Coronasavar

Kızlar market ihtiyacınız varsa bugün yarın halledin, yüksek ihtimalle 23 Nisan ile birleştirecekler sokağa çıkma yasağını.
biz salı ya da çarşamba çıkacaktık. şimdi annem vergi dairesi işi çıkarttı
anneannemin ödeme yapması gerekiyormuş vırt zırt.
yaşlı kadın diyelim biz de yokuz ne yapacaktı bu kadın.
internetle işlem yapabileceği doğru düzgün bir kartı falan bile yok ama bu internetten halledilmez mi?
vergi dairesine gitmek istemiyorum ben

Vergi mi ödeyeceksiniz? Gelir İdaresi Başkanlığı sitesinden ödeniyor.

Ablacım acelen neydi keşke biraz çocukluğunu yaşasaydın
Cüceyim ben cücee. Yüzüğüm on yaşındaki kuzenime olmadı, yedi yaşındakine oldu. Bu durumda ben yedi yaşında mıyım büyümüyom işte napayım. (Yüzüğüm beş buçuktan altı numara kadın yüzükleri yediden başlıyor).

Hayir bide desen 44lük evlilikleri var, el üstünde tutuluyorlar. Adamlar onlara insan muamelesini bile yapmiyorlar. Kocalari ile nasil konusacaklarini bilmiyorlar, buraya soruyorlar. Sikintilarini paylasamiyorlar "yoksa ilerde basina kakar"

Gelmis ahkam kesiyorlar iste.

hayir bide bu ciddi bilgi birikiminden dolayi olsa neyse diyecegim yinede. Komsunun görümcesinin abisinin kizi tarzi laf duyumlari. Amaan bosver Gangsta, ciddi diyorum. Insanlik namina orda birseyler paylastin, gerisi artik konu sahibine kalmis.

Maşallah ne diyelim Süd iç
İşe yarar mı acep

vintage yüzüklerden seçmiştim kendime tektaş yerine. Kuyumcu ablacım o yüzükler sana büyük olur, sana hepsi büyük olur olmaz yapamayız sen bunlara bak diye tektaşları koydu önüme. İçimfe kaldı be. Ben de yakutlu eski yüzüklerden istiyom. brn de büyür müyüm apla?

Yaptır. Yapılıyor siparişle ama biraz tuzlu tabiysi. Ya da parmağına göre kestirir ufalttırırsın olma mı?

Yeni bir sinir bozucu konu buldum. Ilk sayfadaki yorum söyle

"Kira yoksa niye gecinemesin 3000 az parami "

Evet 3bin lira o slogan gibi, harca harca bitmez. Türkiyede yasamiyorum ve ben bile biliyorum o meblag ile yasanilmayacagini

Yaptır. Yapılıyor siparişle ama biraz tuzlu tabiysi.
Yaptıracaktık zaten de ya modeli çok küçültecektim taş minicik kalacaktı ya da kenarlara doğru devam edecekti. Kenara gelirse diğer parmaklarını acıtır tahriş eder dedi. Üşendi mi anlamadım ama o an makul gelmişti .D

No.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…