Şuan aynı oldu 14-14 geçmek için 1 tarif gerekiyorrekor kırıldı demi öncesini bilmiyorum sanırım pastaları geçmişiz.. bunun sebebi bence bubiz millet olarak yemek yanın salata pilav mezesiz bırakmıyoruz yemeklerdeki en büyük yardımcımız pilav menünün kurtarıcısı.. ee öle olunca katılımda çok oldu.. ama ne güzel tarifler çıktı valla alkışlıyorum
Evetliste Nevoşt'a
Süprizleri bende bilmiyorum :26:
Evetliste Nevoşt'a
Süprizleri bende bilmiyorum :26:
Bana en büyük süprizi hanım ablam yaptıŞuan aynı oldu 14-14 geçmek için 1 tarif gerekiyorOda olur inşaalllah
Evet canım harika tarifler çıktıHepinizin ellerine ,emeğine sağlık
Umarım süprizler olur
bombalar patlar diyosunuzhımm son dakka tarifleri olur mutlaka
Şuan aynı oldu 14-14 geçmek için 1 tarif gerekiyorOda olur inşaalllah
Evet canım harika tarifler çıktıHepinizin ellerine ,emeğine sağlık
Umarım süprizler olur
Bana en büyük süprizi hanım ablam yaptıo da yarışmanın keyfini çıkaramadan bamladı
Evet çok keyif aldım bu kategoriden
Kızlar ben çıktım Nevoş'un kahvaltı sofrası acıktırdıgörüşürüz
Bana en büyük süprizi hanım ablam yaptıo da yarışmanın keyfini çıkaramadan bamlandı
Evet çok keyif aldım bu kategoriden
Geldim artık burdayımuzaktan bakmak olmadı çok dokundu bu sefer,siyasetten gümledim bu sefer
hoş geldin ablacım tekrar:)) geçmiş olsun bişey olmaz döndün kıyasıya mücadeleyi kaçırmadın valla.. ne güzel yemekler çıkıyo ölee
Kızlar kendi pilavımızın tanıtımını yapabiliyor muyuz?
:)
Diğer konulara linkler konulabiliyor mu?
Cümleten günaydınlar hamarat hatunlarmapısa düşmese olacaktı neyse dün gece bitti cezam,ama her gün takip ettim sizleri ayrı kalmak ne kadar zormuş böyle..Keyfini bile çıkaramadan yok oldum bir anda
Diğer tarifleride gördüm hepside harika gözüküyor
Ablam Hoşgeldin
Cümleten günaydınlar hamarat hatunlarmapısa düşmese olacaktı neyse dün gece bitti cezam,ama her gün takip ettim sizleri ayrı kalmak ne kadar zormuş böyle..Keyfini bile çıkaramadan yok oldum bir anda
Diğer tarifleride gördüm hepside harika gözüküyor
Canım link ekleyebilirsin ama kendin için oy istemek pek uygun olmuyor
Çok şükür ablacımHoş buldum nevoşum sağol,sonunda teşrif edebildim buraya çok şükürr
Ablacım geçmiş olsunBen gördüm seni ara ara burda, ses verdim sana
Canım kendi tariflerinin linkini ekleyince oy istemiş oluyorlar zaten otomatikmen
Ablacım geçmiş olsunBen gördüm seni ara ara burda, ses verdim sana
Canım kendi tariflerinin linkini ekleyince oy istemiş oluyorlar zaten otomatikmen
Çok şükür ablacım
Orası doğru sadece yarışma başlığını eklemeleri uygun olur
Sağol hayatımevet gördüm mesajını,bu sefer banlıyken beğeni yapılamadı,önceden bu oluyordu çünkü
Uzaktan hep takip ettim ama iç geçirerek varya
Sadece kendi pilav sayfamın linkini koysam oluyor mu yani canım?Canım link ekleyebilirsin ama kendin için oy istemek pek uygun olmuyor
Canım ilk sayfada yazıyor yarışma kuralıSadece kendi pilav sayfamın linkini koysam oluyor mu yani canım?
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.
Çok şükür ablacım
Orası doğru sadece yarışma başlığını eklemeleri uygun olur