- 24 Eylül 2018
- 97.740
- 293.519
Bana uyar cancağızımToplaşa toplaşa Canansu’ya gidelim.
Elticim cancağzıma, Oradan köprüden Kukrişkom’a, Kukrişkom’dan sana, senden bana, benden hep birlikte Canansu’ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana uyar cancağızımToplaşa toplaşa Canansu’ya gidelim.
Elticim cancağzıma, Oradan köprüden Kukrişkom’a, Kukrişkom’dan sana, senden bana, benden hep birlikte Canansu’ya.
Sütlü tatlı olan mı onu da yaparız ne olmuş siz geliyoruz deyin gerisi bendeO diğer tatlı da olur bak ,benim bayıldığım
Önce bunlara faydası olsunBenimki de bize diyor bitane daha yapın otur kendin yap diyemedim tabi
Evet ,o ,başyapıtSütlü tatlı olan mı onu da yaparız ne olmuş siz geliyoruz deyin gerisi bende
Hatta en güzeli uzak dursun ellllamÖnce bunlara faydası olsun
Toplaşa toplaşa Canansu’ya gidelim.
AminHatta en güzeli uzak dursun ellllam
Amacı yapsın, benim yardımıma muhtaç olsun. Derdi oÖnce bunlara faydası olsun
Woooohoow_CaNanSu_ bize buharda mantısından yapar o zaman ben tatlıları alır gelirim
Hoşt deseydinAmacı yapsın, benim yardımıma muhtaç olsun. Derdi o
İnattan yapar mı yapar ,degisik çünkü, Allah korusunAmacı yapsın, benim yardımıma muhtaç olsun. Derdi o
Allah bunlara can sağlığı versinAmacı yapsın, benim yardımıma muhtaç olsun. Derdi o
Cidden ikiz olsun diye dua ediyordu bizle yaşayacakmışHoşt deseydin
Amin NevoşumAllah bunlara can sağlığı versin
Yok artikCidden ikiz olsun diye dua ediyordu bizle yaşayacakmış
Çok aminAmin Nevoşum
Allah isteyene versin
Bunlar aklıma gelenlerYok artik
Kapanışı bana mı yapacağız?Toplaşa toplaşa Canansu’ya gidelim.
Sizle yaşasa da sana köstekten başka bir halt olmayacağını biliyor çünkü.Cidden ikiz olsun diye dua ediyordu bizle yaşayacakmış
Sabır diliyorum sana ,bol bol şöyleBunlar aklıma gelenler