Arkadaşlar 3 haftayı geçti kullanalı karaüzüm çekirdeği tozunu gece yatmadan önce 2 kaşık su ile yutuyorum 5 dakika bile sürmüyor çörek otu yağı ilede masaj yapıyorum.. göğüslerim 70 bile değildi doğumdan sonra sarktı ve küçüldü ancak şimdi çok dolgun yani kesin 1 bedenden fazla büyüdüler artık evde südyen takmak zorunda değilim muhakak kullanın çok fayda göreceksiniz ben estetik ameliyat olmak üzreydim artık pskolojim çok bozulmuştu ama ALLAHA ŞÜKÜR şuan çok mutluyum darısı başınıza
Arkadaşlar 3 haftayı geçti kullanalı karaüzüm çekirdeği tozunu gece yatmadan önce 2 kaşık su ile yutuyorum 5 dakika bile sürmüyor çörek otu yağı ilede masaj yapıyorum.. göğüslerim 70 bile değildi doğumdan sonra sarktı ve küçüldü ancak şimdi çok dolgun yani kesin 1 bedenden fazla büyüdüler artık evde südyen takmak zorunda değilim muhakak kullanın çok fayda göreceksiniz ben estetik ameliyat olmak üzreydim artık pskolojim çok bozulmuştu ama ALLAHA ŞÜKÜR şuan çok mutluyum darısı başınıza
İlk uygulamamı yaptım kızlar.15-20 dk falan oluyor.sadece çörek otu yağını kullandım çilek yağını gündüzleri sürücem.hafif bi ağrı başladı anlamadım :S yorumlara göre iyiye işaret sanırım tabi bekleyip görcez.
dur kıss ne yaptın daha 15-20 dk olmuş o masajdan sızlıyordur :90: hadi bakalım hiç ara vermeden kullan hergün sonra bizede haber ver ama :87:
kızlar ben çörek otu yağını bir şişesinin neredeyse yarısını bitirdim ama göğüs ucumda o kadar çok kabarcklar çıktıki bırakıyorum ama 4 cm faalan byüdü şimdi çemenotu tzuyla masaj yapıp maydanoza yönelcem aradada buzla masaj yapıcam.
Ttlım naptın sen ya canına kastınmı var.okadar çok sürülür mü hiç.azcık eline dök bi tatlı kağı kadar en fazla.sonra onu yedir masajlaa.herşeyin fazlası zarar dikkat et lütfen .
bence 1 seferde sürmedi canım şişenin yarısını.yani yarısına kadar kullandığını 4 cm büyüttüğünü söylüyor ama zamanla kabarcık yaptığı için bırakmış.sen yanlış anlamışsın yani
bence 1 seferde sürmedi canım şişenin yarısını.yani yarısına kadar kullandığını 4 cm büyüttüğünü söylüyor ama zamanla kabarcık yaptığı için bırakmış.sen yanlış anlamışsın yani
aynen cnm yarısına kadar kullandım düzenli olarak illkten önemsemedim geçer dedm ama geçmedi arttı o yüzden bıraktım arkadaş napmış ya kim hangi akıllı şişenin yarısınnı boşaltablir banyomu yapıcam ilahi ya
:79::18:
canımcım ne kadar kullanmak lazım bu yağdan ? yani elimize masaj için ne kadar dökelim ? bu arada ben inanılmaz arastırmalar yaptım sınawımdan sonra gırıplandırıp yapacağım burdan sizede yazacağım çemen tozu nu saf zeytin yağı ile karıştımak rezene çayı mersin yağı müthiş büyütüo birde keçi boynuzu pekmez 2 kat yapıo muhakkak deneyin ben keçi boynuzu we pekmezinden işe paşlıcam bide tarçın da büyütüüo sağlep falan alın bolca dökün kızlar azıcık sabredin sınawımı atlatayım genişş arastırmalarım war bitkisler yönetimlele yapalım estetğie karşıyım hapa kremede.. benden hber bekleyin anacım gibi oldum :nese canım şu yağdan ne kadar dökeceğim elimlemi yapıorum direk ayy ellerim büyümesin elime eldiven mi takayı m ==??
bende dün maydanoz suyu içtim gecede buzla massajımı yaptım her zamanki gibi ama bugün kalktığımda daha br dolgundular tabi ölçmedim daha ama maydanoz suuyunu gece yatmadan önce içiçem artık birde çemenotu tozumuda aldım bugn gecede gzl bi masaj yaparım yarında ölçerm bakalım sonuç ne olcak..
ama çörekotu yağınnı kullananlar gerçekten dikkat etsin her bünyede sanırım bu kabarcıklar yapmıo ama yapanda var çok az deil bu sayı sağlığınızı tehlikye atmayıın görünce hemen bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?