Canım bak dolgunlaşmış büyümüş düzenli yapsan nasıl olur sen düşün bence düzenli yap yatmadan önce hemen masaj yap yağı emsin yeter düzenli yapmış olursun tamammı tatlım
hadi ya bak simdi wazgectim denemektenkızlar ben yaklaşık bi aydır kullandım.. son bi haftadır da bıraktım kullanmayı ancak gögsüm de çok hassaslık var..dokunamıyorum ağrı yapıyo niye acaba...bu arada bi cm bile büyüme olmadı
kızlar ben yaklaşık bi aydır kullandım.. son bi haftadır da bıraktım kullanmayı ancak gögsüm de çok hassaslık var..dokunamıyorum ağrı yapıyo niye acaba...bu arada bi cm bile büyüme olmadı
cnm işte sende daha yeni etkisini göstermeye başlamış bıraksanda..kiminde 1 hafta kiminde 1 ay sonra etki adiyo bende de aağrı var dokunamyorum masaj yapınca acıyo...bu ağrılar iyiye işaret sen bırakma devam et yerimseniben
Canım yawaşca yap masaj we bırakma bir ayda hemen anlayamassın büyümezki uzun süre kullan tamam cnmkızlar ben yaklaşık bi aydır kullandım.. son bi haftadır da bıraktım kullanmayı ancak gögsüm de çok hassaslık var..dokunamıyorum ağrı yapıyo niye acaba...bu arada bi cm bile büyüme olmadı
hadi ya bak simdi wazgectim denemekten
tamam cnm her aksam düzenli sürücem ama ne zman yıkıyorz?