Coronasavar

Bunu beğendim.
madecassol iyi geliyor, iz kalmadan iyileşmesini sağlıyor. Varsa kantaron yağı da çok iyi.

Bizde de öyle kız, yanıma uğramıyor ki adam. Skype ile görüyorum. Onda da bin saat makyaj yapıyorum yüzümde hayvani iki sivilce olduğu için. Adamın bari gözü gönlü açılsın diye güzel dekolte bir üst giyiyorum altımda tavşanlı pijama acınası hâldeyiz sjsjs.

Yanında bir pipili yok. Pipili yok. Benim var. Kullanım hakkı da bende. Senin yok.

Şarkı da yazcan mı kız buna, bestesini ben yaparım. Ses kaydı alır salarız internete corona günlerinde evdeki pipiler diye. Ama ben ikinci üyelik alayım bundan ifşa olurum.

Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyu

Şuan tüm zorluğuna rağmen kalabalık aile muhabbeti yapabiliyor, bir yerde gardını kırmam lazım ama du bakalım

Taktik ver taktikkk fkkdkd nasıl dekolte

Aboo.
Ben sirke içine yarım çay bardağı çamaşır suyu döküyorum, sirke kombinim o yani

Ama takdir ettim, içim de rahatladı yandaş buldum

Ben kasmam bu kadar normalde. Zaten demişimdir mutlaka bağışıklık tavan bende, düşürmek için baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum zaman zaman. Ama taşıyıcı olurum da annemle ablama bulaştırırım diye korkuyorum. Onlar çok riskli sokağa çıkması yasak grupta

Böylece sana yandaş olmuş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…