çoraplar ve biz

ay n egüzel harika süper çorapların var
keşke benmde olsa..hem benim hiç çorabım olmadı kiii
ayakkabıların da çok süper
resim çekilmelik verirmisin

merhaba

öncelikle ozlempau ve diğerlerine teşekkur ederim
evet oldukça çok çesit çorabım var bankada çok giydiğim ve yurtdışındada bulunduğum için dogrusu dayanamıyorm ve alıyorum,yeni kışlık aldıklarımın resimlerini yollarım
vakit buldukca resim koyacagım ekte giyilmiş çorap olarak geçenlerde gittiğim bir nikah resmi var ,,

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

öptüm

bu arada yanlışlıkla yüzümün göründüğü resmi koymusum geri çekip tekrar gönderdim

Eklentiler

• $didem.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 317
Son düzenleme:

İyi çorap giyebilmişsin yaz günü abiyenin altına....Ben pişiyorum.Belki bizim buralar yazın çok sıcak olduğu için çorap kültürüm yok...

Maşallah çok düzenlisin paket paket kaldırıyorsun çoraplarını.Giy,çıkar,yıka ,katla,pakete koy,paketleri de diz..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıÜşenmiyormusun hiç...

bana tuhaf geldi yaa bu çorap aşkı kusura bakmayın bende çorap severim ama ne bilim son resimde şimdi çorabın özelliği ne :roflol:

herkesın bi takıntısı vardır..
kımının corap..kımının ayakkabı..mayo..takı..toka.. kıyafet bu boyle gider..
sizinde oyle olmalı sanırım..
alırlar bir kez giyerler ve dolap bekler budur yani..

Ama konu sahibi arkadaşın sabrına şaştım...Ben mümkün değil açtığım çorabın ambalajını saklayamam..İyi saklayabiliyor arkadaş....kaydirigubbakcemile2

kendini boyle oyalıyorsanız ne mutlu size gercekten.. yada tatmin ediyorsanız demek daha dogru.
hımm sanırım sizin aklınızda bulunan sözcukler ;
kk hanımları ;
- aa ne kadar cok değişik ve guzel çorabın var masallah
siz ;
- evet oyle tşkler,evet oldukça çok çesit çorabım var
kk hanımlar ;
ı - peki nerden aldın bu kadar corabı tr goremedım bu cesitlerden
siz ;
- bankada çok giydiğim ve yurtdışındada bulunduğum için dogrusu dayanamıyorm ve alıyorum
olmalıydı ama işte Allahın bi kuluda sızın dusundugunuz cumlelerı sarfetmedi ne yazıkki..

Ama konu sahibi arkadaşın sabrına şaştım...Ben mümkün değil açtığım çorabın ambalajını saklayamam..ıyi saklayabiliyor arkadaş....kaydirigubbakcemile2

bebısım bi kez giyip sonra paketleyp bır daha hiç açmamak uzere dolapta saklıyordur (benım teyzemdede aynı takıntı vardıda,yalnız onunkıınde yuzlerce ayakkabı)
ayy bende çok vahsı olduma paketı guzelce acmak yerıne ellerımle bi guzel paracalarım çöpe atılcak gibi yaparım..
delikafadulden delikafadulden

Arkadaş demiş ya yurtdışında bulunduğum için...Demek burdaki çorap fabrikaları boşa çalışıyor..Ama o fotoğrafta görünen ,kıyafetin altından ben burdayım diye sırıtan çoraplardan daha doğalını,sadece parlaklık verip beyaz beyaz parlamayanını türkiyemizde çok gördüm...

merhaba, herkese

ya evet ya sanırım ben bir çorap ve ayakkabı fetişistiyim aslında ayakkabılarımda çok ve onlarıda kutularında saklıyorum.!!!inanın odada 2 büyük çekmece sadece benim çoraplarıma ait....

bu arada TR olayı da evet türk malı çoraplarımda var tabiki ama onlar paketlerinde değiller, o yüzden resim göndermedim,

bersu hanım,

nikah kıyafetime gelince yani parlak çorap onun altına olmamışmı??

cidden siz bu yolda egolarınızı tatmin etmeye devam edin , basarılar dilerim..

Didem hanım sizin topiğe yazdığım tüm mesajlarımı es geçip son mesajıma takılmışsınız...Tercih meselesi parlak çorap.Ben yadırgamadım sizi...Ben tercih etmezdim yani.Doğal severim..

İyi çorap giyebilmişsin yaz günü abiyenin altına....Ben pişiyorum.Belki bizim buralar yazın çok sıcak olduğu için çorap kültürüm yok

Bu mesajımı kopyaladım,anlamışsınızdır demek istediğimi...

bersu, hnm,

öncelikle teşekkurler, ben öncedende belirttiğim gibi bilgisayar özürluyumde, yanıtınızı tam okumamısım galiba kusura bakmayın

e izmirde iseniz çorapsız olmanız dogaldır istanbulda ise havala yavas yavas serinlesti biraz aslına bakarsanız şu anda üzerimde ten rengi ince corap var, malum bankada klimalar altında,

abiyenin altına giydim hem ayakkabı için hemde düzgün bir ten için

çorap tutkunu arkadaşım
pardon paketli çorap tutkunu arkadaşım kaydirigubbakcemile3
önü açık ve topuklu yazlık ayakkabıya gri çorap olmuş mu sence
her şeyi geçtim çorap işini abartmanıda geçtim yazlık ayakabıya gri çorap giymene takıldım valla kaydirigubbakcemile3

yahu bu kadar abartma onuda çorapsız giy önü açık yazlık ayakkabılar çorapsız giyilir yapma etme :roflol:

gunaydın,

gri çorap seçimim yanlış olmuş galiba evet belki ten rengi giyseydim ,,,öyle deme ama yazlık ayakkabı olarak da sonbahar da giydiğim ayakkabıların içine kırk denye opak çoraplar bile giydiğim oluyor,

eleştrilerin için sağol, çoraplarımı paketlerinde severim çünkü karıştırmamış oluyorum biraz çeşit bolda, zaten yavaş yavaş havalar soğuyor artık opaklar a çorap çekmecemde düzenleme yapmam yaklasıyor

bye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…