• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoraplar ve biz

bersununkide yeni bir tarz olmuş
parmak arası terliğe beyaz pambıklı çorap
şaşırmıyorum artık yazlık ayakkabıya giyiliyoda buna niye giyilmesin
çok yakışmış
ayaklarında palet gibi maşala :lepi:

bersununkide yeni bir tarz olmuş
parmak arası terliğe beyaz pambıklı çorap
şaşırmıyorum artık yazlık ayakkabıya giyiliyoda buna niye giyilmesin
çok yakışmış
ayaklarında palet gibi maşala :lepi:

Didem arkadaşımız çimde poz vermiş ayakkabısıyla,bu poz da onun benzeri yine çimde.....:roflol:Değişik bir hava katıyor....
Klodim hem pamuklu olması bir avantaj,teri çeker mantar yapmaz ayakta...:dance:

1655-1.jpg

bu da benim çorabım çok ceyran yapıyo ama:gitme:

-tatlicadiarzu- bu ne şimdi bu senenin trendi bu mu? hiç acık ayakkabıyla böyle corap giyenide görmemiştim sağolsun arkadas sayesinde bu cehalettende kurtuldum -tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu- bu ne şimdi bu senenin trendi bu mu? hiç acık ayakkabıyla böyle corap giyenide görmemiştim sağolsun arkadas sayesinde bu cehalettende kurtuldum -tatlicadiarzu-

serin heç modadan anlamıyon:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Varmış canım:roflol:Biz de kk sayesinde öğreniyoruz...Sağolsun arkadaş bıkmadan usanmadan,mekan farkı gözetmeksizin bize nadide çorap örneklerini çekip sergiliyor....:roflol:

canım alınma ama sanırım tırnakların için bi cildiyeye gitsen iyi olur, yanlış anlam tırnakların çok güzel
:1closedeyes:

biliyoru mrengi biraz koyumsu tırnakalrımın,ama o bildiğin gibi değil,sürdüğüm ojenin renginden.Ojemin adı kirli beyaz:roflol::roflol:

ayakların terlemez artık... kaydirigubbakcemile3ferah ferah...:lepi:

Çok havadar değil midelikafadulden

allah iyiliğinizi versinnnnnn :roflol:
ayy altıma işiycemmm:roflol::roflol::roflol:

kızlar süpersiniz yaa girmiyordum bi bakayım dedim muhabbet devam ediyormu diye ama iyi kafa bulmuşssunuz helal olsun AMA BUNU ANLAYACAK KAPASıTE YOK KIZLARR :roflol:

Back