ben bi 3 kutu krem aldım boş yere 200 tl harcdım sana bişe diim mi asla krem etki etmedi ama benim akşamları 100 er kez dairesel hareketlerim göğüslerime etki ettti ölçmedim keşke somut bişi yazabilseydim size ama en az 5 sn büyüdü diebilirm sütyenimi doldruo nışanlım farketti 200 kremden asla bahsetmiom kilodan diorumbakalım bende yeni başladım kızlar çörekotu yağına
ama 5 dk masaj yapmıodum doğrusu sadece sürüp bırakıodum:44:
öle gözle görülür bi büyüme olmadı ama sanki sütyenin içinde sıkışıyolar gibi:44:
acıyodu bi ara o da geçti
bakalım daha 1 hafta bile olmadı yılmak yok devam
yok kız elin nasıl büyüsün alemsin.masaj yapabileceğin kadar dök işte.öyle vıcık vıcık olmasın.göz kararı işte.... bu arada hevesini kırmak istemem ama keçi boynuzu 2 kat büyüttü diyen arkadaşın yazısını okuduktan sonra gittim aldım kocaman bi kavanoz ama hiç bişe olmadı.üstelik düzenli sabah akşam 1-2 tatlı kaşığı yedim.ısırgan içiyorum sanki daha iyi gibime geldi :82:
kızlar çörek otu yağı asla almayın !!! saf halde çörek otunu bitkisel yağ ile kür yapın zeytin yağı ile !!! öyle masaj yapın asla yağını almayın para tuzağı we gercek değiller rezene yağınıda sakın almaın rezeneyi ot halinde cay gibi için rezene yağı düşüğe sebep bunu doktor ağzından işittim !!!!!! bitkilerini aktardan alın
Bir hafta oldu. Kesinlikle işe yarıyor çörek otu.
Sanki hamilelik dönemimdeki boyuta geldiler[/QU
sütlü kahwem sen hangi marka kullanıyorsun ?? önerir misin bizde onu alalım sahte yağlarla kandırılmayalımmmmm eczaneden mi aldın cnm birde ???
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayıfakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Bir hafta oldu. Kesinlikle işe yarıyor çörek otu.
Sanki hamilelik dönemimdeki boyuta geldiler[/QU
sütlü kahwem sen hangi marka kullanıyorsun ?? önerir misin bizde onu alalım sahte yağlarla kandırılmayalımmmmm eczaneden mi aldın cnm birde ???
Arifoğlu kullanıyorum. adet dönemim sırasında kullanmadım. Etkisi hafifledi ama eski haline de dönmediler. Şimdi tekrar başladım Bende kıllanma sorunu da olmadı. Estetik falan niyetlenirken. Bu kadar kolay olması beni çok mutlu ediyor.
hee bide arkadaşım çörek otu yağını rezene çayının içine kattını yazmışın?? ama çörek otu yağı açıldıktan sonra en fazla 1 hafta dayanır hemen bozulurmuş ve zararlı maddeler içerirmiş!! benden sölemesi aktarlardan aldığınız çörek otu tazeyse için!! fayda göreyim derken kendini zehirleme yavastan.. benim aktar amcam var bi tane o dedi her çörek otu yağı ii deildir dedi. sorupta alın arkadaşım benden sölemesi[/QUOTE
Bende denemeyi düşünüyorum.En fazla 1 hafta dayanır hemen bozulur demıssın masaj la uyguladıgımızda zarar verirmikiii sen her hafta değiştirdinmi yagı.Bide sen yazalı baya olmus ben yenı katıldım nasıl etkısı gectımı yoksa kalıcımı ıns kalıcı olmustur 21 yasındayım umarım zararı olmaz.Tsklerrr:79::80::81::92:
y kızlar daha öncede sordum cvp veren olmmış..
büyütmek için değil fakat dikleştirip dolgunlaştrmak için kullansam olur mu acaba? :26:
arkadaşlar bende daha yeni farkediyorum. kullandığımız bu yağlar ttüylenme yapıyor. ve bu sayfalardan okuduğum ve anladğım kadarıyla tüylenmeyi yapan çörekotu yağı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?