- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Aboo iki toprak uc yesillige gitti dag gibi kocaBahçeyle kocayı takas edebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboo iki toprak uc yesillige gitti dag gibi kocaBahçeyle kocayı takas edebilirim
Aah ah icimde umut oldugu o guzel gunleri özledim.Umutsuz değiliz bugün ondan galibası
İçinde falan ayıp şeyler onlar utanmıyor musun bekar halinde böyle sözler etmeyeAah ah icimde umut oldugu o guzel gunleri özledim.
Anlamadim cnm ne demek istedin? Senin gibi fesat olmadigimdan anlamadım sanirim neyden utanacagimi. Evet eskiden icimde bir umut olurdu, guzel zamanlardi. Artik yokİçinde falan ayıp şeyler onlar utanmıyor musun bekar halinde böyle sözler etmeye
Ne kadar büyük bir umut olurdu bu?Anlamadim cnm ne demek istedin? Senin gibi fesat olmadigimdan anlamadım sanirim neyden utanacagimi. Evet eskiden icimde bir umut olurdu, guzel zamanlardi. Artik yok
Anlamadim cnm ne demek istedin? Senin gibi fesat olmadigimdan anlamadım sanirim neyden utanacagimi. Evet eskiden icimde bir umut olurdu, guzel zamanlardi. Artik yok