Tarlalardaki mahsulleri talan edecekleri için kıtlığa neden olacaklarmış. Bence aynı lacivertın farklı tonlarıCekirgeler coronadan daha mi tehlikeli?
Tarlalardaki mahsulleri talan edecekleri için kıtlığa neden olacaklarmış. Bence aynı lacivertın farklı tonları
Isim tatil oldu evdeyim, panikli degil tedbirliyim maalesef ki Avrupa‘ nin gorgusuzleri yagma, stok yaptigindan temel ihtiyaclarimizi bulmakta zorlaniyoruz.Arkadaskar bilinclenmek acısından boyle bir baslik olsa herkes stokladiklarini ve aldiklari önlemleri paylassa ben aşırı panik halindeyim ve sacmalamak istemiyorum biliyorum ki bu halde oranlarımızda var neler yaptiniz neler aldınız paylasir misiniz.
konuyu nereye açacağımı bilemedim ban yemem umarim surekli takip halindeyim ban falan yersem iyice deliririm
Şanslısınız ki öğretmensiniz, özel sektörun bu sıkı izolasyonu uygulaması imkansız.Dışarı asla çıkmıyoruz.
Karı koca öğretmeniz eve kapandık. Çocuğu parka dahi götürmüyoruz. Markete eşim yada ben on dk gidip geliyoruz onda da hemen giysileri balkona asıp üç gün bekletiyoruz. Eller sık sık en az 20 sn yıkanıyor.
Anne ve babam da evde. Asla çıkmalarına müsaade etmiyorum. Üç beş günde bir gidip erzak bırakıyorum. Onda da oturmuyorum. Eşim arabada bekliyor bem bırakıp temas etmeden kaçıyorum.
En önemlisi izolasyon.
Evden çıkmayın
Avmler ne durumdaymis acaba kalabalik mi hala canim?Şanslısınız ki öğretmensiniz, özel sektörun bu sıkı izolasyonu uygulaması imkansız.
Hele ki eşim, AVM de çalışıyor, ben hamileyim, evde küçük çocuk var.
Biz dışarı çıkmıyoruz, ama eşim...
Hepimizin olma ihtimali var. Mesela ben 28 yaşında genç ve sağlıklı bir kadinim. Grip bile olmam kolay kolay. Virüs bana belki grip kadar bile etki etmez ama taşıyıcı olduğum için hiç farkinsa olmadan sana, Ayşe'nin annesine, Veli'nin babasına bulastirabilirim.ruhum bile duymazMaalesef ki öyleKarantina kime uygulanır? Hasta olana. Mantıklı olan da hasta olanların yada olma ihtimali olanların evden çıkmaması.
Avmler ilk kapatılması gereken yerlerdi bana göre. Çok dikkatli olursanız zararsız atlatabiliriz. Eşiniz girmeden soyunup poşetlere koysun kıyafetleri. Kapıyı açın doğru banyoya, poşetli kıyafetler de bir süre beklemek için kirli sepetine.Şanslısınız ki öğretmensiniz, özel sektörun bu sıkı izolasyonu uygulaması imkansız.
Hele ki eşim, AVM de çalışıyor, ben hamileyim, evde küçük çocuk var.
Biz dışarı çıkmıyoruz, ama eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?