- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Evet Dİlara ben de aynı senin gibi düşündüm..
Pasta ya da kurabiye çok hoş olur..Gönlümüzden geldiği gibi hazırlarız...Benim fikrim de aynı bu konuda..
Ortaya çok güzel ve değişik şeyler çıkar umarım..
Korkma canım ne korkuyorsun , fikrini söyledin sadece...)
Canım hepsine tek tek bakmak lazım anketten:)ya ben pilavları bulamıyorum :/ oy vericem ama görmek için bütün sayfaları tek tek mi geçmem lazım? ilk 2-3 mesaja yarışan pilavların görüntüsü eklenseydi keşke rahat olurdu
Bu mesajının en üstünde pilav adları var canım.Bak en üstte.Onları tıklayıp bakıp oy verebilirsin.Dediğin gibi de olabilir aslında ama detay önemli oy verirken.Sunuma bakıp oy vermek de olmaz galiba.İçerik de önemli.ya ben pilavları bulamıyorum :/ oy vericem ama görmek için bütün sayfaları tek tek mi geçmem lazım? ilk 2-3 mesaja yarışan pilavların görüntüsü eklenseydi keşke rahat olurdu
Eki Görüntüle 951628
Eki Görüntüle 951645
Eki Görüntüle 951644
Eki Görüntüle 951643
Eki Görüntüle 951642
Eki Görüntüle 951639
Eki Görüntüle 951638
Eki Görüntüle 951637
Eki Görüntüle 951636
Eki Görüntüle 951635
Eki Görüntüle 951632
Eki Görüntüle 951631
Eki Görüntüle 951630
Eki Görüntüle 951629
Eki Görüntüle 951648
Eki Görüntüle 951646
hanımlar huhuuu bakın ne yaptım ? tüm yemeklerimizin resimleri ..gözünüzde canlandırın diyeee :26:
Heyecan başladı kızlar
Bu mesajının en üstünde pilav adları var canım.Bak en üstte.Onları tıklayıp bakıp oy verebilirsin.Dediğin gibi de olabilir aslında ama detay önemli oy verirken.Sunuma bakıp oy vermek de olmaz galiba.İçerik de önemli.
Canım hepsine tek tek bakmak lazım anketten:)
teşekkürler ablacım hoş geldin.. evet böle güzel olur diyee yaptım resimler aynı anda görününce fikirler daha kolay şekillenirayy kime oy vercem kimeee çok güzeller :18::18::18::18:
Tabiki canım ben espri yapıyorum.Canım hangisini istiyorsa ona oy ver.Ama pilavımı beğenmene ve denemek istemene çok sevindim.
resimlerin üstüne gelince kime ait olduğu da görünüyor .. bi kendi adımı yazmayı unutmuşum
Bu daha iyi olmuş ellerine sağlık :13::13:
Dilara resimler çok güzel olmuş.Eline sağlık.
ablacım ya pazardan sonra tekrar şantiyede kalcaz yeni kategori açıklansa da ben de katılsaydım yoksa 2 hafta eve geçmiyoruz nasıl katılcam ki(( bugünlerde açıklanır mı pazara kadar vaktim var
Bitiş herhalde 2 şubat olması lazım,senin eve dönüşüne denk gelir nasılsa yeni yarışma