Coronasavar

Geçen sene bir saç maşası almıştım, kullanmak bugüne kısmetmiş. Bilin bakalım kim evde lülerim yaylansın diye, zıplayarak geziyor.
İşte biz bu konuyu böyle şeyler duymak için açtırdık, bak ne kadınlar var evde maşa yapıyor sende kalk şu tipini bir düzelt için iyi oluyor bu mesajlar

Ben de birazdan spor yapacağım, lülerim bozulacak ama bir kuaförcülük oyunu daha patlatırız artık.

Benim kız kendi saçını düzleştirmeye çalışmasa iyi olurdu aslında ben daha ziyade eline toka tarak verip önünde oturmayı tercih ediyorum sakin sakin o da saçlarımı tarıyor ben mutlu o mutlu

Ben de birazdan spor yapacağım, lülerim bozulacak ama bir kuaförcülük oyunu daha patlatırız artık.
Ay maşa hem spor bu kadarını kaldıramayacağım şahsen bende bir mezdeke açayım birazdan, eşimin delirmiş bu kadın bakışlarıyla çocuklarla eğlenceli vakit geçiririz hem

Allah benim komşuları bildiği gibi yapsın, yapılmaması gereken ne varsa onları tek tek yapıyorlar

Bak abla soyle onlara büyük yemin verdim
3 hafta daha evde kalırım
Daha da durmam
Bu süreye kadar da yasakları delenin öte tarafta iki elim yakasında
Sayın soylu ya da mesaj attım
Amir aradı bakanı mi tehdit ediyorsun sen diye.
Bak 3 hafta diyorum, aklını alırım amirim dedim
Yarin da savcının odasına tekme atarak gireceğim
KudrAlobar benim içim temiz
80 derece boğaziçi.
Mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…