Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mnk mnk svlce gbi bişeler çktı ama 15 gündür azimle kullanyrm..tabi mersin ve çemen yağını karştrdm ayrı olrk onu sürüyorum çatalmsı bişe oluo dolgunluk var cm olrk bişe yok
hoş olmayan nedir anlamadım ben cvp verilmediğine göre kimse görmedi demekki msj nızı değilmi neye tepki bu anlamış değilim neyse ben10 gündür kullanıyorum böyle bişey olmadı bende başkasında da hiç okumadım canım olsa yazarlardı kızlarr:jeyyar::jeyyar:
ya herkesin bünyesi birmi de herkes de aynı etkiyi yapsın sende kararma yapmış başkasında olacak dye bir şey yok kimisine iyi gelecek kimisine gelmeyecek yani kimse uzman değil ki burda ne olacağını yan etkilerini kestirebilsin şimdi biri sana cevap vermis olsaydı çaresinimi söyleyecekti keşke olmasaymış düzelmesini temenni ederim diyecel tek sözüm bu olur
masajda etkili tabi ama yağı sürdüğünde göğsün yağı emiyo dimi bu yağ nere gidiyo peki...göğüsü büyütmesi oradaki hücreleri çoğaltmasıyla alakalı emerek meme bezlerine etki ediyoyerimseniben
çok sağol canım evet her bünyede farklı etki ediyor bu arada ada çayının adet söktürdüğünü bilmiyodum canım yaa çok sağol benim böyle bir sorunumda var bende devam etmeyi düşünüyorum zaten sabırlıyım allahtanŞenizŞenizbenimde pek vaktim olmuyo aksattığım zamanlar oluyo ama yapmaya çalışıyorum bişeylerfisfisfis inş devamı güzel bi şekilde gelir :Saruboceq: ....bünyeden bünyeye fark ediyo cnm ya devam etnekte yarar var sonuç kesin alırsın belki zman sonra belkide iki üç güne...adaçayıda etki ediyo benim adetimi söktürmüştü hormonları etkiliyoki söktürdü yani...beniim bitti çayım alıcam inş devam edicem...umuyorumki güzel sonuçlar alıcaksın yeterki sabır...
hoşbulduk canım sürekli takipteydim burayı 10 gündür bende başladım ama ben sedece çörekotu yağı küç ve adaçayı kullanıyorum ama bende hiç bişey yok şimdilik:1no2::1no2: sen çörekotu yağının üstüne birde bunlarımı sürüyosun canım birde dermokilli şerbetçi nedir yazarsan sevinirim:1hug::1hug:bende anlamadım güzelim ,,opuyorumnanaktan kiminin kararır kimine bişey yapmaz tercih meselesi....
bende 10 günü gecti çilek ve mersinde ekledim...sürüp üstünede dermokilli serbetci uyguluyorum ...çok memnunum bu arada aramıza hoş geldin diyeyimmi yoksa hep varmıydın....:kedi:-tatlicadiarzu-
çok akıllıca yaaa hemde moral verici harikasın kaydirigubbakcemile5
çok sağol canım evet her bünyede farklı etki ediyor bu arada ada çayının adet söktürdüğünü bilmiyodum canım yaa çok sağol benim böyle bir sorunumda var bende devam etmeyi düşünüyorum zaten sabırlıyım allahtanŞenizŞeniz
hadi hayırlısı canım inş sende işe yarar bende pek yaramadı sanki ama pes edmicem 2ay falan kullanıcam devamlı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:az önce denedimm kaşıntı fln olmadı ama değişik bi şeyler hissettim tabi pskolojikte olabilir bilmiyorum inşallah kalıcı çözümdür canım teşekkürler.. yerimseniben
kizlar bnde denedim ama bi degisiklik yok
selam kızlr
hoşbulduk canım sürekli takipteydim burayı 10 gündür bende başladım ama ben sedece çörekotu yağı küç ve adaçayı kullanıyorum ama bende hiç bişey yok şimdilik:1no2::1no2: sen çörekotu yağının üstüne birde bunlarımı sürüyosun canım birde dermokilli şerbetçi nedir yazarsan sevinirim:1hug::1hug:
hadi hayırlısı canım inş sende işe yarar bende pek yaramadı sanki ama pes edmicem 2ay falan kullanıcam devamlı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet öyle canm böyle birbirimize hep moral verelim...saol cnm:teytey:
çok sağol canım evet her bünyede farklı etki ediyor bu arada ada çayının adet söktürdüğünü bilmiyodum canım yaa çok sağol benim böyle bir sorunumda var bende devam etmeyi düşünüyorum zaten sabırlıyım allahtanŞenizŞeniz