hem sen hala bana o koltuğun ne oduğunu söyleyemedin hı?
ya çıbık bankada diş koltuğu ne arar :mymeka:
hele sigara odası mirmirmirmir
Canım duyabilir de sorun değil....Ama dışardan bakılınca hak verirsin öyle duruyor,gülünecek bir şey değil.....Etiket gibi algılanıyor...Bir de hiç aklıma gelmedi diş hekimi odasında yaka kartının bele takılacağı CADIARZUa.s
aa sizin bankada yokmu leydiii dişçi koltuğuuuu ne ayıııpppp
geçen ben gittim bankaya arka tarafta dişçi koltuğu,ağda yatağıı, bide ameliyat masası vardııııııııııınaniknanikdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne gülüyon nan :mymeka:
eklesene kilotlu çoraplarını :icecream:
Bu topik şaka falan mı akannehir
konu sahibinin çoraplarına yorum yaparsınız,benim eklediğimi beğenmediniz sanırım aşk olsun yorum yapmadınız...mafoldumben
konu sahibinin çoraplarına yorum yaparsınız,benim eklediğimi beğenmediniz sanırım aşk olsun yorum yapmadınız...mafoldumben
madem bu kadar seviyosun bir örnek de ben vereyim,topiğine katkıda bulunayım didem...Gerçi sen koyu renk seviyosun ama benimki beyaz((
madem bu kadar seviyosun bir örnek de ben vereyim,topiğine katkıda bulunayım didem...Gerçi sen koyu renk seviyosun ama benimki beyaz((
süpper bi tarzzz:lepi::lepi::lepi:
yakıyor çoraplar bu aradaaaaasositosositosositosositosositososito
benden gördün demi :mymeka:
çok seviyom bu tarzı :icecream:
evde hep böyleyimdir :lepi:
süpper bi tarzzz:lepi::lepi::lepi:
yakıyor çoraplar bu aradaaaaasositosositosositosositosositososito
Tarz sahibi insanlar anlayabilir bunu jazmincim...süpersin:dance:a.s.
Terliklerde süper ama ..Gitarlı falankaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:Allah sana iyilik versin canım süpersin valla:roflol::roflol::roflol:
şekerim ben yorum yapmadım çokkkkk güldüm çokkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?