Canım bazısında dolgunlaşır büyüdüğünü cm olarak yani sonraları görürsün sen dewam et masaja büyüyecektir daha yeni başlamışsın büyürler canım merak etme dewam :lepi:
kızlar bende göğüs ucunda kararma yaptı bu durumla karşılaşan başka biri var mı acaba ? başka bişi kullanmıorum bu aralar onu da ekliyim
hoş olmayan nedir anlamadım ben cvp verilmediğine göre kimse görmedi demekki msj nızı değilmi neye tepki bu anlamış değilim neyse ben10 gündür kullanıyorum böyle bişey olmadı bende başkasında da hiç okumadım canım olsa yazarlardı kızlarr:jeyyar::jeyyar:kızlar kararma yaptı diorum mesajlarım gözükmüyor mu acaba :S buna rağmen tepki vermeden devam etmeyi mi düşünüyorsunuz. hiç hoş bi durum değil söyliyim nedeni konusunda bi fikrim yok lokman hekimden aldım ben de gayet de güvenilir bir marka rengi mısır yağından hafif koyu
kızlar kararma yaptı diorum mesajlarım gözükmüyor mu acaba :S buna rağmen tepki vermeden devam etmeyi mi düşünüyorsunuz. hiç hoş bi durum değil söyliyim nedeni konusunda bi fikrim yok lokman hekimden aldım ben de gayet de güvenilir bir marka rengi mısır yağından hafif koyu
bnde 5 6 gündür masaj yapıyorum baya etkili oldu valla 80 destekli kullanıyodum tam dolduruyo artık . bide arkadaş kararma yaptı diyo bendede hafif ucunun rengi açıldı gibi evet her cilt bir değil etki tepki olayı yani... sende kararma bende açılma biride sivilcelendi demiş renk önemli deilde sağlık açısından kötü bişey çıkmasın gerisi önemli deil yeterki biraz büyüsünler
canım bendede az sivilce oldu benimde tenim çok hassas ondan sanırım 10 gün oldu ama bende tık yokk offffffffff sanırım bende işe yaramadı ayy bu küçü ben çok zor yutuyom yaa yoğurtla falan ıı çok zor biraz daha devam edicem bakalımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasivilcelenme yaptı diyen bendim... aslında tam olarak sivilce gibi değil de kırmızı pütürcükler... benim tenim de hassastır... biraz daha kullanmaya devam edicem ben...
henüz pek bir fark göremedim ama zaten 1 hafta ancak oldu... cildimde sorun olursa bırakırım tabii...
dediğin gibi herkeste farklı etkisi var... inşallah işimize yarar ama :)
canım bendede az sivilce oldu benimde tenim çok hassas ondan sanırım 10 gün oldu ama bende tık yokk offffffffff sanırım bende işe yaramadı ayy bu küçü ben çok zor yutuyom yaa yoğurtla falan ıı çok zor biraz daha devam edicem bakalımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
benim birde merak ettigim büyümeyi saglayan yag degilde masajmi. Baska yaglarla masaj yapipta sonuc alan yada alamayan varmi acaba ?
sağol canım zaten zorla falan suyla yutabiliyom başka türlü yokk sende işe yarıyo bence bak ağrı var diyosun bu büyümeye işaret bence bende hiç belirti yok sen devat et derim ben bende biraz daha denicem bakalım zaten çalıştığım için akşamları yapıyorum sadece birde adaçayı içmeye başladım bakalım hihoyyythihoyyytayy bende de sivilcelenme yaptı kırmızı krmızı benim cildim hassas zaten...bnde 4 5 gün filan kullandım bi fark yok ama ağrı var ve üstten bakınca şişmiş gibi duruyolar ama önden hiç bi fark yok...canm suyla yutmayı denesene bide bende ilk başlarda yoğurtla denedim tadı bi acaip oluyo yarı yolda takılıyo gitmiyo sen suyla dene at azına bi kaşık üstüne su akıp gidiyo...
sağol canım zaten zorla falan suyla yutabiliyom başka türlü yokk sende işe yarıyo bence bak ağrı var diyosun bu büyümeye işaret bence bende hiç belirti yok sen devat et derim ben bende biraz daha denicem bakalım zaten çalıştığım için akşamları yapıyorum sadece birde adaçayı içmeye başladım bakalım hihoyyythihoyyyt