çoraplar ve biz

nermincik :))))çok güldüm
Dün 05:38
matarani pardon sen gerçek misin...
26-08-2009 08:36
ay_82 şakamı bu ya? :))))))))))))

merhaba,
günaydın

sanırım modayı pekte takip etmiyorsunuz,

ya neden yadırgadınız bu kadar burnu açık ayakkabıylada opak çorap çok güzel duruyor bence..bunun için ne yaptım ettim internetten örnekler buldum,

Eklentiler

• $57577.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $577545.webp
    53 KB · Görüntüleme: 139
:1ninca: vay anasını beeee...
Bakancı olunca çok mu çorabı oluyo acaba insanın.
Demekki benim ondan bukadar yok CADIARZU

kusura bakma çorapların çok güzel ama açık ayakkabıyla kilotlu çorap bana çok garip geliyor... ben giymrm şahsen...
bide burada bacak gösterisi yapacak kadar cesur olmanı ayrıca bi kutlarım...haa birde bankacısın ama yerde battaniye var arkanda koliler falan evini yenimi taşıdın?allttaki resimdede yan tarafında dişçi koltuğu var bankaya gelen müşterileri rahat ettirmek amaçlı bi sistemmi? kesin bizim bankayada yaptırmamıs lazım...

Son düzenleme:
walla ne çoraplar güzel ne ayakkabılar ne de başka bişi..
saçma sapan bi forum konusu olmuş.
okuduk güldük sabah sabah eğlendik :)

SaÇma bencede
Çeyızındekıleırmı Çektın arkadaŞım
hepsı paketlı ayrıca ne gerek var kı bu kadar gÖstermıŞsın
aÇık ayakkanbı ve desenlı Çorapta yakıŞmamıŞ bnce

yo o evde çekildi tabiki, yaşımın genç olusundan güzel duruyorlar(valla bunlar arkadaşlarımın sözleri!!!!!!) diğeride arkadaşımın resmi bizim sigara içilen yerimiz arkada açıklıktada orada çekmiştim

peki siz ne tarz giyersiniz acaba bu kadar eleştiri alacağımı tahmin etmemiştim ya....

Son düzenleme:
günaydın herkese

son favorilerim

;

[/IMG];

arkadaşım arka açıklık dediğin yer buramı?ben anlamadım seni...
dişçi koltuğu var bana bunu açıkla diyorum arka açıklık diyosun...
bende bankacıyım ama bi karış etekle işe gelmiyorum...
emin ol benim bacaklarım seninkine bin basar ama tarzım değil...dalga geçer gibi başlık açarsan tabiki eleştirilirsin...benim tarzım seni ilgilendirmez bence bacak gösterisi yapan ben değilim kendi halimde hanım hanımcık bi memurunm ben tatlım...demothy arkadaşımız var bak orda bacak nasıl olur nasıl giyinilir öğren oda bankacı...

önce merhaba diyeyim,

ya şaşırttınız beni neden bu banka olayına ve başlığa bu kadar takıldınız acaba, giydiklerim hakkında yorum yapacaksanız ok..yok çevre konusundada konuşacaksak lütfen başkalarını deneyin...:1shok:

yakında evde kendi çektiğim resimleri de koyacağım, ama düşünüyorum şimdi bu kadar etraf inceleniyorsa kötü yasengözlerimebaksanab

bye,

arkadaşım sen burda birilerinin seni pohpohlamasını bekliyorsun
amanda aman bankacıymışta
amanda aman yurtdışındaymışta
amanda aman ne çok çorabı var ne hatun kızmış bu böylee, ayy canım benim yaaaa :roflol::roflol::roflol:

canım moda editörü olsaydın.

yaa yazmıcam yazmıcam dıyorum dayanamıyorum kaydirigubbakcemile

pardon arakasımda moda diyede kendımı sekılden sekıle..tipten tipe sokacak değilim.. (şekıl A = palyaço)
moda olur ama bana yakısmayanı giymem şahsen.. :1closedeyes:

oo bacak şovlarınada başlamıssınızz fiiivvvuttt fivvvvutttt mu dememiz gerekıyordu acep..
son ekledıgınız resımde sunu belirtmek istiyorum siyah desenlı corap ile yine siyah yazlık puskullu ayakkabı bırbırını boğmus.. corabınız bıraz daha ince olacaktı..o yazlık ayakkabının altına yazlık bi çorap gider değilmi.. kışlık corabın ne işi var.. ??

siz moda moda derken rukuş takıldıgınız farkında değilsiniz anlaşılan..

bankacıyım diye siz belirttiniz şimdi dişci koltugu goren arkadasa itafen bankacılıga takmıssınız dıyorsunuz ne ayak??!!!

ağzına sağlık şekerim yerimseniben

günaydın,

evet çok isterdim:dance: ama maalesef..benneyaptımki

tşk,

bye

iyiki olmamışsınız başarısız bir moda editörü olurdunuz. bence siz hiçbir iş yapmayan ya da bankaların en dandik bölümlerinde çalışan bir bayansınız. 8 senedir bu işin içindeyim, sizin gibileri iyi tanırım ahkam kesmeyin burda lütfen sengözlerimebaksanab

slm,

hiçde bile, bi kere en dandik dediğiniz (ki bu kötü bir tabir ve neresi bilmem) yerde bile insanlar sabahtan akşama kadar çalışıyorlar,,

banka , dişci koltuğu ilginçsiniz ya ..

bu arada siz bayan değilsiniz galiba..

merhaba,

kıyafet eleştirileriniz için teşekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…