En çok ben gezeceğimKapanışı bana mı yapacağız?
Ben kime gideceğim evde kös kös oturup sizi mi bekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok ben gezeceğimKapanışı bana mı yapacağız?
Yaparım bebişim_CaNanSu_ bize buharda mantısından yapar o zaman ben tatlıları alır gelirim
Senden Malatya’ya, elticimi bırakmaya.Kapanışı bana mı yapacağız?
Bak bu olurSenden Malatya’ya, elticimi bırakmaya.
Türünün son örneğiSizle yaşasa da sana köstekten başka bir halt olmayacağını biliyor çünkü.
Oğluna aşık desem, değil. Manyak seninki.
İyi tamam o zaman hepinizi teslim eder dönerim evimeSenden Malatya’ya, elticimi bırakmaya.
Aynı döngü ile herkeşler evineBak bu olur
Ben bunu çok sevdimAynı döngü ile herkeşler evine
Doğrudur, O’nun gibisini ne duydum ne gördüm çünkü.Türünün son örneği
Yaparım bebişim
Hangi tatlıyı yapacaksın ona göre
Unutmamış. Çünkü efsaneler unutulmaz Senin bıraktığın evreden kaçıncı evreye geçtiTürünün son örneği
Doğrudur, O’nun gibisini ne duydum ne gördüm çünkü.
Belgeseli yapılacak kadın.
Sürekli güncelleme alıyor deyze şeytana 1 adimUnutmamış. Çünkü efsaneler unutulmaz Senin bıraktığın evreden kaçıncı evreye geçti
iPhone bu kadar güncelleme yapmıyorSürekli güncelleme alıyor deyze şeytana 1 adim
O kaaa üstün işteiPhone bu kadar güncelleme yapmıyor
Ailece meşhur olacaklar deseneDoğrudur, O’nun gibisini ne duydum ne gördüm çünkü.
Belgeseli yapılacak kadın.
Adı da şey olsunAilece meşhur olacaklar desene
Ardından 2 sezon dizisi çıkıp, kvyi yolda gören suratına tükürüyormuş.Ailece meşhur olacaklar desene
Unutur muyum anakondayıUnutmamış. Çünkü efsaneler unutulmaz Senin bıraktığın evreden kaçıncı evreye geçti
Samara gibi kadınArdından 2 sezon dizisi çıkıp, kvyi yolda gören suratına tükürüyormuş.