Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

ay yazdıklarınızı ve başarılı olanları okuyunca hemen yapmalıyım deedim bugünden itibaren
ama sivilcelenme olmasın yaaaa

bnde 3 akşam çörek otu yağıyla masaj yaptım bi haftadır üşenip masaj yapamadım ama hala dolgun :KK70: çok güzel bişi ya çok büyümeseler bile dolgunluğu bile mutlu olmama yetiyo :KK70: bide dün akşam mersin yağı aldım biri oda ii die yazmış bi ondan bi bundan sürcem bakalım :KK70: ben moral olsun die hep yazıorum ıNŞ. ÜMıDıNıZı KAYBETMEZSıNıZ SıZDE sırnaşık şey

bende hiç sivilce olmadı çok memnunum bu yağdan her akşam düzenli olarak yapmaya çalışıyorum =)

kızlar merhaba,
bende çörek otu yağı alıp kullanmak istiyorum fakat merak ettiğim birşey var. kalıcı mı ve koku yaparmı ?

ÇÖREK OTU YAĞI ve
REZENE YAĞI,anne sütünü arttırıcı özellik taşır ve göğüsteki hormon gelişimi için yararlıdır

nette yazıyordu kızlar boshayallersmile

kızlar sizin kullandığınız yağın markası nedir? kardeşime aldırdım bugün markası LHB 50 ML.fiyatıda 4 lira doğrudur umarım bugün başlıycam bende

kızlar ben yaklaşık bi aydır kullandım.. son bi haftadır da bıraktım kullanmayı ancak gögsüm de çok hassaslık var..dokunamıyorum ağrı yapıyo niye acaba...bu arada bi cm bile büyüme olmadı :KK43:

kızlar ben yaklaşık bi aydır kullandım.. son bi haftadır da bıraktım kullanmayı ancak gögsüm de çok hassaslık var..dokunamıyorum ağrı yapıyo niye acaba...bu arada bi cm bile büyüme olmadı :KK43:

cnm işte sende daha yeni etkisini göstermeye başlamış bıraksanda..kiminde 1 hafta kiminde 1 ay sonra etki adiyo bende de aağrı var dokunamyorum masaj yapınca acıyo...bu ağrılar iyiye işaret sen bırakma devam et yerimseniben

cnm işte sende daha yeni etkisini göstermeye başlamış bıraksanda..kiminde 1 hafta kiminde 1 ay sonra etki adiyo bende de aağrı var dokunamyorum masaj yapınca acıyo...bu ağrılar iyiye işaret sen bırakma devam et yerimseniben

Canım regli dönemindendir agrın masaj yap ama yawaşca yap tmm her bünyede farklı etki eder bende de geç etkisini gösteriyo

Buaralar düzenli yapıyorum reglimde bitti yarım cm büyüme olmuşhihoyyyt dewam kızlar dewammm

Canım yawaşca yap masaj we bırakma bir ayda hemen anlayamassın büyümezki uzun süre kullan tamam cnm
hadi ya bak simdi wazgectim denemekten

Canım daha başlamadan böyle yaparsan hiç başlama her bünyede farklı belirtiler oluyo tmm sende başla we düzenli kullan wazgeçmek yok okişyerimseniben

X