- 28 Haziran 2011
- 60.115
- 151.335
Bende yemis olabilirim çaktırmaBu mesajı okurken tavuk yemem kaç puan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yemis olabilirim çaktırmaBu mesajı okurken tavuk yemem kaç puan?
Yarışmacı arkadaşlara sesleniyorumEki Görüntüle 3519406
birde sütlü tatlımız var
Evet ben bundan istiyorumEki Görüntüle 3519406
birde sütlü tatlımız var
Parçalıyor zatenYarışmacı arkadaşlara sesleniyorum
Geri çekilin
Bu kadın parçalar sizi
Harika görünüyor Canom
Bunlar ne ki Canoda ne tarifler var hem influzer hem yutuber kimse dinlemiyor beniYarışmacı arkadaşlara sesleniyorum
Geri çekilin
Bu kadın parçalar sizi
Harika görünüyor Canom
Abartma mekanizmasıYarışmacı arkadaşlara sesleniyorum
Geri çekilin
Bu kadın parçalar sizi
Harika görünüyor Canom
En büyük destekçimBunlar ne ki Canoda ne tarifler var hem influzer hem yutuber kimse dinlemiyor beni
Hadi patlat bir baklava yarışması İlk ben yapacağım söcözEvet ben bundan istiyorum
Kesinlikle çok iyi takip ediyorum canoyuBunlar ne ki Canoda ne tarifler var hem influzer hem yutuber kimse dinlemiyor beni
Her zaman,en büyük başgan bizim basgan ama yalan yok cidden harika hepsiEn büyük destekçim
Aaa sende mi takipteydin Hiç haberim yoktuKesinlikle çok iyi takip ediyorum canoyu
Youtube da da et eslimmm mutlakaKesinlikle çok iyi takip ediyorum canoyu
Şerbetli tatlılarda baklava hariç bu tür tatlıların hepsi serbest olsun. Ne dersinHadi patlat bir baklava yarışması İlk ben yapacağım söcöz
Kız cano yaaa allah seni sen ünlüsun farkında değilsinAaa sende mi takipteydin Hiç haberim yoktu
Evett ben de varımAaa sende mi takipteydin Hiç haberim yoktu
Hayır yufkaŞerbetli tatlılarda baklava hariç bu tür tatlıların hepsi serbest olsun. Ne dersin
Ona bakar orada da takip ederimYoutube da da et eslimmm mutlaka
Bravo EslimeeeeeOna bakar orada da takip ederim
Sağol SosyalişkomHer zaman,en büyük başgan bizim basgan ama yalan yok cidden harika hepsi
Bravo Eslimeeeee