Arkadaşıma ayıp etmiş miyim?

Ay yok tenime değmiş nasıl giyermişim falan dediler de ben süs amaçlı giyiyorum onu sıkmadığı için de giyiliyor yani. :( topluca cevaplamaj istemdimc ckckckc
Yurtta kalmamış kişiler belki anlamazda yurtta böyle kıyafet alış verişi çok normal 🫣 dolabım değil dolabımız oluyordu bizde geçtik bu yollardan bana anormal gelmedi o yüzden

Yurtta kalmamış kişiler belki anlamazda yurtta böyle kıyafet alış verişi çok normal 🫣 dolabım değil dolabımız oluyordu bizde geçtik bu yollardan bana anormal gelmedi o yüzden
Evet işte kaç senedir beraberiz bir kere bütün çoraplarım kirliydi hiç unutmam ayaklarım donuyordu zor bela arkadaşımdan utana sıkıla bir çift çorap istemiştim. Bazen insan buna bile muhtaç kalıyor.

Ay yok tenime değmiş nasıl giyermişim falan dediler de ben süs amaçlı giyiyorum onu sıkmadığı için de giyiliyor yani. :( topluca cevaplamaj istemdimc ckckckc
Arkadaslar hakli aslinda baskasina ait tayt corap denince akla illaki boyle seyler gelir cnm sana baska turlu yorum yapmalarini bekleme yani evet baskasina ait corabi tayti giyebilirsin deselerdi daha yanlis olurdu yanlis anlama beni lutfen hani diyosunya ben pis degilim diye kimse sana pissin dememis bizlerde giymişizdir okul zamaninda ama yanlis yani saglik acisindan

Arkadaslar hakli aslinda baskasina ait tayt corap denince akla illaki boyle seyler gelir cnm sana baska turlu yorum yapmalarini bekleme yani evet baskasina ait corabi tayti giyebilirsin deselerdi daha yanlis olurdu yanlis anlama beni lutfen hani diyosunya ben pis degilim diye kimse sana pissin dememis bizlerde giymişizdir okul zamaninda ama yanlis yani saglik acisindan
Zaten çok doğru bir iey değil illaki öyle ama
herkes herkesin bir şeylerini giyiyor evet sağlıksız olabilir ama bazen çamaşırhanede makineye çorap atacak zaman bile olmuyor biliyor musunuz. Dediğim gibi ben aralarında en az giyenim zaten ama kşmse kimseden tiksinmiyor.
Bu taytın altına da kendime ait bir şey giydiğimi söyledim hatta

Zaten çok doğru bir iey değil illaki öyle ama
herkes herkesin bir şeylerini giyiyor evet sağlıksız olabilir ama bazen çamaşırhanede makineye çorap atacak zaman bile olmuyor biliyor musunuz. Dediğim gibi ben aralarında en az giyenim zaten ama kşmse kimseden tiksinmiyor.
Bu taytın altına da kendime ait bir şey giydiğimi söyledim hatta
nerde okuyosunuz 😊

Ben çamaşırhanede çamaşırlar ortak yıkanıyordu, bir kızın ayak mantarını böyle kaptığını duyunca amelelik yapıp kendim taşıyarak kuru temizlemede yıkıyordum çamaşırlarımı. Bu rahatlık garip geldi o yüzden. Çamaşırlar ortak yıkanınca bilr hastalık kapabiliyormuşsunuz.

Bence de birbirinizin kıyafetlerini kullanmayın. Ortalıkta türlü hastalıklar salgınlar kol geziyor. Az da olsa kendi eşyalarınızla yetinin.
Ayıp ettiniz mi konusuna gelirsek bence ayıplık birşey yok. Siz kullanırken de eşyaya zarar gelmiş olabilir insanlık hali.samimi bir şekilde söylemişsiniz arkadaşınız da önemli değil demiş.yenisini arkadaşınıza verirsiniz böylece kötü de hissetmezsiniz.

Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim yurt oda arkadaşımdan bu sabah şu polarlı çorabını istedim çorap dediysem adı çorap normalde kapkalın bir tayt, elbisenin altına kendi taytımı giydim üzerine de arkadaşımın ten rengi görünümlü taytını giydim kötü durmasın diye, hem ten gibi duruyor hem de ben kendime sipariş etmiştim normal tayt gibi ya yıkayıo veririm diye (garip gelecekler olabilir ama birbirimizin kıyafetlerini alıyoruz zaman zaman) ben giydiğimde ayak kısmına bakmadım ve direkt botla giydim yurda gerş geldiğimde her iki ayağımın baş parmak kısmında sökük vardı tırnak uzayınca çorap kaçar ya. Tırnağım da uzun değildi nasıl oldu anlauamadkm.
Bunj öğrenir öğrenmez arkadaşıma böyle yazdım. O da sorun değil dedi sadece. Zaten yenisini alacağım karar verdim de, kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sizce çok ayıp ettim mi?
Çorabın o hale gelmesi ayıp olmamış ama sizin mesajınız saçma olmuş. Uzatmadan yenisini alıp verseniz daha iyi olurdu.

Yenisini alın bundan sonra da kıyafet paylaşımı yapmayın bence

Arkadaşınız alınmamış ayıp da olmamış “sorun yok saçmalama” diyip meselenin üstünde durmamış siz de boşverin gitsin altı üstü bir çorap

Ben çamaşırhanede çamaşırlar ortak yıkanıyordu, bir kızın ayak mantarını böyle kaptığını duyunca amelelik yapıp kendim taşıyarak kuru temizlemede yıkıyordum çamaşırlarımı. Bu rahatlık garip geldi o yüzden. Çamaşırlar ortak yıkanınca bilr hastalık kapabiliyormuşsunuz.
eşyalarımı kuru temizlemeye verecek durumda değilim. rahatlık derken dünyada herhalde tek başkasının kıyafetini giyen benim gibi hissettim, zaten tenime de değmedi o yüzden rahattım

Bence de birbirinizin kıyafetlerini kullanmayın. Ortalıkta türlü hastalıklar salgınlar kol geziyor. Az da olsa kendi eşyalarınızla yetinin.
Ayıp ettiniz mi konusuna gelirsek bence ayıplık birşey yok. Siz kullanırken de eşyaya zarar gelmiş olabilir insanlık hali.samimi bir şekilde söylemişsiniz arkadaşınız da önemli değil demiş.yenisini arkadaşınıza verirsiniz böylece kötü de hissetmezsiniz.
Size normal gelmemesini de anlarım ama yani genelde dış giyim olarak giyeriz, bu arkadaşıma da muhtaç kaldık açıkçası kendi tenime değmediği için ve geri de yıkayacağım için rahatsız hissetmedim, tabii ki en iyisi giymemek ama bazen genç kızız ve elimizde olmayan parçalar güzel olabiliyor, biz aramızda bu durumu aştık diyebilirim

Back