• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyu 😅

Şuan tüm zorluğuna rağmen kalabalık aile muhabbeti yapabiliyor, bir yerde gardını kırmam lazım ama du bakalım 😅
Dene bi..yap 3. 'yu.
Bir de ikiz olsunlar
Mis
Yetmezse 4, 5 gidersiniz 🤣
2 yatılı bakıcı, 1 de şoför iste
Bu kadar çocuk tek arabaya sığmıyor 🤣

@lyanna mormont kfkdkd bazı şeylerimizi ifşa edecem nasılsa birbirimizi tanımıyoruz
Benımki hep yorgun hep

Her zaman yorgun uyur ben olmasam ühüüü
Hayır diyorum ben mi baya çirkinim
Ahahfha ay daha bu yaşta yorgunu da hiç çekilmez annem ya :D

Oha konu üstünde ne var a geldi.
@Night Club @idrakyollariiltihabi @lyanna mormont
Bilemiyorum
Aile Var burada.
Aa pardon
@lyanna mormont bekardı.😏

Halk merak ediyor napalım bilgilendirme yapıyoruz burda 😂

@idrakyollariiltihabi ne diyorsun? Bak stüdyoya girdim, sözleri yolla beste benden:

e61e2552-40ae-46ed-b4b4-b03d97545598.webp

Ahaha who alkohol almayın dedi yavrım. Ağzımıza sürmedik bir haftadır. Alkolsüznasıl geçecek koca karantina bilmiyom ama 😔
Gerçek mi:KK57: virüs gelmesin diye bizim komşular paso alkol alıyor, olayı yanlış anlamışsınız içmeyecekmişsiniz ellerinizi dezenfekte edecekmişsiniz demek için geç mi kaldım acaba:KK70:

Acaba bizim ki de üçüncüden sonra cami avlusuna bağlar mı konuyu 😅

Şuan tüm zorluğuna rağmen kalabalık aile muhabbeti yapabiliyor, bir yerde gardını kırmam lazım ama du bakalım 😅
Nasıl cesaret ediliyor ya, ben daha birine cesaret edemedim. Çok zor geliyor.:kızgın:

Gerçek mi:KK57: virüs gelmesin diye bizim komşular paso alkol alıyor, olayı yanlış anlamışsınız içmeyecekmişsiniz ellerinizi dezenfekte edecekmişsiniz demek için geç mi kaldım acaba:KK70:
Haha biraz geç olabilir 😂
Bağışıklığı düşürüyormuş alkol. Hani bir iki kadeh şarap sorun değil de 35’lik votkayı bitirmesinler bari 😂

Oha konu üstünde ne var a geldi.
@Night Club @idrakyollariiltihabi @lyanna mormont
Bilemiyorum
Aile Var burada.
Aa pardon
@lyanna mormont bekardı.😏
Bekarım, demek ki özgürüm, demek ki dünyadaki tüm bekar erkekler benim, binicem üstlerine vurucam kırbacı :D
Tabii erkeklerin bundan haberi yok, o minnak bir detay :D

Back
X