Benimkiler çok küçük değil bana göre yani..aslında küçükte sorun etmiyorum benimkilerde çok yumuşak ama mesela bende sıkılaşsın istiyorum..
Ama ben inanıyorum arkadaşlar hepinizinki burada ki yöntemlerle büyüyecek..
Dua ediyorum hepimiz için Allah inşallah kabul eder..
Kendimize güvenimiz daha bi gelir..
ve inanın ben bu siteye 1 buçuk haftadır belki üyeyim ama kendime güvenim şimdiden yerine geldi..
Çünkü inanıyorum ki bişey iyi gelmezse başka bişey iyi gelecek herkesin yapısı farklı..
Burada bişeyler deneyip sonuç alan kişiler varsa bi şekilde bizede iyi gelecek bişeyler vardır..
hoş olmayan nedir anlamadım ben cvp verilmediğine göre kimse görmedi demekki msj nızı değilmi neye tepki bu anlamış değilim neyse ben10 gündür kullanıyorum böyle bişey olmadı bende başkasında da hiç okumadım canım olsa yazarlardı kızlarr:jeyyar::jeyyar:
Benimkiler çok küçük değil bana göre yani..aslında küçükte sorun etmiyorum benimkilerde çok yumuşak ama mesela bende sıkılaşsın istiyorum..
Ama ben inanıyorum arkadaşlar hepinizinki burada ki yöntemlerle büyüyecek..
Dua ediyorum hepimiz için Allah inşallah kabul eder..
Kendimize güvenimiz daha bi gelir..
ve inanın ben bu siteye 1 buçuk haftadır belki üyeyim ama kendime güvenim şimdiden yerine geldi..
Çünkü inanıyorum ki bişey iyi gelmezse başka bişey iyi gelecek herkesin yapısı farklı..
Burada bişeyler deneyip sonuç alan kişiler varsa bi şekilde bizede iyi gelecek bişeyler vardır..
hoş olmayan şey karartının kendisi canım tepkim yok telaşım vardı. belki geçirme yolu vardır diye sordum.
hoşbuldum sağol canım amin evet 2,5 yaşında oğlum canım yaşım 26 onunda etkisi olabilir bende birde bu kremi (şerbetçiotu) bunu nerden aldın banada yazarmısın hemen onuda kullanmaya başlıyayım ben dolgunluğa bile razıyım tatlım çok öptüm bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu arada sanırım minik bi oğun var Tahayıda öpüyorum Allah bağislasınolumunekankayizsmile
ayyyy kıslaarrr bende bi dolgunlaşma varki sormayın bi ağırlık bindi göğüslerime üstten bakıyomda dirileşmiş yahuuuhihoyyyt düzensiz yaptığım halde
hoşbuldum sağol canım amin evet 2,5 yaşında oğlum canım yaşım 26 onunda etkisi olabilir bende birde bu kremi (şerbetçiotu) bunu nerden aldın banada yazarmısın hemen onuda kullanmaya başlıyayım ben dolgunluğa bile razıyım tatlım çok öptüm bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok sevindim ayy negüzel yaa benimkilerde tık yok malesefsenağlamasenağlamasenağlamaayyyy kıslaarrr bende bi dolgunlaşma varki sormayın bi ağırlık bindi göğüslerime üstten bakıyomda dirileşmiş yahuuuhihoyyyt düzensiz yaptığım halde
tamam tatlım çok sağol ama ben çalışıyom nasıl bütün gün öyle kalıcamki neyse denicem ama önce şu dediğin topiğe bir bakayım çok sağol tatlım:1hug::1hug:kızlar denendi onaylandı topiğine gir ilk sayfada yazıyo.... ben bu ota adacayıda ekledim dermokil kremle karıstırıp gündüz sürüyorum bolca öncesindede çörek otu yağı sürüyorum....sonra bunu....bolca sürüp pamuklu olmayan çünkü çekiyo tül yada ipekli bi atlet yada kumas parcası koy üstünede geniş bisütyen giyiyorumki otlar dökülmesin taaaa yatana kadar kalıyo.... sonrada yıkamadan silkeleyip tekrar yağla masaj yapıyorum...uyuyorum....sürdükten 6 saat sonra 4cm falan sisiyo sonra iniyo ama dolgunluk kalıyo...böyle yapa yapa kalıcı sonuca ulasırız...gibime geliyo....tıpkı kas calısan birinin ilk bikaç saat bi sertlik yasanıyo yaaa.sonrada azmedersen kalıcı kas yaparlar ya göğüsdede aynı mantık bence.....sende basla bi tanem.....arkandayıııım....:gitme:
kızlar denendi onaylandı topiğine gir ilk sayfada yazıyo.... ben bu ota adacayıda ekledim dermokil kremle karıstırıp gündüz sürüyorum bolca öncesindede çörek otu yağı sürüyorum....sonra bunu....bolca sürüp pamuklu olmayan çünkü çekiyo tül yada ipekli bi atlet yada kumas parcası koy üstünede geniş bisütyen giyiyorumki otlar dökülmesin taaaa yatana kadar kalıyo.... sonrada yıkamadan silkeleyip tekrar yağla masaj yapıyorum...uyuyorum....sürdükten 6 saat sonra 4cm falan sisiyo sonra iniyo ama dolgunluk kalıyo...böyle yapa yapa kalıcı sonuca ulasırız...gibime geliyo....tıpkı kas calısan birinin ilk bikaç saat bi sertlik yasanıyo yaaa.sonrada azmedersen kalıcı kas yaparlar ya göğüsdede aynı mantık bence.....sende basla bi tanem.....arkandayıııım....:gitme:
zehre ben bulamadım ya snn topik dediğin yeri sen buraya yazsan olmas mıot dediğin ne anlamadım şimdiden teşk. ederim cevabın için a.s.
kzlar ya bnde duzensz yapıorm ama baya dolgunlastı nısanlım buyudklernı farkettı 75 dolguludan fıskırıcak gbı oluyor.)