- 11 Şubat 2022
- 2.574
- 6.344
o erikleri çiçek gibi dizmeye sabrın ve amaBende o kadar sabır yok eslikuşumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o erikleri çiçek gibi dizmeye sabrın ve amaBende o kadar sabır yok eslikuşumm
Bana damdan düşen birini getirinÇok abartıyorsunuz serp nişastayı, al oklava yada merdaneyi şu emojideki hareket gibi bir ileri bir geri hepsi bu
Atarım kendimiBana damdan düşen birini getirin
Nevos valla sende dünden hazirmissin heeeeŞerbetli tüm tatlılar dahil olur canım
Baklava hariç
He güzelmişŞerbetli tüm tatlılar dahil olur canım
Baklava hariç
Bi kerede haklı çıkmayın yaw pfffo erikleri çiçek gibi dizmeye sabrın ve ama
Canom sen dur ben atayimAtarım kendimi
Dünya mutfağını salan sensin, baklava da mecbursun hadi bakalım görelim hünerleriniNevos valla sende dünden hazirmissin heeee
Ben sütlüsünü istiyorumEvet ben bundan istiyorum
Hazır yufka ile uğraşacağıma 3 tepsi baklava yaparım Büyük eziyet hazır yufkaÇok abartıyorsunuz serp nişastayı, al oklava yada merdaneyi şu emojideki hareket gibi bir ileri bir geri hepsi bu
Allah iyiliğini versin beni güldürdün Allah ta seni güldürsünBi kerede haklı çıkmayın yaw pfff
Soğuk baklavayı kapcen demi seni seniiBen sütlüsünü istiyorum
Şerbetli tatlıları yiyemiyorum nedense
Kocaman sitenin yarışmasının konu şeysi sadece bir üyenin şeysine olmuş olabilemezDünya mutfağını salan sensin, baklava da mecbursun hadi bakalım görelim hünerlerini
Birde kuruyor, yırtılıyor. Pişince acayip bir şekil oluyorHazır yufka ile uğraşacağıma 3 tepsi baklava yaparım Büyük eziyet hazır yufka
Sen harikasın bebeğimAbartma mekanizması
Sağol Canoşum
Sen bana tembel mi diyorsunHazır yufka ile uğraşacağıma 3 tepsi baklava yaparım Büyük eziyet hazır yufka
Geri vites çalışmıyorKocaman sitenin yarışmasının konu şeysi sadece bir üyenin şeysine olmuş olabilemez
Yok bebeğimSoğuk baklavayı kapcen demi seni senii
Bundan sonra böyleNevos valla sende dünden hazirmissin heeee
Amiiinnnnn Esliiimmm hep beraber kahkahalara boğulalım inşAllah iyiliğini versin beni güldürdün Allah ta seni güldürsün