Ahhafh gece uyurken taciz mi ediyorsun adamı napıyorsunGizli gizli hormon verecem evdeki fkkddk erkek benim gibi böyle hep isteyen djdjdk
Adam korkuyor benden bence çünkü bakıyorum hemen uyuyor
Valla mı, yalan deyin... Emzirdiğim için zaten içmiyorum da, bizim bey gidici olabilir. Akşamları pencereden dışarı düşünceli bakan viskili adama dönüşüyor. Abov!Ahaha who alkohol almayın dedi yavrım. Ağzımıza sürmedik bir haftadır. Alkolsüznasıl geçecek koca karantina bilmiyom ama
Yürü be lyanna kim tutar seniBekarım, demek ki özgürüm, demek ki dünyadaki tüm bekar erkekler benim, binicem üstlerine vurucam kırbacı
Tabii erkeklerin bundan haberi yok, o minnak bir detay
Onu da yaptımAhhafh gece uyurken taciz mi ediyorsun adamı napıyorsun
Karantinada yemekten 3 kg aldım artı yüzümde simetrik iki sivilce çıktı kocaman. Onları patlattım ve şu an kabuk bağladılar. Korkunç bir hata yaptım ya ağlamak istiyorum. Madecassol sürsem geçer mi acaba
Pis gaza geldim şu an. Gece olsa da "uyudun mu" mesajları atsamYürü be lyanna kim tutar seni
2 kadeh şarap mı:))))) kesmez su gibi ekmek gibi anasona bulandılar, 70'liklerden kule yaptılarHaha biraz geç olabilir
Bağışıklığı düşürüyormuş alkol. Hani bir iki kadeh şarap sorun değil de 35’lik votkayı bitirmesinler bari
Geçen sene bir saç maşası almıştım, kullanmak bugüne kısmetmiş. Bilin bakalım kim evde lülerim yaylansın diye, zıplayarak geziyor.
Hala bilimselsin hala ciddilisin, bak krem adları veriyorsun, sirke diyeceksin "Sirke karbonat süreyim mi?" diyeceksin aramıza gireceksin, gülmüyoz hala.
Çok zor zaten, orası kesin bilgiNasıl cesaret ediliyor ya, ben daha birine cesaret edemedim. Çok zor geliyor.
Hala lordlar kamarası ağzı bi burjuvazi bi kendini beğenmişliklerHala bilimselsin hala ciddilisin, bak krem adları veriyorsun, sirke diyeceksin "Sirke karbonat süreyim mi?" diyeceksin aramıza gireceksin, gülmüyoz hala.
Ben onu kuaförcülük oynarken yaptım ama çaktırmayın. Çocuğum onunla oynuyorum sanıyor. Anneliğim acayip bir yere doğru gidiyor.Ay ben ne kadar tembel bir insanmışım ya şurda sizin yazdıklarınızı okudukça kendimden tiksindim. Biri bakım yapar biri saçını lüle yapar. Ben kişisel temizliğimi yapıp bırakıyorum. O da insanlık namına
2 kadeh şarap mı:))))) kesmez su gibi ekmek gibi anasona bulandılar, 70'liklerden kule yaptılar
Yüzüme kezzap atayım diyorum.
Neden gecePis gaza geldim şu an. Gece olsa da "uyudun mu" mesajları atsam
Onu da yaptım
Emelime ulaştım ya guzellıkle ya zorlaa
Valla mı, yalan deyin... Emzirdiğim için zaten içmiyorum da, bizim bey gidici olabilir. Akşamları pencereden dışarı düşünceli bakan viskili adama dönüşüyor. Abov!
Sakin, o kademeye 25600. sayfada geleceğiz, sakin.