Dene bi..yap 3. 'yu.Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyu
Şuan tüm zorluğuna rağmen kalabalık aile muhabbeti yapabiliyor, bir yerde gardını kırmam lazım ama du bakalım
İçini de dezenfekte et, viski veya votka iyidir bebeem.
Doğru karantina sonrası için hazırlanmak gerekıyor şimdiden coşturmak lazımAskılı giydim içime de super push up sütyen giydimGüya ev hâlim yani hiç hazırlanmadım.
Şu anda maskeni indiriyorum, eldivenlerini çıkarıyorum aşkım.Senin de sınırsız hayalgücün var, kullan onu.
Oha konu üstünde ne var a geldi.Askılı giydim içime de super push up sütyen giydimGüya ev hâlim yani hiç hazırlanmadım.
Aaa bize gelmedi öyle bir bilgi? Nöedeeen??Ahaha who alkohol almayın dedi yavrım. Ağzımıza sürmedik bir haftadır. Alkolsüznasıl geçecek koca karantina bilmiyom ama
Doğru karantina sonrası için hazırlanmak gerekıyor şimdiden coşturmak lazım
Ahahfha ay daha bu yaşta yorgunu da hiç çekilmez annem yaLyanna Mormont kfkdkd bazı şeylerimizi ifşa edecem nasılsa birbirimizi tanımıyoruz
Benımki hep yorgun hep
Her zaman yorgun uyur ben olmasam ühüüü
Hayır diyorum ben mi baya çirkinim
Oha konu üstünde ne var a geldi.
Yokuspokus Idrakyollariiltihabi Lyanna Mormont
Bilemiyorum
Aile Var burada.
Aa pardon
Lyanna Mormont bekardı.
Eyy WHO ya sen kimsin ya?Ahaha who alkohol almayın dedi yavrım. Ağzımıza sürmedik bir haftadır. Alkolsüznasıl geçecek koca karantina bilmiyom ama
Gerçek miAhaha who alkohol almayın dedi yavrım. Ağzımıza sürmedik bir haftadır. Alkolsüznasıl geçecek koca karantina bilmiyom ama
Gizli gizli hormon verecem evdeki fkkddk erkek benim gibi böyle hep isteyen djdjdkAhahfha ay daha bu yaşta yorgunu da hiç çekilmez annem ya
Bağışıklığı düşürüyormuş. Tüittır hesaplarında olması lazım.Aaa bize gelmedi öyle bir bilgi? Nöedeeen??
Nasıl cesaret ediliyor ya, ben daha birine cesaret edemedim. Çok zor geliyor.Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyu
Şuan tüm zorluğuna rağmen kalabalık aile muhabbeti yapabiliyor, bir yerde gardını kırmam lazım ama du bakalım
Haha biraz geç olabilirGerçek mivirüs gelmesin diye bizim komşular paso alkol alıyor, olayı yanlış anlamışsınız içmeyecekmişsiniz ellerinizi dezenfekte edecekmişsiniz demek için geç mi kaldım acaba
Oha konu üstünde ne var a geldi.
Bilemiyorum
Aile Var burada.
Aa pardon
Lyanna Mormont bekardı.
Idrakyollariiltihabi ne diyorsun? Bak stüdyoya girdim, sözleri yolla beste benden:
Eki Görüntüle 2609280
Bekarım, demek ki özgürüm, demek ki dünyadaki tüm bekar erkekler benim, binicem üstlerine vurucam kırbacıOha konu üstünde ne var a geldi.
Bilemiyorum
Aile Var burada.
Aa pardon
Lyanna Mormont bekardı.