- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.018
Aa yok, benim koca bir de kız yapın diyenlere ‘hatunun kafa gitti farkında değilsiniz herhalde’ diyor.Ya senin kazara benim iki çocuğum da bile isteye hemde 2 buçuk yaş arayla, neyime güvendiysem artıkve tabi daha akıllanmayıp üçüncü çocuğa sıcak bakıyorum kocam beye sorsan daha fazlasını da ister öyle mikemmel bir çiftiz
175 boya oranla asla ama asla minyon olamayacak, hiçbir kucağa sığamayacak, besili ve yaşından büyük gösteren bir gadınım. Asla bana "Küçük gösteriyorsun" demeyecekler İdrak anlıyor musun? 34üne gel de anla bu acıyı taam mı bu sene 34 oldum ben üü... Anlayamazsınız, minyonsunuzzz!!! Anlayamazsınızzz!!11!!
Boyla alakası yok bende de 173 boy var ama yüzüm ufak gene minyon duruyorsun diyorlar. Canını sıkmak istemem ama sjsjjssj. Saçımı platin yaptım şimdi de benden büyükler abla diyor biraz moralim bozulmadı değil.
Abiiiii ben nasıl ailemle 2 3 ay daha birlikte kalacam hem de evde olarak sürekli
Bana hangi takımlısın diyorlar bu saç renkleri hangi takıma aitBoyla alakası yok bende de 173 boy var ama yüzüm ufak gene minyon duruyorsun diyorlar. Canını sıkmak istemem ama sjsjjssj. Saçımı platin yaptım şimdi de benden büyükler abla diyor biraz moralim bozulmadı değil.
Ne ceketi yahu komple giyim mağazasını atmış üstüne. Soluksuz üremişsin ajsjsjs
Sen güzel dezenfekte olmuşsundur guzum, rahat ol takma bunu kafanaSağlık ocağına gittim. SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM.
Yürek yedim galibaysa. İki saattir dezenfekte ediyorum her şeyi, kendimi de 43 derecelik suya bastım. İşallak arınmışımdır.
Kudrayı da dezenfekteye kurban verdik.Sağlık ocağına gittim. SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM.
Yürek yedim galibaysa. İki saattir dezenfekte ediyorum her şeyi, kendimi de 43 derecelik suya bastım. İşallak arınmışımdır.
Yanında bir pipili yok. Pipili yok. Benim var. Kullanım hakkı da bende. Senin yok.
Donla üreyebilen kadın bilim dünyasını şok etti.Donunu attı donunu. Bu amerikalarda okudu, oralarda stripper miydi neydi bilmiyorum. Ayhhhhh
Buna da gülmedim, hem uzun hem zayıfsınBoyla alakası yok bende de 173 boy var ama yüzüm ufak gene minyon duruyorsun diyorlar. Canını sıkmak istemem ama sjsjjssj. Saçımı platin yaptım şimdi de benden büyükler abla diyor biraz moralim bozulmadı değil.
Pipi olmasa da olur kdjd kimse olmasın kimseeeeeeeeeeYanında bir pipili yok. Pipili yok. Benim var. Kullanım hakkı da bende. Senin yok.
Bana hangi takımlısın diyorlar bu saç renkleri hangi takıma ait
Dib boyası geldi de yarııs bakır yarısı siyah dkdkkd yanık bakır tava gibi olduNeeyy ssjsjjsjs
Kudrayı da dezenfekteye kurban verdik.
Herkes bir gün sirkede yıkanacak arkadaş, boşuna dalga geçitiniz benle
Tövbe daha sizinle dalga geçersem çamaşır suyuna bassınlar beniKudrayı da dezenfekteye kurban verdik.
Buna da gülmedim, hem uzun hem zayıfsın
Kudrayı da dezenfekteye kurban verdik.