Coronasavar

Aa yok, benim koca bir de kız yapın diyenlere ‘hatunun kafa gitti farkında değilsiniz herhalde’ diyor.
Çünkü ben istiyorum 3. Yü kesinlikle beynim yerinde kakalar çişler uçuyor olmalı.

İşte bile isteye yapanla, nasıl sevişeceğini bilmeyenin hali başka.
Artık tık yok ama her ay kocayla gecikme yaşanırsa birbirimize bakıp ‘yine mi’ diye sorabiliyoruz

Boyla alakası yok bende de 173 boy var ama yüzüm ufak gene minyon duruyorsun diyorlar. Canını sıkmak istemem ama sjsjjssj. Saçımı platin yaptım şimdi de benden büyükler abla diyor biraz moralim bozulmadı değil.

Şuraya genel bir yazı yazayım:)))
İsmini etiketlemediklerim yanlış anlamasın, turuncupijama Corona topiğinde psikolojimiz bozuldu bize bir çare dediği için, hepimizin bu dönemde sağlık kadar morale ve düzgün bir psikolojiye de ihtiyacımız olduğundan, gece gece valla bu kadar oldu, çağrılmadık diye kimse alınmasın bilerek çağırmamazlık değil, kafa bir milyon ondan böyle:)))

Bu arada başlığı aranızdan birine devredebilirim de, istediğinizi etiketler ilk mesajı düzenleyebilirsiniz, yaramazlık(site kuralları) yapmadığınız müddetçe eğlenin coşun

O öyle bir durum hakikaten. Kilo aldım ya ben beteri oldum.
Bel çevrem için, koşu ayakkabılarını giymen gerekiyor canım benim. :)

Bana hangi takımlısın diyorlar bu saç renkleri hangi takıma ait

Buna da gülmedim, hem uzun hem zayıfsın

Karantinada yemekten 3 kg aldım artı yüzümde simetrik iki sivilce çıktı kocaman. Onları patlattım ve şu an kabuk bağladılar. Korkunç bir hata yaptım ya ağlamak istiyorum. Madecassol sürsem geçer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…