çoraplar ve biz

bersununkide yeni bir tarz olmuş
parmak arası terliğe beyaz pambıklı çorap
şaşırmıyorum artık yazlık ayakkabıya giyiliyoda buna niye giyilmesin
çok yakışmış
ayaklarında palet gibi maşala :lepi:

Didem arkadaşımız çimde poz vermiş ayakkabısıyla,bu poz da onun benzeri yine çimde.....:rofloleğişik bir hava katıyor....
Klodim hem pamuklu olması bir avantaj,teri çeker mantar yapmaz ayakta...:dance:

-tatlicadiarzu- bu ne şimdi bu senenin trendi bu mu? hiç acık ayakkabıyla böyle corap giyenide görmemiştim sağolsun arkadas sayesinde bu cehalettende kurtuldum -tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu- bu ne şimdi bu senenin trendi bu mu? hiç acık ayakkabıyla böyle corap giyenide görmemiştim sağolsun arkadas sayesinde bu cehalettende kurtuldum -tatlicadiarzu-

serin heç modadan anlamıyon:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Varmış canım:roflol:Biz de kk sayesinde öğreniyoruz...Sağolsun arkadaş bıkmadan usanmadan,mekan farkı gözetmeksizin bize nadide çorap örneklerini çekip sergiliyor....:roflol:

canım alınma ama sanırım tırnakların için bi cildiyeye gitsen iyi olur, yanlış anlam tırnakların çok güzel
:1closedeyes:

biliyoru mrengi biraz koyumsu tırnakalrımın,ama o bildiğin gibi değil,sürdüğüm ojenin renginden.Ojemin adı kirli beyaz:roflol::roflol:

ayakların terlemez artık... kaydirigubbakcemile3ferah ferah...:lepi:

Çok havadar değil midelikafadulden

allah iyiliğinizi versinnnnnn :roflol:
ayy altıma işiycemmm:roflol::roflol::roflol:

kızlar süpersiniz yaa girmiyordum bi bakayım dedim muhabbet devam ediyormu diye ama iyi kafa bulmuşssunuz helal olsun AMA BUNU ANLAYACAK KAPASıTE YOK KIZLARR :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…