çöpümü çatmaya çalışanlar...

Bakın bu kadar tepki göstermeye gerçekten gerek yok
Kıza güzelce kanka ben şaka yapmıştım vallahi utandım desen yeterli olurdu
Hala burdan kıza öfke püskürüyorsunuz bu kadarına gerek yok tekrar yazıyorum kız kötü niyetli değilmiş ki

Bakın bu kadar tepki göstermeye gerçekten gerek yok
Kıza güzelce kanka ben şaka yapmıştım vallahi utandım desen yeterli olurdu
Hala burdan kıza öfke püskürüyorsunuz bu kadarına gerek yok tekrar yazıyorum kız kötü niyetli değilmiş ki

yok canım demişsin ya hani yüzüne bile bakamadım alıcı gözle ve zaten beğenmedim diye. olayın üzerinden zaman geçmiş şimdi bile yazdıklarından öfken belli oluyor, demekki o zaman da beden dilin sertti.

kızın beni yakıştırmasına iyiliğimi düşünmesine değil, benden habersiz iş çevirmesine ve emrivaki yapmasına bozuldum diye kaçtır söylüyorum ya...

Diğer üyeler de diyor ki ''kötü niyetinden değil''.Sizi sinir etmek için falan emrivaki yapmamış,belki şaka yollu ciddi bir şeyler söylediğinizi düşünmüş iyilik etmek istemiş.

ya anlamıyorsunuz. çocuk bizle buluşmaya geldi, benimle tanışmaya, ve benim haberim yok. reddetmek zorundayım ve reddedilen her insan üzülür. mesela ben terkedildiğimde "daha güzel olsaydım belki bırakmazdı" diye komplekse girmiştim. neden bunu başka biri yaşasın ki? ben bana çıkma teklif eden biri olursa sırf sorunu kendinde aramasın diye " sevdiğim biri var ondan dolayı olmaz" diyorum. mahcup oldum ve zor durumda kaldım anladınız mı? emrivakiyi zaten hiç sevmiyorum sırf bu konularda olmasına gerek yok

Diğer üyeler de diyor ki ''kötü niyetinden değil''.Sizi sinir etmek için falan emrivaki yapmamış,belki şaka yollu ciddi bir şeyler söylediğinizi düşünmüş iyilik etmek istemiş.
kötü niyetli değil ama düşüncesizce davranmış. her insan bunu düşünmek zorunda yani masaya 3. bir şahıs geliyorsa ve 2. şahıs bu kişiyi tanımıyorsa bir haber verilir bir sakıncası var mı gelsin mi diye. bu zor bir şey değil

kasıtlı bir şey yapmadım, sadece şaşırdım ve sustum orda. sinirli olmamın sebebi de ben kimseyi küçümsemediğim halde onların beni aşağılamaya çalışmaları.

Siz ne çok abartmışsınız arkadaşın iyi niyetle tanıştırmak istemiş.
Herkes evleneceği adamı kendisi bulamıyor bazen böyle arkadaşlarda lazım bekarlıktan dem vuran çok kadın var sonuçta.
Sizde arkadaşça oturup sohbet edip kalksaydınız niye böyle büyük tepkiler veriyorsunuz anlamadım.
Siz böyle davranınca arkadaşınızda arkanızdan ağır konuşmuş.

Niyeti kötü değil ki bir çok insan böyle tanıştırmalarla başlıyor ilerliyor ne var bunda? beğenseydin devam ederdin hoşuna da giderdi yani ama tipin değil diye kızmışsın. Hem çocuğa verdiğiniz cevapta hoş değil konuşurdunuz benim öyle bir niyetim yok derdiniz güzellikle hem sizde ekli olmayan biri nasıl yazıyor size? bu kadar büyütecek birşey yok belki anlaşırsınız demiş arkadaşında görüşmek isteyenin sen olmadığını çocuk zaten biliyor.

tabii ki bu şekilde de evlenenler oluyor, kim bilir ben de bir arkadaşımın beni biriyle tanıştırması sonucu evlenirim, ama bu şekilde habersizce emri vakiyle değil. bana sorabilirdi. böyle böyle biri var tanıştırayım sizi deseydi o zaman kızmazdım. ama beni zor durumda bıraktı. bu arada mesaj atması için ekli olmasına gerek yok ima etmeyin yani sen de onu kabul etmişsin diye. ortak arkadaştan bulmuş facemi işte. kırıcı bir şey yazmadım bu arada çocuğa sadece böyle bir durumdan haberim yoktu ve kimseyle tanışma gibi bir niyetim de yoktu yazdım. ne yazsaydım anlamıyorum.

Fazla abartmışsın.

Çocuk ilgi gösterdiği için yazmış fakat senin Arkadaşım diye hitap etmen çok kaba olmuş.
Genellikle sinirlendiğimiz zaman bu tarz reaksiyonlar veririz ya.
bilmiyorum arkadaşım kelimesi hatalı olabilir. ama kaba konuştuğum terslediğim anlamına gelmez. hem ben kimseyi aşağılamadım. seni beğenmedim vs yazmadım, ama onlar belden aşağı vurdu.

Fazla abartmışsın.

Çocuk ilgi gösterdiği için yazmış fakat senin Arkadaşım diye hitap etmen çok kaba olmuş.
Genellikle sinirlendiğimiz zaman bu tarz reaksiyonlar veririz ya.

Ben de bunu yazacaktım. Arkadaşım , sana ne anlattılar bilmiyorum amaaa, benim böyle bir niyetim yoktu...her yönden ofsayt bir ifade biçimi.

Sen kendi kendine heveslenmişsin ama benim suçum yok der gibi. Hayır nezaketten insan yerine koyup 2 çift laf edilmemiş hı hii den başka, üzerine bu cümle normal bulunuyorsa ciddi bir iletişim sorunu var.

Son düzenleme:
valla suspus olduysam da suç benim değil. haber verilmediğine bozulduğum için sessiz kaldım ister istemez. benim için söylenenleri düşünüyorum da keşke daha sert konuşsaymışım. kötü bir şey demedim evet, belki "arkadaşım" kelimesi yazılmasa daha iyi olurmuş ama genel itibarıyle çocuğa kötü davrandığım söylenemez. iletişim problemi vs gibi analizlere girmesek de iyi olur. saygısızlık yapılmadığı sürece herkese gayet nazik konuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…