• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Düğme ilikletmek değil amacım ahfha
Adam memelerime bakıp düğme iliklemesin lütfen :KK70:

Ahah yok pembişlikten değil, bakayım ipleyen olacak mı dedim.
Bir kişi "aa ciddi misin" yazdı o kadar. Başka kimse inanmadı bile :KK70:
Yafrım senin düğmeler kapanmadığı için, birinin kapatması gerek.
Bu da her türlü açıdan karşındaki oluyor😂

Dükün düşmesi estra için ölüm gibi bir şey olur.
Kızın yaşama sebebi o dük :KK70:

İşte o sebep herkesi dövmesine yeter.

Dük düştü anlıyor musun düüük!! Şrakkk..
Herkesin yakasına yapışıyor filan "Dük düştü dük"
Götürürler direkt içeri. :KK53:

Kızlar market ihtiyacınız varsa bugün yarın halledin, yüksek ihtimalle 23 Nisan ile birleştirecekler sokağa çıkma yasağını.

Öyleymiş, bugün 6 gibi manava gideceğiz biz de. Evde sebze kalmadı pazara çıkmıyoruz.
Pazara gitmeyi yasakladım.

Kızlar market ihtiyacınız varsa bugün yarın halledin, yüksek ihtimalle 23 Nisan ile birleştirecekler sokağa çıkma yasağını.
Yılbaşında ajandadan hangi tatilleri birleştirebiliyoruz diye bakmıştım. Tatil değil sokağa çıkma yasağı birleşiyor artık :(

Sayfalarca yazdı burada "Kocişimin geyşası olurum" diye, ciddiye almadınız şaka yapıyor sandınız ama belliydi.
Bakın görün o tüylü terlikleri giyip leoparlı taytlarla salına salına gezecek evlenince.
0F177BDF-36AB-45C2-B718-3A63A26A1766.jpeg

Sayfalarca yazdı burada "Kocişimin geyşası olurum" diye, ciddiye almadınız şaka yapıyor sandınız ama belliydi.
Bakın görün o tüylü terlikleri giyip leoparlı taytlarla salına salına gezecek evlenince.
Tüylü terlik, leoparlı tayt çıkmaz benden ama kırmızı geceliği donsuz giyip halı gırgırlayabilirim ahahfah

Back