Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Benimkiler çok küçük değil bana göre yani..aslında küçükte sorun etmiyorum benimkilerde çok yumuşak ama mesela bende sıkılaşsın istiyorum..
Ama ben inanıyorum arkadaşlar hepinizinki burada ki yöntemlerle büyüyecek..
Dua ediyorum hepimiz için Allah inşallah kabul eder..
Kendimize güvenimiz daha bi gelir..
ve inanın ben bu siteye 1 buçuk haftadır belki üyeyim ama kendime güvenim şimdiden yerine geldi..
Çünkü inanıyorum ki bişey iyi gelmezse başka bişey iyi gelecek herkesin yapısı farklı..
Burada bişeyler deneyip sonuç alan kişiler varsa bi şekilde bizede iyi gelecek bişeyler vardır..

inşallah canm yaa görüyoruz herkes nekadar çabalıyo nekadar çok istiyo...biçok yöntem var deniyoruz bakalım o olmadı diğeri olmadı diğeri yola başkoyduk valla...sıkılaşması için buz kompresi yada soğuk su sıcak suyla şok yapabilirsin limon sürmeyide dene istersen çünkü limonun cildi sıkılaştırıcı özelliği var bildiğiniz gibi...

hoş olmayan şey karartının kendisi canım tepkim yok telaşım vardı. belki geçirme yolu vardır diye sordum.

duaların için sağol bi tanem zaten bir müslüman bi kardeşine dua ettğinde anında bi melek belirir ve amin aynısı sana olsun diye dua ederlermiş....sende bu arada günahsız meleklerin dualarını alıyosun bizde senin gibi melek huylu kardesimizin duasını alıyoruz....kaydirigubbakcemile5

hoş olmayan şey karartının kendisi canım tepkim yok telaşım vardı. belki geçirme yolu vardır diye sordum.

göğüs ucuna azıcık vazelin sürüp yağın temasına engel olabilirsin ve değdirmemeye özen göstermeye calış...bu arada gerilme için özür dilerim seni kırmak istemezdim inan:gitme:

bu arada sanırım minik bi oğun var Tahayıda öpüyorum Allah bağislasınolumunekankayizsmile
hoşbuldum sağol canım amin evet 2,5 yaşında oğlum canım yaşım 26 onunda etkisi olabilir bende birde bu kremi (şerbetçiotu) bunu nerden aldın banada yazarmısın hemen onuda kullanmaya başlıyayım ben dolgunluğa bile razıyım tatlım çok öptüm bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalr...
bende bugün çörek otu yağı aldım..
umarım işe yarar..
doğumdan sonra bayağı küçüldüler çünkü...
uzun bi zaman önce küçe başlaşmıştım.bir hafta ancak içebildim...
bi faydası olmadı kısa süre olduğu için ama inanılmaz enerji veriyordu bana

nette aynen şöle yazıyo.... Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar...eğer hormon salgılanmasını harekete geçiriyorsa bence geçici değil...(inşallah tabii bilmiyorumkismile) bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim didolido...bende göğüslerimden hiç memnun değildim.verdiğin bu bilgi beni çok sevindirdi ve umutlandırdı opuyorumnanaktan

bende çörek otu yağıyla masaj yapıyorum çok bi fark olmuyo ama dolgunlaşıyo oda güzel 3 gündür yapmıyorum daha sönmediler aynen duruyolar valla rezene çayı içebilsem içicemde tadı güzel diil adaçayının tadı ii ama onuda içmeye üşeniyorum. bnmde hiç umudum yoktu ama yaşınız çok ilerlemediyse birazcıkta olsa büyütme imkanınız var bunu anladım UMUDUM VAR ARTIK :)

ayyyy kıslaarrr bende bi dolgunlaşma varki sormayın bi ağırlık bindi göğüslerime üstten bakıyomda dirileşmiş yahuuuhihoyyyt düzensiz yaptığım halde

ayyyy kıslaarrr bende bi dolgunlaşma varki sormayın bi ağırlık bindi göğüslerime üstten bakıyomda dirileşmiş yahuuuhihoyyyt düzensiz yaptığım halde

ayy ayy çok sevindim canım hadi bakalım inşallah dahada devam eder ve kalıcı oluralkisalkisalkisopuyorumnanaktan

kızlar denendi onaylandı topiğine gir ilk sayfada yazıyo.... ben bu ota adacayıda ekledim dermokil kremle karıstırıp gündüz sürüyorum bolca öncesindede çörek otu yağı sürüyorum....sonra bunu....bolca sürüp pamuklu olmayan çünkü çekiyo tül yada ipekli bi atlet yada kumas parcası koy üstünede geniş bisütyen giyiyorumki otlar dökülmesin taaaa yatana kadar kalıyo.... sonrada yıkamadan silkeleyip tekrar yağla masaj yapıyorum...uyuyorum....sürdükten 6 saat sonra 4cm falan sisiyo sonra iniyo ama dolgunluk kalıyo...böyle yapa yapa kalıcı sonuca ulasırız...gibime geliyo....tıpkı kas calısan birinin ilk bikaç saat bi sertlik yasanıyo yaaa.sonrada azmedersen kalıcı kas yaparlar ya göğüsdede aynı mantık bence.....sende basla bi tanem.....arkandayıııım....:gitme:

çok sevindim ayy negüzel yaa benimkilerde tık yok malesefsenağlamasenağlamasenağlama

tamam tatlım çok sağol ama ben çalışıyom nasıl bütün gün öyle kalıcamki neyse denicem ama önce şu dediğin topiğe bir bakayım çok sağol tatlım:1hug::1hug:

zehre ben bulamadım ya snn topik dediğin yeri sen buraya yazsan olmas mı ot dediğin ne anlamadım şimdiden teşk. ederim cevabın için a.s.

zehre ben bulamadım ya snn topik dediğin yeri sen buraya yazsan olmas mı ot dediğin ne anlamadım şimdiden teşk. ederim cevabın için a.s.

Giriş tarihi: Aug 2009

Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
canım bunu dermokil kremle yapıyosun bunlar alıntı ......ve ada cayıda ekliyorum karısıma.....kaydirigubbakcemile

kızlar benim göğsümdeki dolgunluk regl olacağım içinmiş galiba eski haline geri döndü((

kzlar ya bnde duzensz yapıorm ama baya dolgunlastı nısanlım buyudklernı farkettı 75 dolguludan fıskırıcak gbı oluyor.)

kzlar ya bnde duzensz yapıorm ama baya dolgunlastı nısanlım buyudklernı farkettı 75 dolguludan fıskırıcak gbı oluyor.)

Canım bak dolgunlaşmış büyümüş düzenli yapsan nasıl olur sen düşün bence düzenli yap yatmadan önce hemen masaj yap yağı emsin yeter düzenli yapmış olursun tamammı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…