Muhtemelen ban yiyeceksiniz. Keske onlem olarak bu konuyu buraya acmasaydinizArkadaskar bilinclenmek acısından boyle bir baslik olsa herkes stokladiklarini ve aldiklari önlemleri paylassa ben aşırı panik halindeyim ve sacmalamak istemiyorum biliyorum ki bu halde oranlarımızda var neler yaptiniz neler aldınız paylasir misiniz.
konuyu nereye açacağımı bilemedim ban yemem umarim surekli takip halindeyim ban falan yersem iyice deliririm
ya italyadaki durumu baz alirsak market icin sira veriyorlarmis ve tek kisi gidiyormus bende stok yapmayacaktim ama o durumda sira beklemek istemem ya da disariya cikmayi asla istemem o yuzden stok mantikli geldi acikcasi evden hic cikmama acisindanÖncelikle bir şey stoklamadık. Stoklarsak bir tek kedi maması stoklarız o kadar çünkü karantinada marketler falan açık oluyor zaten. Onun haricinde çok sık el yıkıyoruz. Kıyafetleri çok sık yıkıyoruz. Toplu taşıma asla kullanmıyoruz. Kızım küçük onu dışarıya çıkarmıyoruz. Bir de c vitaminine çok yüklendik. Maske aldık ama kullanmadık şu ana kadar. Aslında normal zamanda yaptıklarımızı yapıyoruz maske hariç.
ekstra bir önlem almadım zaten elimi yıkarım sürekli, çalıştığım ortam tozlu olduğundan kolonya ile elimi dezenfekte ederim ekstra olarak. evdede rutin temizliğime devam ediyorum, dışardan gelince üst baş kirli sepetine duşa gir yıkan temiz kıyafetler giy günlük rutinim bu.Arkadaskar bilinclenmek acısından boyle bir baslik olsa herkes stokladiklarini ve aldiklari önlemleri paylassa ben aşırı panik halindeyim ve sacmalamak istemiyorum biliyorum ki bu halde oranlarımızda var neler yaptiniz neler aldınız paylasir misiniz.
konuyu nereye açacağımı bilemedim ban yemem umarim surekli takip halindeyim ban falan yersem iyice deliririm
İyi de nereye kadar çıkmayacaksınız ki? Bir yerde illa ki tükenecek ama bu işin asıl çözümü herkesin kendini bilmesi. Birçok kişi hala sokakta; cafelerde takılıyor. Karantina altına alınanlar kaçmaya çalışıyor. Bunlar olmasa zaten işler çok daha çabuk çözülür ve bulaşıcılığı azalır. Yoksa o stokta eninde sonunda bitecek ve illa ki evden çıkmak zorunda kalacaksınız.ya italyadaki durumu baz alirsak market icin sira veriyorlarmis ve tek kisi gidiyormus bende stok yapmayacaktim ama o durumda sira beklemek istemem ya da disariya cikmayi asla istemem o yuzden stok mantikli geldi acikcasi evden hic cikmama acisindan
en azindan hasta olanlara önlem alinana kadar cikmayarak evde kalmayi planlıyorum ama esim calisiyor iste keske karantina gelse en azindan yayilmayi onlesek ilk asamayi kolay atlatsak ölümlerin baslamasi beni cok korkutuyorİyi de nereye kadar çıkmayacaksınız ki? Bir yerde illa ki tükenecek ama bu işin asıl çözümü herkesin kendini bilmesi. Birçok kişi hala sokakta; cafelerde takılıyor. Karantina altına alınanlar kaçmaya çalışıyor. Bunlar olmasa zaten işler çok daha çabuk çözülür ve bulaşıcılığı azalır. Yoksa o stokta eninde sonunda bitecek ve illa ki evden çıkmak zorunda kalacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?