hee bide arkadaşım çörek otu yağını rezene çayının içine kattını yazmışın?? ama çörek otu yağı açıldıktan sonra en fazla 1 hafta dayanır hemen bozulurmuş ve zararlı maddeler içerirmiş!! benden sölemesi aktarlardan aldığınız çörek otu tazeyse için!! fayda göreyim derken kendini zehirleme yavastan.. benim aktar amcam var bi tane o dedi her çörek otu yağı ii deildir dedi. sorupta alın arkadaşım benden sölemesi
denemediğim şey kalmadı açıkçası.. sürmediğim yağ.. bide çörekotu yağını deneyeyim dedim, yağı sürüorum 5 dk ya yakın masaj yapıorum o yağ tamamıyla emilio sadece kokusu kalıo biras kötü kokuo ama gece sürdüğüm için duymuorum o kokuyu uyur haldeken:) yağı sürdüğünüzde ztn farkı görceksiniz kaşıntı yapıo ilk 15 20 dk sabah uyandığımda göğüslerim inanılmaz sert ve gergin oluo 1 haftadır yapıorum geceleri! ayrıca benim göğüs ölçülerim:göğüs altında 72 göğüs ucundan 78 di suan göğüs ucumdan ölçtüğümde 81.5 gelio.. geçicimi bilemem ama ins. deildir.. ben devamlı kullanmayı düşünüorum sonuçları size yazarım..
yağı sürdükten sonra emene kdr kokuo sonra kokmuo,ellere sinio biras bol sabunla fln yıkayınca çıkıo hemen.. artk evdekilere çaktırmadan yapmak gerekio dimiben çoooook fırca yediydim annemden :kedi:
Canım ortam yapıyorum geceleri sürüyorum ancak bazı zamanlar gündüzde masaj yapıyodum bu aralar aksatıyorum ya üşeniyorum isterseniz yaparsınız wakit ayırırsın canımopuyorumnanaktannurumm senin ortamın var sanırım bunları yapmak için ama herkesin olmuyor malesefdene tabi imkanın varsa:lepi:
nurummm sen serbetci otunu yapıodun ve bayağı faydasını görmüştün die hatırlıorum? ölçülerin kaçtı kaç oldu? ben serbetçi otula 2 cm siskinlik elde ettim ve bırakınca fıs söndü senin öle bişi olmadımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?