Coronasavar

Karantinada yemekten 3 kg aldım artı yüzümde simetrik iki sivilce çıktı kocaman. Onları patlattım ve şu an kabuk bağladılar. Korkunç bir hata yaptım ya ağlamak istiyorum. Madecassol sürsem geçer mi acaba 😫
Bunu beğendim. :KK53:
madecassol iyi geliyor, iz kalmadan iyileşmesini sağlıyor. Varsa kantaron yağı da çok iyi.

Ya bak üzüyorsunuz beni, vallahi başlığın en bekar kadını benim, yapmayın üzmeyin beni.
Seninki yanında olmasa da bir SENİNKİ var neticede.
Bende anca "cnm karantina nasıl gidiyor, iyi misin, bitsin de bir görüşelim yahu" mesajları var! :KK70:

Bizde de öyle kız, yanıma uğramıyor ki adam. Skype ile görüyorum. Onda da bin saat makyaj yapıyorum yüzümde hayvani iki sivilce olduğu için. Adamın bari gözü gönlü açılsın diye güzel dekolte bir üst giyiyorum altımda tavşanlı pijama acınası hâldeyiz sjsjs.

Yanında bir pipili yok. Pipili yok. Benim var. Kullanım hakkı da bende. Senin yok.

Şarkı da yazcan mı kız buna, bestesini ben yaparım. Ses kaydı alır salarız internete corona günlerinde evdeki pipiler diye. Ama ben ikinci üyelik alayım bundan ifşa olurum. :KK70:

Oh oh maşallah.
Ben de öyle
Ilkini gaza gelip istedim
Ikincisi birlikte büyüsünler diye araları 26 ay
(Bana kalsa 18 aydı da hamile kalmam 8 ay i buldu 🤣)
Şimdi ilk çocuğa 1 sene, ikinciye 8 ay hamile kalmayan ben,
Hala nasıl 3. Oldu anlamıyorum
Uzaylılar yerleştirdi embriyoyu bence.
Kızım da zaten acayip bir çirkef. Bize benzemiyor.
Bilmiyorum. Kafam çok karışık
Bu arada benim kocam da 4 isterdi.
3 u peşpeşe olunca seç birini bırakalım cami avlusuna diyor.
Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyu 😅

Şuan tüm zorluğuna rağmen kalabalık aile muhabbeti yapabiliyor, bir yerde gardını kırmam lazım ama du bakalım 😅

Bizde de öyle kız, yanıma uğramıyor ki adam. Skype ile görüyorum. Onda da bin saat makyaj yapıyorum yüzümde hayvani iki sivilce olduğu için. Adamın bari gözü gönlü açılsın diye güzel dekolte bir üst giyiyorum altımda tavşanlı pijama acınası hâldeyiz sjsjs.
Taktik ver taktikkk fkkdkd nasıl dekolte

Aboo.
Ben sirke içine yarım çay bardağı çamaşır suyu döküyorum, sirke kombinim o yani😂

Ama takdir ettim, içim de rahatladı yandaş buldum🥰

Ben kasmam bu kadar normalde. Zaten demişimdir mutlaka bağışıklık tavan bende, düşürmek için baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum zaman zaman. Ama taşıyıcı olurum da annemle ablama bulaştırırım diye korkuyorum. Onlar çok riskli sokağa çıkması yasak grupta😣

Böylece sana yandaş olmuş oldum.

X