Hala bilimselsin hala ciddilisin, bak krem adları veriyorsun, sirke diyeceksin "Sirke karbonat süreyim mi?" diyeceksin aramıza gireceksin, gülmüyoz hala.
İşte biz bu konuyu böyle şeyler duymak için açtırdık, bak ne kadınlar var evde maşa yapıyor sende kalk şu tipini bir düzelt için iyi oluyor bu mesajlarGeçen sene bir saç maşası almıştım, kullanmak bugüne kısmetmiş. Bilin bakalım kim evde lülerim yaylansın diye, zıplayarak geziyor.
O kadar goygoyun üstüne ciddiye alma yeteneğimi yitirdim.Dur bulursam göndereyim tweeti. İnandıramadık kimseyi yav
Kezzap değil hidroklorik asit diyeceksin. O ne öyle avam gibi kezzap falan?Yüzüme kezzap atayım diyorum.
Geçen sene bir saç maşası almıştım, kullanmak bugüne kısmetmiş. Bilin bakalım kim evde lülerim yaylansın diye, zıplayarak geziyor.
Gündüz "uyudun mu" yazamam, o işlerin giriş cümlesi de oNeden gece
Allah benim komşuları bildiği gibi yapsın, yapılmaması gereken ne varsa onları tek tek yapıyorlarMillet tam yazlıkçı moduna girmiş yahu aynen İtalyadakiler gibiyiz mangal partisi de yapıyorlar mıinşallah balık tutup ızgara balık yemiyorlardır
Ben de birazdan spor yapacağım, lülerim bozulacak ama bir kuaförcülük oyunu daha patlatırız artık.Şu kız uyusun uyansın da duş alıp saçımı başımı yapayım bari ben de, biraz iyi gelir belki
Şeymanın tavsiyesiydi o kitabında. Gençlik iksiriKezzap değil hidroklorik asit diyeceksin. O ne öyle avam gibi kezzap falan?
Idrakyollariiltihabi ne diyorsun? Bak stüdyoya girdim, sözleri yolla beste benden:
Eki Görüntüle 2609280
Şeymanın tavsiyesiydi o kitabında. Gençlik iksiri
Benim gibi ileri görüşlü olup geçen sene almalıydın onu.Ahahajajjaja
Şu an saç masası sipariş edeceğim
Eve masa ile corona gelecek..
Mutlu musun?
Kezzap değil hidroklorik asit diyeceksin. O ne öyle avam gibi kezzap falan?
Bulamadım zaten ben de. Adamlar günde 1500 tweet atıyor 1 hafta öncesindekini bulmam mucize olur. İçin anacım amaaan, atın ölümü arpadan olsunO kadar goygoyun üstüne ciddiye alma yeteneğimi yitirdim.
Ben de birazdan spor yapacağım, lülerim bozulacak ama bir kuaförcülük oyunu daha patlatırız artık.
Ay maşa hem spor bu kadarını kaldıramayacağım şahsenBen de birazdan spor yapacağım, lülerim bozulacak ama bir kuaförcülük oyunu daha patlatırız artık.
Henüz topiğimizde tost servisimiz yokLa bi tost yapacağım, iki saattir kalkamadım pc başından. Açım aç
Allah benim komşuları bildiği gibi yapsın, yapılmaması gereken ne varsa onları tek tek yapıyorlar