- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Bence de güzel olur.)) Ama tabi çoğunluk ne derse o..
Ya da 1. ne derse o olur..Artık şanslı yarışmacımız kim olucaksa , oylama da açılmadı...
Fikirler alınır nasılsa,ortak bir yol bulunur..
Evet açılmadı hala merakla bekliyoruz.
,Temizliğe başlayacam çıkamadım hala
çok hastayım sırf anket için geldim az sonra aktif edeceğim ...
Ben de aynen..Hafta sonu evde olmayınca her yer dağıldı bi ev topluyom , bi kızımla oynuyorum bir de gelip burda çene çalıyom..
Hepsine bir yetişmek ne zormuş yaa...
Geçmiş olsun....çok hastayım sırf anket için geldim az sonra aktif edeceğim ...
Kızlarrrrrrr heyecan var mı?
Yeni kategori konuşulmuş.Kebablar olabilir ama sevgililer gününe çok karşıyım.Banane benim sevgilim yok. Bana bir tane bulursanız olabilir ama. Ya da erkek milletine değmez diyerek tartışmayı açıyorum.
rüyabuse ben fikrini çok beğendim canım.. benimde fikrim geldii ufkumu açtıncanım bence 14 şubata özel bi sofra hazırlanmalı bi kategori seçelim ve eşimize sevgilimize babamıza bugüne özel bi sunum çıkaralım.. kategori pasta kurabiye vs.den olsun .. bu benim fikrim tabii.. geçende fikrim gelmiştii de pek uygulayamadık ama bu defa sesimi duyuuun yetkili protokol :18::18::18: anam korktum
Kızlarrrrrrr heyecan var mı?
Yeni kategori konuşulmuş.Kebablar olabilir ama sevgililer gününe çok karşıyım.Banane benim sevgilim yok. Bana bir tane bulursanız olabilir ama.Ya da erkek milletine değmez diyerek tartışmayı açıyorum.
Hiç bu açıdan bakmamıştım...
Napsak acaba , vazgeçsekmi ki..