- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Belki senin elin büyüktür
Hadi cevap ver hadi.Kaç numara yüzüğün?
Benim elime laf atıyorsun hadi hadi cevap ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki senin elin büyüktür
Hadi cevap ver hadi.Kaç numara yüzüğün?
biz salı ya da çarşamba çıkacaktık. şimdi annem vergi dairesi işi çıkarttıKızlar market ihtiyacınız varsa bugün yarın halledin, yüksek ihtimalle 23 Nisan ile birleştirecekler sokağa çıkma yasağını.
Vergi mi ödeyeceksiniz? Gelir İdaresi Başkanlığı sitesinden ödeniyor.biz salı ya da çarşamba çıkacaktık. şimdi annem vergi dairesi işi çıkarttı
anneannemin ödeme yapması gerekiyormuş vırt zırt.
yaşlı kadın diyelim biz de yokuz ne yapacaktı bu kadın.
internetle işlem yapabileceği doğru düzgün bir kartı falan bile yok ama bu internetten halledilmez mi?
vergi dairesine gitmek istemiyorum ben
Cüceyim ben cücee. Yüzüğüm on yaşındaki kuzenime olmadı, yedi yaşındakine oldu. Bu durumda ben yedi yaşında mıyım büyümüyom işte napayım. (Yüzüğüm beş buçuktan altı numara kadın yüzükleri yediden başlıyor).Ablacım acelen neydi keşke biraz çocukluğunu yaşasaydın
Iı beş buçuktan altı.Kaç numara yüzüğün?
ödenmiyor diye ısrar ediyor annemVergi mi ödeyeceksiniz? Gelir İdaresi Başkanlığı sitesinden ödeniyor.
Tam olarak ne ödeyeceksiniz bilmiyorum ama çoğu borç ödeniyor.ödenmiyor diye ısrar ediyor annem
ben paradan anlamıyorum onlar internetten
Tr ölçüsüyle mi?Iı beş buçuktan altı.
Evet kuyumcunun söylediği ölçü. Çocuk numarası normalde, yüzüğümü takabilen bir yetişkin olmadı şimdiye kadar. Yarıya kadar gidiyor işteTr ölçüsüyle mi?
Gördüğün gibi benim elim gayet normalTr ölçüsüyle mi?
Maşallah ne diyelim Süd içEvet kuyumcunun söylediği ölçü. Çocuk numarası normalde, yüzüğümü takabilen bir yetişkin olmadı şimdiye kadar. Yarıya kadar gidiyor işte
Evet canım ben senden hiç şüphe etmemiştim zaten. 5 buçuk diyor ya benim parmağımın yarısıGördüğün gibi benim elim gayet normal
Konuya gelen diğer yorumlarda "Bipolar mı, görsem yolumu değiştiririm, ay duysam kaçarım, asla görüşmem korkarım, çocuklarınız kesin psişik bilmem ne olur evlilik olmaz onlarla" yazanlar var; lafım onlara.
Evlilik olmuyordu da biz nasıl evlendik o zaman ve 7 senedir devam ediyoruz olm? Verilen bilginin çöplüğüne bak.
Ondan yani sinirim. Zannediyorlar ki çevrelerinde gördükleri tek kişinin en aktif hali tüm hayatı ki konuya yazanların "Eltisi, kuzeni, biri" bunlar yani, çocuğu, kardeşi, eşi, ana, babası değil. "Biri" .. Dış kapının dış mandalları yani. Bunlar mahallenin müzevir teyzesi tadında dedikodu peşinde.
İşe yarar mı acepMaşallah ne diyelim Süd iç
İşe yarar mı acep
vintage yüzüklerden seçmiştim kendime tektaş yerine. Kuyumcu ablacım o yüzükler sana büyük olur, sana hepsi büyük olur olmaz yapamayız sen bunlara bak diye tektaşları koydu önüme. İçimfe kaldı be. Ben de yakutlu eski yüzüklerden istiyom. brn de büyür müyüm apla?
Onun yerine 100 tane saklama kabı alır o.Yaptır. Yapılıyor siparişle ama biraz tuzlu tabiysi.
Onun yerine 100 tane saklama kabı alır o.
Yakında kendini de saklama kabına koyduracak
Yaptıracaktık zaten de ya modeli çok küçültecektim taş minicik kalacaktı ya da kenarlara doğru devam edecekti. Kenara gelirse diğer parmaklarını acıtır tahriş eder dedi. Üşendi mi anlamadım ama o an makul gelmişti .DYaptır. Yapılıyor siparişle ama biraz tuzlu tabiysi.
No.İşe yarar mı acep
vintage yüzüklerden seçmiştim kendime tektaş yerine. Kuyumcu ablacım o yüzükler sana büyük olur, sana hepsi büyük olur olmaz yapamayız sen bunlara bak diye tektaşları koydu önüme. İçimfe kaldı be. Ben de yakutlu eski yüzüklerden istiyom. brn de büyür müyüm apla?