Heycanlar nasılherkesin emeğine sağlık çok keyifli bir kateğori oldu
aaa çok hoş tarifim yayınlanmış çoooook mutlu oldum
bu seferlik sadece yayınlanmış olması ve katılmak yeterli benim için , çok keyifli bir işmiş
Ve evet bencede pilav iyi bir kategori oldu hem ana yemek havasında hem destekleyici :)
herkeslere başarılar...
Yaaa her açıdan bakmak lazım işte.Hem boşverin bu kadar ince düşünmeyi.Onlar sizin için hiç uğraştı mı özel bir yemek için. Sevgilisi olmayanlar desteğe gelin yahu.
çok hastayım sırf anket için geldim az sonra aktif edeceğim ...
Yarışma sayesinde eşcazım güzel bi pasta görcekti ömründe amabak şimdi gaza geldim akşam işten dönünce başlıcam
sorguya bugüne kadar bana naptın yok sana pasta filan dicem
.
Bak engel mi oldum yoksa.Arada güzel şeyler yapıyorsa telorans gösterebilirsin.Ama yarışma olmasın mümkünse. Sor bakalım bugün benim için ne yaptın diye.
Sorucam zaten ama bana vereceği cevaptan korkuyorum..
Çok nankörsün , bugüne kadar senin için yaptıklarımı nasıl unutursun dediğini duyar gibiyim şimdiden..En iyisi ben hiç bir şey demeyeyim..
Hoş geldin abla..
Evet geçmişe şöyle bir göz attım da kebaplar diye konuşulmuş...
Ama sanki sevgililer günü özel tarifler olsa daha değişik bi kategori olur gibi geliyor bana..
Tam da şubat ayında başlıcak ya yeni yarışmamız o yüzden yani..)
CanımÖncelikle çok çok özür dilerim katılacağım diye söz vermiştim ama tutamadım :26:
Bu hafta sınav haftamdı ve son haftaya bıraktığım için tüm dersleri çok yoğun çalışıyordum . Evde bile yemek işini ya hazır ya pratik yemeklerle geçiştirdik ailece , hak böyleyken yarışma için pilav yapacak vakit bulamadım .
Özellikle nevresteye söz vermiştim , inanın gece rüyama bile girdi , bana laf sokuyormuş topikte
Dün sınavlarım bitti , eve geldim 6 da . Hala girip mutfağa yapsam mı dedim ama cıksss o kadar uykusuzdum ki , 2 gecedir 1-2 saat uyuyordum sadece ve sabaha kadar uyudum .
Herkese kocaman kocaman başarılar diliyorum , aklında perde pilavı yapacak biri vardı da ben yazdım diye yapmadıysa gerçekten çok özür dilerim
Sınavlarım da bitti şimdi keyifle takip edeceğim yarışmayı , iyi eğlenceler ve bol şanslar
Not: Merak edenlere sınavlarım gayet iyi geçti .
Yok benim derdim bu yarışmayı kaçırmak değil zaten , verdiğim sözü tutamamak .
Neyse , zaten bu yarışma pek bereketli oldu sözüm olsun nevoya az yarışmacı olan bir yarışta joker eleman olarak katılırım hemen .
Sevilen bir öğrenci ise ve diğer dersleri iyi ise mutlaka yardımcı olacaktır öğretmeni .
Katılıyorum canım çok güzel olabilirSevgililer günü konsepti ama bir seçim yapmak gerekir..Pastalar,kurabiyeler vs... Tek tarif olsun :44:
Aslında ben de en başından beri böyle düşünmüştüm , şubata denk geldiği için ve biz de değişik şeyler öğreniriz hem ne güzel olur..
Dediğin gibi tek tarif olsun ya pasta , ya kek , ya da kurabiye...Yani başka ne olabilirki acaba sevgililer günü için..?
Ne kadar çok konuşmuşsunuz okuyamıyorum