Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

bende mnk mnk svlce gbi bişeler çktı ama 15 gündür azimle kullanyrm..tabi mersin ve çemen yağını karştrdm ayrı olrk onu sürüyorum çatalmsı bişe oluo dolgunluk var cm olrk bişe yok

bende mnk mnk svlce gbi bişeler çktı ama 15 gündür azimle kullanyrm..tabi mersin ve çemen yağını karştrdm ayrı olrk onu sürüyorum çatalmsı bişe oluo dolgunluk var cm olrk bişe yok

canm sen çörekotu yağı dışında ek olarak mersin ve çemen yağınımı kullanıyosun...ölçülerin kaç peki

bende anlamadım güzelim ,,opuyorumnanaktan kiminin kararır kimine bişey yapmaz tercih meselesi....
bende 10 günü gecti çilek ve mersinde ekledim...sürüp üstünede dermokilli serbetci uyguluyorum ...çok memnunum bu arada aramıza hoş geldin diyeyimmi yoksa hep varmıydın....:kedi:-tatlicadiarzu-

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

çok akıllıca yaaa hemde moral verici harikasın kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım evet her bünyede farklı etki ediyor bu arada ada çayının adet söktürdüğünü bilmiyodum canım yaa çok sağol benim böyle bir sorunumda var bende devam etmeyi düşünüyorum zaten sabırlıyım allahtanŞenizŞeniz

hoşbulduk canım sürekli takipteydim burayı 10 gündür bende başladım ama ben sedece çörekotu yağı küç ve adaçayı kullanıyorum ama bende hiç bişey yok şimdilik:1no2::1no2: sen çörekotu yağının üstüne birde bunlarımı sürüyosun canım birde dermokilli şerbetçi nedir yazarsan sevinirim:1hug::1hug:

benim adetim normalde 4 günden fazla sürmezdi adaçayını kullandım 7 gün boyunca sürdü yaniii hormonları etkiliyoanlamına geliyo ama söktürmesi iyi çünkü kan aklamyınca bnde karın ağrısı yapıyo kullandım adaçayını ağrı olmadı ve söktürdü... sabır isteyen bişey zaten bunlar..

az önce denedimm kaşıntı fln olmadı ama değişik bi şeyler hissettim tabi pskolojikte olabilir bilmiyorum inşallah kalıcı çözümdür canım teşekkürler.. yerimseniben

az önce denedimm kaşıntı fln olmadı ama değişik bi şeyler hissettim tabi pskolojikte olabilir bilmiyorum inşallah kalıcı çözümdür canım teşekkürler.. yerimseniben
hadi hayırlısı canım inş sende işe yarar bende pek yaramadı sanki ama pes edmicem 2ay falan kullanıcam devamlı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öncelikle yasını merak ettim evli olman bile aynı dili konuşmada bi adım yakın kılıyo,sakın bekar arkadaslar alınmayın siz ne demek istediğimi anladınız biliyorum nerde kalmıştım 10 gün daha erken bi sürec denendi onaylandıda bi serbetci otlu krem var ya işte onu uyguluyorum su asamada memnunum ama adetim çok yakın dolgunluk yanıltıcı olabilir benimde 20 güne yaklastı sanırım adacayınada tekrar baslıcam küçdede aklıma geldikçe...
ama bu serbetci çok ilginç sürünce ben gündüz sürüyorum taaa gece yatana kadar kalıyoo,bu krem sürdükten 3 4 saat sonra birden 3 cm büyütüyo sonra iniyo ama dolgunluk kalıyo hani kas yapmak için çok çalısan biri ki bu esimin tespiti kikboksa gidiyo diyoki calışmadan hemen sonra kaslarım daha kabarık ve sert oluyo sonra iniyo,hocası demişki bu şişme inme süreci bi müddet sonra kalıcı olucak...
bende bu serbetcide aynı etki olucak diye ümitliyimAllah vesile kılacak ve kalıcı büyüyecekler....
sende basla derim bitanem çoook öptüm tekrar hoşgeldinkaydirigubbakcemile5

bu arada sanırım minik bi oğun var Tahayıda öpüyorum Allah bağislasınolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…