• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Peki körle yatanın şaşı kalkması gibi bipolarla yatan da hafif polarlaşır mı hocam? Sebepten soyutluk bizde de mevcut mudur?

Evliliğinizden itibaren 6 dolunay gecesi düke fısıldayacaksın "Huyun huyuma huyun başıma, başın başıma, şaşın şaşıma" diye. Sonra 7. dolunay gecesi dük kendiliğinden düşecek. Ardından sebebin olacak ve bu sebep tüm sebepleri kapsadığı için raadlıkla dövebilecek ve başka sebep aramayacaksın.

Minnoş bi kerem, çok minnoş hemi de.
Benim Lyanna tanımlamamda ilk 3 te minnoşluğu.

Zeki, mizah anlayisi sağlam, açık fikirli,
Cesur, saygılı, arkadaş canlısı, 'kafa' , konuşkan, dağınık (o sen miydin acaba 🤣) dışa dönük.
Nerede minnoş?

Lyanna Mormont Lyanna Mormont bunlar 11-20 arası
Ilk 10 meme.
Meme.
Meme
filmdelisi filmdelisi öyle dedi

Başkasının alyansını takma annem uğursuzluk getirir evde kalırsın. :KK16:
Çok geç.
Hem de iki kere taktım. Ama parmağıma tamamen girmedi, o yüzden evde kalmak değil de zor koca bulmak şeklinde etkileyebilir.

Kendini 10 kelime ile tanımlasana görelim minnoş kaçıncı sırada?
Yada kac kelime ile tanımlarsan sıra minnoş a gelir? 🤣
:(
Minnoşluk nedir sence?

Deme be kendi beceriksizliğini bana bağlar bu şimdi.
Hayır bi de fotoğraf çekip instagrama attı ı said yes diye, hangi kısmet bunu bulur daha :KK70:
I said yes dedim, bir kişi dışında kimse sallamadı. Kimse benden öyle bir şey beklemiyor demek ki :D

Minnoş bi kerem, çok minnoş hemi de.
Benim Lyanna tanımlamamda ilk 3 te minnoşluğu.
Canımsın. Sen de olmasan diri diri gömecekler beni :(

Minnoşluğun da içini boşalttılar.
Sen sus dükkolik kadın.
Kocanı benim sayemde buldun hala laf ediyorsun bana.

Evliliğinizden itibaren 6 dolunay gecesi düke fısıldayacaksın "Huyun huyuma huyun başıma, başın başıma, şaşın şaşıma" diye. Sonra 7. dolunay gecesi dük kendiliğinden düşecek. Ardından sebebin olacak ve bu sebep tüm sebepleri kapsadığı için raadlıkla dövebilecek ve başka sebep aramayacaksın.
Hayır dük düşecekse ben kimseyi dövmem. Sooriii

Dükün düşmesi estra için ölüm gibi bir şey olur.
Kızın yaşama sebebi o dük :D

Zeki, mizah anlayisi sağlam, açık fikirli,
Cesur, saygılı, arkadaş canlısı, 'kafa' , konuşkan, dağınık (o sen miydin acaba 🤣) dışa dönük.
Nerede minnoş?
Benim zeki tanımım içerisinde saydığın diğer şeyleri de barındırıyor.
Zeki ama mizahı olmayan insan olamaz, ya da kafa dengi, cesur vs.
Zeki, saygılı ve minnoş bi kerem, ne derseniz deyin değişmez bu.

Dağınık olan benim, evet.
Yazılarımdan bile belli değil mi, bir ordan bir burdan yazıyorum kafa bile dağınık :KK53:

Hayır dük düşecekse ben kimseyi dövmem. Sooriii

Böyle bi fıkra vardı.

Bir gün adamın birinin dükü aniden sızlamaya başlamış ama öyle böyle değil, dayanılmaz bir dük ağrısı çekiyormuş.
Gezmediği doktor kalmamış, gittiği her doktor "Kesmemiz lazım, mecburen başka yolu yok" demişler.
Adam sinirlenmiş "Öyle şey mi olur?! Nalet gelsin modern tıbbınıza, ben şifacılardan bulurum çaremi!!" demiş hastaneden çıkmış.
Araştırmış soruşturmuş, dere tepe düz gitmiş, dağın birinde bir Kızılderili kabile reisi bulmuş.
"Reis böyle böyle" diye derdini anlatmış. Reis dinlemiş ve "Sıçan sidiği ile bülbül taştaşını ezerek 5 dolunay gecesi düküne süreceksin" demiş.
Adam sevinçten göklere uçmuş. Birinci dolunay gecesi sürmüş, ikinci gece sürmüş... Böyle böyle beş gece sürmüş, ağrısı azalmış dükünün ama hala için için bi sızlaması varmış. Reise sormaya karar vermiş gitmiş;
"Reis, ben dediğin her şeyi yaptım, 5 dolunay geçesi düküme sürdüm, hafif bir sızı var bak kesmek mesmek yok değil mi?" demiş.
Ulu reis cevaplamış:
"Yok asla kesmek mesmek, 6. dolunay gecesi kendiliğinden düşmek."

Hahaha bu çok iyi ya. Kocanı nasıl buldun arkadaş önerisiyle, ne önerisi okc. :KK70:

:KK43: hep bu kozu oynuyor zaten. Masaya memesini vurup konuyu kapatıyor.
Yalan mı abi, benim sayemde tanıştınız. İnkar edemezsin bunu, zındık lafı bile bana aitti be.

Yazılarımdan bile belli değil mi, bir ordan bir burdan yazıyorum kafa bile dağınık :KK53:
Ay utandırdınız vallahi utandım şu an :KK23:
İyi ki denk gelmişiz birbirimize, samimi söylüyorum.

Kapanmayacak gibi mi ama?
Saygılar deyip düğme ilikletiyor adama, var mı sende öyle bir uzuv😂😂
Düğme ilikletmek değil amacım ahfha
Adam memelerime bakıp düğme iliklemesin lütfen :D

Amanınnn :KK70: Lyannanın içinden pembiş gelin adayı çıktı
Ahah yok pembişlikten değil, bakayım ipleyen olacak mı dedim.
Bir kişi "aa ciddi misin" yazdı o kadar. Başka kimse inanmadı bile :D

Yok ya barındırmıyor bence.
Mesela eşimi zeki buluyorum,
Zeki, güven veren bir havası var, saygin, insanlar deger verir fikirlerine
Bazıları fırlama zeki.
Bazıları algısı açık, etrafa duyarli vs
Bence hepsi ayrı

Damat tadı, kültürlerin etkisinde buna katılıyorum.
Ama katılmadığım şey, bünyesel etkileri.
Ben hayatımda deniz ürünü yemedim, yemem.
Bir tek ton balığı konservesi, o da zorunlu değilsem asla.
Ölmedim, yaşıyorum ama bunun psikolojik bir etkisi olduğumu düşünüyorum.

Bir kadın doğurduğunda vücudu süt salgılıyorsa, eti onu bunu geçelim de süt ve türevlerinin asla taklit ya da yerinin doldurulamayacağını düşünüyorum.
tam anlayamadım ne demek istediğini. o ürünler taklit ediliyor çünkü böyle bir piyasa var insan
gözü buna alışmış. gidersin kajunu yersin onun sağladığı besinleri yine alırsın illa kajudan peynir yapmalısın demiyorlar.
ama insanlar ben kuru kuru kaju yiyemem bunu damak zevkime, kültürüme, alışkanlıklarıma uydurmalıyım diyor.
Ben eskiden eti seven ama kıymayı sevmeyen biriydim, hamburger harici kıymalı bir şey yemezdim.
soya kıyması aldım bir çeşit olsun diye ama 2 yemekten sonra bıktım tiksindim çünkü bana kıymayı hatırlatıyor.
ama o soya kıymasının yapıldığı soya fasülyesini başka şekilde sunduklarında yiyorum.

Back