Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

reglime daha var yahu...bide ucları bi değişti CADIARZU
O zaman büyüyor demekki canım agrın warsa büyüodur yinede yawaş yapopuyorumnanaktan
arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen kullandığınız yağ hangi marka?

Canım farketmez ne marka olduğu çörekotuyağı olsun güzek bir aktardan aldınmı hiçbişey olmaz benim yağın markası şuan aklımda değil canım( blue .... )diye bişeydi sewgileropuyorumnanaktan

Kremlerle haplarla göğüs büyültme-göğüs küçültme başlıklı bütün mesajlara bu cebabı yazdım..

Kremler bantlar yada bitkisel her neyse, göğüse sürülmesiyle göğüse dışarıdan östrojen, prlaktin vb. hormonların verilmesi demektir..
Menopoza girmiş kadınların bile adet görmek için östrojen içeren hapları içmesini istemiyor doktorlar.. Kanseri davet etmekten başka birşey değil..
Kaldıki meme büyütmek/küçültmek için büyük risk.. Bide direk göğüse sürüyorsunuz.. meme kanseri olmak istiyorum diyorsunuz yani..
dolgulu destekli telli sütyenleri bile kullanmayın diyorlar..

zaten yediklerimiz içtiklerimiz yılardır hormon içeriyor, cep telefonları, baz istasyonları, elektrikli aletler, bilgisayarlar, bir yığın radyasyon altında yaşıyoruz, birde ailede kanser geömişi varsa, sürün kremleri sürün diyorum başkada birşey demiyorum..

Erkekler avucunu doldursun yeter gözüyle bakarlar memeye, büyük göğüsde toparlayıcı sütyenle gayet normal görünebiliyor..

Hem illede büyük yada küçük olsun diyorsanız krem hap kullanmayın gidin bir doktora 30 dakika- 1 saatlik operasyonla büyültüp küçültsün.. büyültmede meme ucunu 3 cm kesip içine slikon koyuyorlar.. videosunu izlemiştim..iz yok.. küçültmeyi bilmiyorum ama ne olursa olsun sağlığı riske atmaktan iyidir...yıllardır yapılıyor bu ameliyatlar ameliyat bile değil küçük operasyon.. 1500-3000 arasında değişiyor..

arkadaşlar çörek otu yağını kullanıyoruz büyüdü diyelim..bıraktığımızda da etki devam eder mi acaba?

arkadaşlar çörek otu yağını kullanıyoruz büyüdü diyelim..bıraktığımızda da etki devam eder mi acaba?

cnm ben 3 4 gün ara vermiştim ama dolgunluk gitmedi şimdi devam ediyorum faydasını bi göreyim bırakırım ozaman anlarz

benım mamişler azcık sızlıyo adetime 1 hafta var ondan heralde
dünn akşam yaptım bugünde yapıcam uyumadan bakalım birhafta geçsin nasıl olacak
Allahım sana emanet kaydirigubbakcemile3
he bide kara üzüm çekirdeğide tüketmek lazım

benim de sağ göğsüm diğerine göre büyük oğlum onu daha çok emmişti bebekler annelerinin kalp sesini duydukları için sol göğüsde süt emmeyi daha çok severlermiş...ben de yeterki emsin diye engellemedim dolayısı ile sağ küçük kaldı :ecrin_bebek: bende yarın başlıyorum biraz sadece sağa uygulayarak eminim faydası olacaktır ve bence hiçbir yan etkiside yoktur:lepi:

yaa ben kullanamıyorum... cidden etkili olacakmış gibi gelmişti bana da ama sivilce hiç istemediğim bir dert... yeterince müzdaribim zaten... dekolte bölgem ve olmayan göğsüm hep sivilce oldu... sanırım fazla yağlı geldi...

acaba çörek otunu içmek ya da yemek işe yarar mı kızlar; bu şekilde kullananız var mı?

selam kızlarrr bende halen devam ediyorum ama biş gelişme yok bende de sivilce var ama tam neresi orası yaahaa döşümde yani göğsümde falan yok az ama sanırım sırtımda da oldu daha önce yokyu hiç yan etkimi yaptıki acaba yaaa:1shok::1shok::1shok::1shok:

kızlar bu küç den ne kadar yutmamız gerekiyo ben orayı kaçırmışım hatırlatırsanız sevinirim.

kızlar bu küç den ne kadar yutmamız gerekiyo ben orayı kaçırmışım hatırlatırsanız sevinirim.

sabah aksam bi tatlı kasığı ağzına at üstüne su iç ama önce çiğne seviyosan yoğurdada katabilirsin şifa olasun:hulya:

ben de 1 tatlı kaşığı alıyordum ama fazlasının zararlı olduğunu duydum. normalde günde bir kere bir çay kaşığı alınmalı diyordu ama ben sabah akşam 1 çay kaşığı kullanıyormzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…