- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Yafrım senin düğmeler kapanmadığı için, birinin kapatması gerek.Düğme ilikletmek değil amacım ahfha
Adam memelerime bakıp düğme iliklemesin lütfen
Ahah yok pembişlikten değil, bakayım ipleyen olacak mı dedim.
Bir kişi "aa ciddi misin" yazdı o kadar. Başka kimse inanmadı bile
Dükün düşmesi estra için ölüm gibi bir şey olur.
Kızın yaşama sebebi o dük
ayrıca bu bir subminal mesaj mıDamat tadı
Kızlar market ihtiyacınız varsa bugün yarın halledin, yüksek ihtimalle 23 Nisan ile birleştirecekler sokağa çıkma yasağını.
Beni sevmiyor musunİşte o sebep herkesi dövmesine yeter.
Dük düştü anlıyor musun düüük!! Şrakkk..
Herkesin yakasına yapışıyor filan "Dük düştü dük"
Götürürler direkt içeri.
AmanınnnLyannanın içinden pembiş gelin adayı çıktı
Yılbaşında ajandadan hangi tatilleri birleştirebiliyoruz diye bakmıştım. Tatil değil sokağa çıkma yasağı birleşiyor artıkKızlar market ihtiyacınız varsa bugün yarın halledin, yüksek ihtimalle 23 Nisan ile birleştirecekler sokağa çıkma yasağını.
Sayfalarca yazdı burada "Kocişimin geyşası olurum" diye, ciddiye almadınız şaka yapıyor sandınız ama belliydi.
Bakın görün o tüylü terlikleri giyip leoparlı taytlarla salına salına gezecek evlenince.
Beni sevmiyor musun
Ben ailemi görmeye gidecektim 23 Nisan’daYılbaşında ajandadan hangi tatilleri birleştirebiliyoruz diye bakmıştım. Tatil değil sokağa çıkma yasağı birleşiyor artık
O çocuk eli kimin?
BenimO çocuk eli kimin?
Belki senin elin büyüktür
Tüylü terlik, leoparlı tayt çıkmaz benden ama kırmızı geceliği donsuz giyip halı gırgırlayabilirim ahahfahSayfalarca yazdı burada "Kocişimin geyşası olurum" diye, ciddiye almadınız şaka yapıyor sandınız ama belliydi.
Bakın görün o tüylü terlikleri giyip leoparlı taytlarla salına salına gezecek evlenince.
Ablacım acelen neydi keşke biraz çocukluğunu yaşasaydın
Kaç numara yüzüğün?Belki senin elin büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?