BENDE AZ SORA DONLARIMIN RESİMLERİNİ KOYCAM BEKLEYİN şakkıdı
merhaba
öncelikle ozlempau ve diğerlerine teşekkur ederim
evet oldukça çok çesit çorabım var bankada çok giydiğim ve yurtdışındada bulunduğum için dogrusu dayanamıyorm ve alıyorum,yeni kışlık aldıklarımın resimlerini yollarım
vakit buldukca resim koyacagım ekte giyilmiş çorap olarak geçenlerde gittiğim bir nikah resmi var ,,
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
öptüm
bu arada yanlışlıkla yüzümün göründüğü resmi koymusum geri çekip tekrar gönderdim
herkesın bi takıntısı vardır..
kımının corap..kımının ayakkabı..mayo..takı..toka.. kıyafet bu boyle gider..
sizinde oyle olmalı sanırım..
alırlar bir kez giyerler ve dolap bekler budur yani..
merhaba
öncelikle ozlempau ve diğerlerine teşekkur ederim
evet oldukça çok çesit çorabım var bankada çok giydiğim ve yurtdışındada bulunduğum için dogrusu dayanamıyorm ve alıyorum,yeni kışlık aldıklarımın resimlerini yollarım
vakit buldukca resim koyacagım ekte giyilmiş çorap olarak geçenlerde gittiğim bir nikah resmi var ,,
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
öptüm
bu arada yanlışlıkla yüzümün göründüğü resmi koymusum geri çekip tekrar gönderdim
Ama konu sahibi arkadaşın sabrına şaştım...Ben mümkün değil açtığım çorabın ambalajını saklayamam..ıyi saklayabiliyor arkadaş....kaydirigubbakcemile2
merhaba, herkese
ya evet ya sanırım ben bir çorap ve ayakkabı fetişistiyim aslında ayakkabılarımda çok ve onlarıda kutularında saklıyorum.!!!inanın odada 2 büyük çekmece sadece benim çoraplarıma ait....
bu arada TR olayı da evet türk malı çoraplarımda var tabiki ama onlar paketlerinde değiller, o yüzden resim göndermedim,
bersu hanım,
nikah kıyafetime gelince yani parlak çorap onun altına olmamışmı??
merhaba, herkese
ya evet ya sanırım ben bir çorap ve ayakkabı fetişistiyim aslında ayakkabılarımda çok ve onlarıda kutularında saklıyorum.!!!inanın odada 2 büyük çekmece sadece benim çoraplarıma ait....
bu arada TR olayı da evet türk malı çoraplarımda var tabiki ama onlar paketlerinde değiller, o yüzden resim göndermedim,
bersu hanım,
nikah kıyafetime gelince yani parlak çorap onun altına olmamışmı??
çorap tutkunu arkadaşım
pardon paketli çorap tutkunu arkadaşım kaydirigubbakcemile3
önü açık ve topuklu yazlık ayakkabıya gri çorap olmuş mu sence
her şeyi geçtim çorap işini abartmanıda geçtim yazlık ayakabıya gri çorap giymene takıldım valla kaydirigubbakcemile3
yahu bu kadar abartma onuda çorapsız giy önü açık yazlık ayakkabılar çorapsız giyilir yapma etme :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?