir aralar uff öpme dokunma hastaneden geldin git falan yapıyordum. Astoria kapacaksan dışarıda da kaparsın, ne yapayım kendimi karantinaya mı sokayım durduk yerde dedi. İyi ki hekim falan olmamışım, kendimi kontrol etmekten işimi yapamazdım ehehe. Maskeleri de sağlık çalışanlarına bıraksak daha iyi, onların bizden daha çok ihtiyacı oluyor.
Ahahah yasasin evlatlar batsin kocalarÇok doğru ama ben de olsam biraz korkardım sanırım ya. Eşim yarın işten gelince eve kabul etmesem mi diye bile düşünüyorum
Biz böyle herşeyden izole kendi halimizde yaşıyoruz kızımla
Virüs koruyucu ya da tıbbi malzeme diye belirtmemişsiniz? Sadece malzeme dyie yazmışsınız. Bu yüzden anlamamam normal sanırım. Neyse bu konuda haklısınız, ki eczanelerde maske bile bulunamıyor, elinde olan da acayip fiyat çekiyor.Son cümleme dikkat ederseniz
Önlem dedim ?
Demekki tuvalet kağıdı, peçete , maske , sabun , dezenfektan gibi hijyen ürünlerinden bahsediyorum
Çok doğru ama ben de olsam biraz korkardım sanırım ya. Eşim yarın işten gelince eve kabul etmesem mi diye bile düşünüyorum
Biz böyle herşeyden izole kendi halimizde yaşıyoruz kızımla
Ben vaka çıkmadan evvel ne zamandır kabul etmiyordum da adama illallah geldi.