• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesi gerekli mi

Eşim hem bize hem de anneme aldı rahatlık olsun diye.Evet evde toz azaldı robot tan bile belli oluyor.Ama renkliler i mahvetti.Kotlar çekildi renkleri soldu.Sadece beyazları atıyorum artık iyi oluyor.Sürekli nevresim değiştiğim için yetiştiremiyordum.Renkli atmııyorum askıda kurutuyorum
Kotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmedi 😂

Kotu nasıl çektirdiniz ya ben kilo verince kotlarımın hepsi bollaştı diye hepsini 90 derecede yıkayıp ekstra dolap kuruluğunda kuruttum gram çekmedi 😂
Dolap kuruluğu olunca esiminki de çekti 😃

Ben yumuşatıcı yi koku icin kullanıyordum. Artık çamaşırları yıkarken kullandığım bir oda parfümü var kokusu kalıcı ve bitkisel yumuşatıcı gözüne 1 -2 fiş sıkıyorum

Unuttuysan kurummaya attığımda sıkıyorum mis gibi çıkıyor 🥰
Ben kıyafette koku sevmiyorum artık istersem parfüm sıkıyorum kendime 😂

Benimki de beko 😌😌 harika alet yapmış adamlar çok memnunum 😍
Beyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans işi

Kizlar cok tesekkurler benim de cok erteleyip artik almam gereken bir cihaz
Bu bilgilendirme cok iyi oldu
Kullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomik 😅

Dolap kuruluğu olunca esiminki de çekti 😃
1000708411.jpg
Tek artı olunca sıkıntı yok ama çift artıda çekiyor bazı şeyler

Beyaz eşyada yeni evliyken kullandığım tim bekolardan memnun olmadığım için şimdikiler hep arcelik aldım memnunum. Kesinlikle beyaz eşya şans işi

Ben kökten bekocuyum kurutma konusunda Bosch marka çok övüldü pahalı olunca gidip almadım iyiki almamışım Beko’dan şaşmamışım .
Çok şaşırdım minik benim bütün beyaz eşyalarım beko ve hepsinden aşırı aşırı aşırı memnunum. En başta kurutma makinem ve fırınımdan 😅

Ben değil makina çektirdi.Renklilerin kurutma ayarında kuruttum.Elimle falan kurutmadım yani

Kullanma avantajı hariç haznesindeki susicacik oluyor ..onunla banyo balkon temizligi yapıyorum her turlu ekonomik 😅
Kurutma suyunu ben de değerlendireceğim yeni evde, araba yıkamak için biriktirmeyi düşünüyorum çünkü araba yıkatırken fıslattığım suya çoook üzülüyorum. Teras yıkamak ve mop yapmak için de kullanıcam çok faydalı bir alet 😍

Kurutma makinesi candır. Ben çamaşır asmayı da hiç sevmiyorum. O yüzden yaz kış demeden kullanıyorum. Bazı kıyafetlere kıyamıyorum ama günlükte kullandığımız çoğu kıyafeti atıyorum. Evde çocuk varsa en çok onlarınki kirleniyor zaten.

Back