çöpümü çatmaya çalışanlar...

2 3 yıla evlilik için dua yok kısmet açtırma konuları açmayın da Bu kadar abartacak bişey yoktu siz yükselince onlar da yükselmişler haklı olarak. Reddedilmenin kötü bi durum olduğunu biliyorsunuz sanırım biraz daha kibar olabilirdiniz ayıp olmuş

Neyse takılmayın o zaman, kapanmış bir defter zaten. Kıza da uzatmayın bence meseleyi. insanlar genelde birileri aracılığı ile tanışıyor, nasıl bana sormadan diye kırmayın.

yok valla, zaten 27 yaşındayım öyle çok çok genç sayılmam. evlilik isteğim yok. en azından aman evleneyim, kocamın parası pulu olsun da yeter diyebilecek biri değilim. ha aşık olursam amenna, ama olmadığım sürece bekarlık sultanlık.

bu arada aynı konuyu iş arkadaşım açsa . ben böyle böyle yaptım kız da arayıp bana kızdı niye böyle oldu ki yaa diye yazsaydı, bu sefer de o linç edilirdi. "sen de ne haber vermeden böyle bir iş yapıyorsun, iyi yapmış o kız" derdiniz. şu siteyi biraz çözdüysem kesinlikle gidişatın bu olacağına eminim. çok güçlü bir mağduriyet olmadığı müddetçe nedense insanlar konu sahibini linç etmeye meraklı.

Niye bu tepkiyi verdiniz anlamadım. Çocuk size ölüyorum bitiyorum, sana talibim, hadi bir ilişkiye başlayalım dememiş ki. Çok önemsemişsiniz bu olayı. Çokta kırıcı davranmışsınız. Boşuna bitmiş bi arkadaşlık

bilmiyorum arkadaşım kelimesi hatalı olabilir. ama kaba konuştuğum terslediğim anlamına gelmez. hem ben kimseyi aşağılamadım. seni beğenmedim vs yazmadım, ama onlar belden aşağı vurdu.

Şunu anlaman gerekiyor.

Bir cümleye arkadaşım diye başlıyor isen kaba yada tersledim anlamına gelmez diyemezsin.
Fazlasıyla gergin bir çıkış bu.

niye bukadar cemkirdiniz?
Insan gibi sohbet edebilirdiniz--- 30 dakikalik sohbetden sonra Adam nikah tarihi almazdi sonucda. kusura bakmayin ama sizin davranisinizda normal degil.
hadi arkadasiniz sacmaladi- sizde altinda kalmamissiniz
şaşırdım ve bozuldum, böyle emrivakileri sevmediğim için moralim bozuldu o yüzden sohbet edemedim. yapacak bir şey yok yapım bu benim sevmiyorum emrivakileri. sorun çocuk değil zaten arkadaşıma kızıyorum. reddetmek bir cevap vermek zorunda kaldım çocuğa.

olabilir, arkadaşlıklar başlayıp bitebilir... veya da sürebilir.

Doğru iletişim kurmayı beceremiyorsunuz gibime geldi benim. "Arkadaşım bak..." ile başlayan bir ifade kafadan atarlı ve sert, sanki "Sen bana meraklısın da ben değilim" der gibi. Muhtemelen çocuk da meraklı değildi, kuzeninin ısrarıyla gelmiştir bir tanış diye. Arkadaşınızın da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. "Keşke önceden bana haber verseydin" denilebilir ama bu üslupla değil. Üslup yanlış, bu şekilde kimseyle doğru iletişim kuramazsınız; çevreniz tarafından itici olarak algılanırsınız. Tepkiniz nasıl bir tepki biliyor musunuz? Sanki sizin erkek arkadaşınız var da arkadaşınız bile bile sizi biriyle tanıştırmaya kalkmış gibi. Bence ayıp etmişsiniz, kusura bakmayın.

pekala.

arkadasiniza kizabilirsiniz- o sizin aranizda olan bir sorun ama cocuga yazdiginiz stilde bir mesaj yazmasaydiniz daha iyi olurdu.
insan kalbi kirmak iyi bir huy degil.
ve eminimki cocuk 10 numara olsaydi arkadasiniz icin suanda toplu yasin okutuyordunuz-
tzzzzzzz

Bu kadar atar neden yani arkadasin iyilik yapmak istemiş. Iki muhabbet edip usulünce yol verebilirdin çok zor değil . Bir de reddederken başka sevdiğim fln var nedir ya neden yalan . Gayet normal cümlelerle dusunmedigini soyle

kızın beni yakıştırmasına iyiliğimi düşünmesine değil, benden habersiz iş çevirmesine ve emrivaki yapmasına bozuldum diye kaçtır söylüyorum ya...
Bu konuda bende size hak verdim.niyet ne olursa olsun,bende cok sinirlenirdim ve tepkimde ayni sizin gibi olurdu.ne kadar zor duruma düşürmüş sizi,once size sormaliydi arkadaşınız.bence iyi yapmışsınız.

Başlığı anlamam birkaç dakikamı aldı keşke annemde sayısalcı biriyle evlenseydi.
Yaptığı hiç hoş değil ama tepkin biraz sert kaçmış.

yasin ölüler için okutulur yalnız:) bilemiyorum. dürüst olacağım belki hoşlansaydım bu kadar sert çıkmazdım. ama yine de derdim "ya çocuğu beğenmeseydim, mahcup olacaktım, bir daha yapma böyle bir şey" . gerçi çemkirdim diyorum da o zaman da bundan farklı bir üslupla yazmamıştım. "niye böyle bir şey yapıyorsun sen? benim böyle şeyleri sevmediğmi bilmiyor musun" gibisinden konuşmuştum. arkadaşlar herhalde kızın üzerine yürüdüğümü sanıyor. o kadar sert çıkmadım.

bu arada çocuk tipsiz falan da değildi. ben tek tip erkek beğeniyorum diğerlerinden etkilenemiyorum ne kadar yakışıklı da olsalar, ki benim beğendiğim tipleri de başkaları çirkin bulur. çocuğa "seni beğenmedim çirkinsin" gibi bir imada bulunmadım hadsiz değilim o kadar. ancak kimse onların beni aşağılamasını söz konusu etmiyor burda. neyse canınız sağolsun be kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…