Coronasavar

Ahaha who alkohol almayın dedi yavrım. Ağzımıza sürmedik bir haftadır. Alkolsüznasıl geçecek koca karantina bilmiyom ama
Valla mı, yalan deyin... Emzirdiğim için zaten içmiyorum da, bizim bey gidici olabilir. Akşamları pencereden dışarı düşünceli bakan viskili adama dönüşüyor. Abov!

Hala bilimselsin hala ciddilisin, bak krem adları veriyorsun, sirke diyeceksin "Sirke karbonat süreyim mi?" diyeceksin aramıza gireceksin, gülmüyoz hala.

Ben onu kuaförcülük oynarken yaptım ama çaktırmayın. Çocuğum onunla oynuyorum sanıyor. Anneliğim acayip bir yere doğru gidiyor.

2 kadeh şarap mı:))))) kesmez su gibi ekmek gibi anasona bulandılar, 70'liklerden kule yaptılar

Millet tam yazlıkçı moduna girmiş yahu aynen İtalyadakiler gibiyiz mangal partisi de yapıyorlar mı inşallah balık tutup ızgara balık yemiyorlardır

Hiç mi alkol yok ya meyveli şarapda mı yok
Pasta yanına en iyi giden alkol ne sizce ?

Onu da yaptım
Emelime ulaştım ya guzellıkle ya zorlaa
Güzel anılarım geldi aklıma. Şimdi hepsi çook uzak geliyor ahfha anca köpeğimle dürtüşüyoruz gece, bir uyanıyorum ayaklarını dayanmış dibine, sonra tekrar uyanıyorum kafama çıkmış üstümde yatıyor falan

Valla mı, yalan deyin... Emzirdiğim için zaten içmiyorum da, bizim bey gidici olabilir. Akşamları pencereden dışarı düşünceli bakan viskili adama dönüşüyor. Abov!

Dur bulursam göndereyim tweeti. İnandıramadık kimseyi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…