• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoraplar ve biz

slm,

hiçde bile, bi kere en dandik dediğiniz (ki bu kötü bir tabir ve neresi bilmem) yerde bile insanlar sabahtan akşama kadar çalışıyorlar,,

banka , dişci koltuğu ilginçsiniz ya ..

bu arada siz bayan değilsiniz galiba..

aynen tahmin ettiğim gibi!!!! çocuksun daha. şekerim sabahtan akşama kadar çalıştıklarını biliyoruz zaten bende bu işi yapıyorum. bayan değilsiniz derken banamı demiştin?

socken_farbig.jpg

buyriiin :delphin:

fd_didem gözüme çarpan bir şey var belki hoşuna gitmeyen bir şey ama dost acı söyler:((((

Bu kadar kısa sürede (resmini koyacağım iki resmin de kendin olduğunu msjlarında yazmışsın ve yaklaşık 1 aylık süre var arasında) epey kilo almışsın,kolların epey irileşmiş....İlaç tedavisi falan mı görüyosun.Geçmiş olsun...Çorapların da diğer çorapların gibi ben burdayım diyor yine:))))))))))Bir de orası muayenehane mi,yoksa mağaza mı anlamadım....Bluzunuzun etiketi duruyor da....

attachment.php

fd_didem gözüme çarpan bir şey var belki hoşuna gitmeyen bir şey ama dost acı söyler:((((

Bu kadar kısa sürede (resmini koyacağım iki resmin de kendin olduğunu msjlarında yazmışsın ve yaklaşık 1 aylık süre var arasında) epey kilo almışsın,kolların epey irileşmiş....İlaç tedavisi falan mı görüyosun.Geçmiş olsun...Çorapların da diğer çorapların gibi ben burdayım diyor yine:))))))))))Bir de orası muayenehane mi,yoksa mağaza mı anlamadım....Bluzunuzun etiketi duruyor da....

attachment.php

merhaba,

ya ikinci resim subemizdeki başka bir bayanın resmi çoraplarını beğendiğim için çekmiştim

ay çok güldüm duymasın sakın oda etiket değil yaka kartı aslında oraya tutturmus

bye,

çorap tutkunu arkadaşım
pardon paketli çorap tutkunu arkadaşım kaydirigubbakcemile3
önü açık ve topuklu yazlık ayakkabıya gri çorap olmuş mu sence
her şeyi geçtim çorap işini abartmanıda geçtim yazlık ayakabıya gri çorap giymene takıldım valla kaydirigubbakcemile3

yahu bu kadar abartma onuda çorapsız giy önü açık yazlık ayakkabılar çorapsız giyilir yapma etme :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben gerçekten dişçi koltuğunu merak ettim, işin doğrusu ben sizin gerçekliğinize inanmadım ne yalan söyliyeyim.

bence eylenecek başka bir yer bul arkadaşım.

merhaba,

ya ikinci resim subemizdeki başka bir bayanın resmi çoraplarını beğendiğim için çekmiştim

ay çok güldüm duymasın sakın oda etiket değil yaka kartı aslında oraya tutturmus

bye,

Canım duyabilir de sorun değil....Ama dışardan bakılınca hak verirsin öyle duruyor,gülünecek bir şey değil.....Etiket gibi algılanıyor...Bir de hiç aklıma gelmedi diş hekimi odasında yaka kartının bele takılacağı CADIARZUa.s

MUHTEMELEN BANKANIN VERı GıRıŞ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞIYORSUN yada ayak işlerini yapıyorsun biz bu tarz insankarı işe alıyoruz bunlarda ben şu bankada çalışıyorum diye millete hava atıyorlar halbuki ayak işleri yapıyorlar bu tipleri çok ezerler bizim oralarda bunlarda işte egolarını tatmin etmek için millete hava bastığını sanarlar ama yanılırlar. bunlar boş insanlardır çok bile vakit ayırdım sana

MUHTEMELEN BANKANIN VERİ GİRİŞ BÖLÜMÜNDE ÇALIŞIYORSUN yada ayak işlerini yapıyorsun biz bu tarz insankarı işe alıyoruz bunlarda ben şu bankada çalışıyorum diye millete hava atıyorlar halbuki ayak işleri yapıyorlar bu tipleri çok ezerler bizim oralarda bunlarda işte egolarını tatmin etmek için millete hava bastığını sanarlar ama yanılırlar. bunlar boş insanlardır çok bile vakit ayırdım sana

vereliniortak

Canım duyabilir de sorun değil....Ama dışardan bakılınca hak verirsin öyle duruyor,gülünecek bir şey değil.....Etiket gibi algılanıyor...Bir de hiç aklıma gelmedi diş hekimi odasında yaka kartının bele takılacağı CADIARZUa.s

ok ,

önemli değil

neyse kusura bakmayın şimdi alışverişe çıkıyorum.yakında aldıklarımın resimlerini gönderirim

bye,

ya bu nasl bi topic kızla dalga geçiyolar herkes bişeyler söylüyo ama kız sanki kendisine düzün şeyler söylenmiş ibi yanıtlar veriyor enterasan bi tipakannehir

yo o evde çekildi tabiki, yaşımın genç olusundan güzel duruyorlar(valla bunlar arkadaşlarımın sözleri!!!!!!) diğeride arkadaşımın resmi bizim sigara içilen yerimiz arkada açıklıktada orada çekmiştim

peki siz ne tarz giyersiniz acaba bu kadar eleştiri alacağımı tahmin etmemiştim ya....

sigara içilen açıklık yermiiii?
ben mi körüm yoksa orası kapalı bir yermii
bide o açıklık! yerde dişçi koltuğunun işi neee
bankaya gelen müşterilere işlemlerini halledince bide arada 2 dolgu yapıp,1 diş çekip mi gönderiyorsunuz?

gunaydın,

gri çorap seçimim yanlış olmuş galiba evet belki ten rengi giyseydim ,,,öyle deme ama yazlık ayakkabı olarak da sonbahar da giydiğim ayakkabıların içine kırk denye opak çoraplar bile giydiğim oluyor,

eleştrilerin için sağol, çoraplarımı paketlerinde severim çünkü karıştırmamış oluyorum biraz çeşit bolda, zaten yavaş yavaş havalar soğuyor artık opaklar a çorap çekmecemde düzenleme yapmam yaklasıyor

bye,

ay sen şimdi recep ivedik gibi aldığın bluzlerin pantolonların falanda etiketlerini alarmlarını çıkartmıyorsundur:roflol:

ya çıbık bankada diş koltuğu ne arar :mymeka:
hele sigara odası mirmirmirmir

Back