- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Peki körle yatanın şaşı kalkması gibi bipolarla yatan da hafif polarlaşır mı hocam? Sebepten soyutluk bizde de mevcut mudur?
Minnoş bi kerem, çok minnoş hemi de.
Benim Lyanna tanımlamamda ilk 3 te minnoşluğu.
Çok geç.Başkasının alyansını takma annem uğursuzluk getirir evde kalırsın.
Kendini 10 kelime ile tanımlasana görelim minnoş kaçıncı sırada?
Yada kac kelime ile tanımlarsan sıra minnoş a gelir?
I said yes dedim, bir kişi dışında kimse sallamadı. Kimse benden öyle bir şey beklemiyor demek kiDeme be kendi beceriksizliğini bana bağlar bu şimdi.
Hayır bi de fotoğraf çekip instagrama attı ı said yes diye, hangi kısmet bunu bulur daha
Canımsın. Sen de olmasan diri diri gömecekler beniMinnoş bi kerem, çok minnoş hemi de.
Benim Lyanna tanımlamamda ilk 3 te minnoşluğu.
Sen sus dükkolik kadın.Minnoşluğun da içini boşalttılar.
Lyanna ın memelerde doldurduk yerini, beğenmedin mi?Minnoşluğun da içini boşalttılar.
Hayır dük düşecekse ben kimseyi dövmem. SooriiiEvliliğinizden itibaren 6 dolunay gecesi düke fısıldayacaksın "Huyun huyuma huyun başıma, başın başıma, şaşın şaşıma" diye. Sonra 7. dolunay gecesi dük kendiliğinden düşecek. Ardından sebebin olacak ve bu sebep tüm sebepleri kapsadığı için raadlıkla dövebilecek ve başka sebep aramayacaksın.
Dükün düşmesi estra için ölüm gibi bir şey olur.Evliliğinizden itibaren 6 dolunay gecesi düke fısıldayacaksın "Huyun huyuma huyun başıma, başın başıma, şaşın şaşıma" diye. Sonra 7. dolunay gecesi dük kendiliğinden düşecek. Ardından sebebin olacak ve bu sebep tüm sebepleri kapsadığı için raadlıkla dövebilecek ve başka sebep aramayacaksın.
Anaağm ben miyim bu?Zeki, mizah anlayisi sağlam, açık fikirli,
Cesur, saygılı, arkadaş canlısı, 'kafa' , konuşkan, dağınık (o sen miydin acaba) dışa dönük.
Nerede minnoş?
Hahaha bu çok iyi ya. Kocanı nasıl buldun arkadaş önerisiyle, ne önerisi okc.Sen sus dükkolik kadın.
Kocanı benim sayemde buldun hala laf ediyorsun bana.
Lyanna ın memelerde doldurduk yerini, beğenmedin mi?
Benim zeki tanımım içerisinde saydığın diğer şeyleri de barındırıyor.Zeki, mizah anlayisi sağlam, açık fikirli,
Cesur, saygılı, arkadaş canlısı, 'kafa' , konuşkan, dağınık (o sen miydin acaba) dışa dönük.
Nerede minnoş?
Kapanmayacak gibi mi ama?Hahaha bu çok iyi ya. Kocanı nasıl buldun arkadaş önerisiyle, ne önerisi okc.
hep bu kozu oynuyor zaten. Masaya memesini vurup konuyu kapatıyor.
AmanınnnDeme be kendi beceriksizliğini bana bağlar bu şimdi.
Hayır bi de fotoğraf çekip instagrama attı ı said yes diye, hangi kısmet bunu bulur daha
Popo sayılır mıKapanmayacak gibi mi ama?
Saygılar deyip düğme ilikletiyor adama, var mı sende öyle bir uzuv
Hayır dük düşecekse ben kimseyi dövmem. Sooriii
Yalan mı abi, benim sayemde tanıştınız. İnkar edemezsin bunu, zındık lafı bile bana aitti be.Hahaha bu çok iyi ya. Kocanı nasıl buldun arkadaş önerisiyle, ne önerisi okc.
hep bu kozu oynuyor zaten. Masaya memesini vurup konuyu kapatıyor.
Ay utandırdınız vallahi utandım şu anBenim zeki tanımım içerisinde saydığın diğer şeyleri de barındırıyor.
Zeki ama mizahı olmayan insan olamaz, ya da kafa dengi, cesur vs.
Zeki, saygılı ve minnoş bi kerem, ne derseniz deyin değişmez bu.
Dağınık olan benim, evet.
Yazılarımdan bile belli değil mi, bir ordan bir burdan yazıyorum kafa bile dağınık
Cık, o squata bakar.Popo sayılır mı
O zaman üzgünümCık, o squata bakar.
Onunki halis mulis memeeee.
Düğme ilikletmek değil amacım ahfhaKapanmayacak gibi mi ama?
Saygılar deyip düğme ilikletiyor adama, var mı sende öyle bir uzuv
Ahah yok pembişlikten değil, bakayım ipleyen olacak mı dedim.AmanınnnLyannanın içinden pembiş gelin adayı çıktı
Squattan ziyade hacimsel olarak düşünCık, o squata bakar.
Onunki halis mulis memeeee.
Benim zeki tanımım içerisinde saydığın diğer şeyleri de barındırıyor.
Zeki ama mizahı olmayan insan olamaz, ya da kafa dengi, cesur vs.
Zeki, saygılı ve minnoş bi kerem, ne derseniz deyin değişmez bu.
Dağınık olan benim, evet.
Yazılarımdan bile belli değil mi, bir ordan bir burdan yazıyorum kafa bile dağınık
tam anlayamadım ne demek istediğini. o ürünler taklit ediliyor çünkü böyle bir piyasa var insanDamat tadı, kültürlerin etkisinde buna katılıyorum.
Ama katılmadığım şey, bünyesel etkileri.
Ben hayatımda deniz ürünü yemedim, yemem.
Bir tek ton balığı konservesi, o da zorunlu değilsem asla.
Ölmedim, yaşıyorum ama bunun psikolojik bir etkisi olduğumu düşünüyorum.
Bir kadın doğurduğunda vücudu süt salgılıyorsa, eti onu bunu geçelim de süt ve türevlerinin asla taklit ya da yerinin doldurulamayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?