arkadaşlar hayıt otunu içmeye başlayalı bugün tam yirmi gün oldu ilk başlarda pek bi sorun yoktu ama 2-3 gündür saçımda yoğun bi dökülme var ben buna bağlıyorum saç dökülme sorunu yaşayan arkadaşlar olmuştu zaten bi süre ara vermeye karar verdim soran arkadaşlar bilginiz olsunmafoldumben
Çörek otu yağının tüyleri uzattını deneyerek öğrenmiş oldum bu masaj yöntemiyle. 2 hafta filan masajla kullanmıştım, göğsümdeki tüylerin belirginleşip uzadığını farkettim. Sonra daha çok etkilerse diye tedirgin olup bıraktım. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaş var mı merak ettim? Aslında masajın işe yaradığını düşünüyorum.
hee bide arkadaşım çörek otu yağını rezene çayının içine kattını yazmışın?? ama çörek otu yağı açıldıktan sonra en fazla 1 hafta dayanır hemen bozulurmuş ve zararlı maddeler içerirmiş!! benden sölemesi aktarlardan aldığınız çörek otu tazeyse için!! fayda göreyim derken kendini zehirleme yavastan.. benim aktar amcam var bi tane o dedi her çörek otu yağı ii deildir dedi. sorupta alın arkadaşım benden sölemesi
tam olarak nasıl masaj yapıyorsun anlatırmısın lütfen. bende çörek otu yağı kullanıyordum ama yazılanları okuyunca korktum açıkçası. ne yapacağımı bilemedim yaanasıl büyüycek bunlar.. masajı anlatırsan sewinirim:)
arkadaşım sıkılaştırğı ve topladığı kesin!!! ama masaj çok önemli doğru ve üşenmeden masajla yap bence..
Ben de 4 gece sürdüm masajla.2 gündür biraz rahatsızdım,uğraşacak dermanım yoktu.O yüzden süremedim ama bende dolgunlaşma yaptığını söyleyebilirim.Bende de ilk 2 gün kaşıntı hatta gerginlik bile olmadı ama 3. günün sabahı göğüslerim sıkı ve gergindi.
1 hafta öncesine kadar göğsümün içi sanki bomboş balon gibiydi,çok küçüktü.Şimdi gerçekten içi dolgun.Ani bir büyümeden bahsetmiyorum ama avucumdan taşıyor...
Çörek otu yağına mersin yağını da karıştırıyorum ben.
2 gecedir sürmedim ama eskiye dönmediler.
arkadaşlar kullanıpda göğüslerinde kist oluştuğunu söyleyenler olmuş.bende korktum açıkcası.ama büyümesini de istiyorum.bi akıl verin ya ben napsam ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?