- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Ya bak üzüyorsunuz beni, vallahi başlığın en bekar kadını benim, yapmayın üzmeyin beni.Olan vaaaar olmayan vaaaaar kıskanırlaaarr.
Dib boyası geldi de yarııs bakır yarısı siyah dkdkkd yanık bakır tava gibi oldu
Donla üreyebilen kadın bilim dünyasını şok etti.
Eşeyli üreme, eşeysiz üreme, donlu üreme
Aboo.sirke vürüs öldürmüyor bacım. %96’lık alkole bastım her şeyi
Hdjddj yok yana ayırarak ombre havası veriyorumYa kıyamam hahaha.
İçini de dezenfekte et, viski veya votka iyidir bebeem.sirke vürüs öldürmüyor bacım. %96’lık alkole bastım her şeyi
Bunu beğendim.Karantinada yemekten 3 kg aldım artı yüzümde simetrik iki sivilce çıktı kocaman. Onları patlattım ve şu an kabuk bağladılar. Korkunç bir hata yaptım ya ağlamak istiyorum. Madecassol sürsem geçer mi acaba
Ya bak üzüyorsunuz beni, vallahi başlığın en bekar kadını benim, yapmayın üzmeyin beni.
Seninki yanında olmasa da bir SENİNKİ var neticede.
Bende anca "cnm karantina nasıl gidiyor, iyi misin, bitsin de bir görüşelim yahu" mesajları var!
Ya benim telefon ve instagram komple mayın tarlası ahahaDonu nasıl kullandığına bağlı
O değilIdrakyollariiltihabi nin vasiyetine +1eklendim şu an.
Kocam yatak odamızı umuma açtığımı bilmese iyi olur
Yanında bir pipili yok. Pipili yok. Benim var. Kullanım hakkı da bende. Senin yok.
İnsan o kadar temizlediği şeyi kullanmaya da kıyamıyor, işin tuhafı oAz once esim un paketini camasir sulu suyla silip nemlendirdi iyki 1 kilolukmus simdi oturdum o unla naparim diye dusunuyorum
Senin de sınırsız hayalgücün var, kullan onu.Ya bak üzüyorsunuz beni, vallahi başlığın en bekar kadını benim, yapmayın üzmeyin beni.
Seninki yanında olmasa da bir SENİNKİ var neticede.
Bende anca "cnm karantina nasıl gidiyor, iyi misin, bitsin de bir görüşelim yahu" mesajları var!
Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyuOh oh maşallah.
Ben de öyle
Ilkini gaza gelip istedim
Ikincisi birlikte büyüsünler diye araları 26 ay
(Bana kalsa 18 aydı da hamile kalmam 8 ay i buldu)
Şimdi ilk çocuğa 1 sene, ikinciye 8 ay hamile kalmayan ben,
Hala nasıl 3. Oldu anlamıyorum
Uzaylılar yerleştirdi embriyoyu bence.
Kızım da zaten acayip bir çirkef. Bize benzemiyor.
Bilmiyorum. Kafam çok karışık
Bu arada benim kocam da 4 isterdi.
3 u peşpeşe olunca seç birini bırakalım cami avlusuna diyor.
Taktik ver taktikkk fkkdkd nasıl dekolteBizde de öyle kız, yanıma uğramıyor ki adam. Skype ile görüyorum. Onda da bin saat makyaj yapıyorum yüzümde hayvani iki sivilce olduğu için. Adamın bari gözü gönlü açılsın diye güzel dekolte bir üst giyiyorum altımda tavşanlı pijama acınası hâldeyiz sjsjs.
Bunu beğendim.
madecassol iyi geliyor, iz kalmadan iyileşmesini sağlıyor. Varsa kantaron yağı da çok iyi.
Aboo.
Ben sirke içine yarım çay bardağı çamaşır suyu döküyorum, sirke kombinim o yani
Ama takdir ettim, içim de rahatladı yandaş buldum
Taktik ver taktikkk fkkdkd nasıl dekolte
İnsan o kadar temizlediği şeyi kullanmaya da kıyamıyor, işin tuhafı o
Kırmızııı siyaaah kırmızı siyaahhh GençlerbirliğiBana hangi takımlısın diyorlar bu saç renkleri hangi takıma ait