- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Söylüyorum alkolik değilim diyor . Her akşam içiyor ama sessizce kendince ama sinirliyse kavga etmişsek bulaşmadan durmuyorBende alkol bağımlılığı ile savaştım. Çok alkol alıyordum fakat kimseye zararım yoktu içer içer gır gır şamata, geyik bizimkilerle güler eğlenirdim. Fakat son derece bağımlılıktan da çıkmıştı benimki. Sağlığım için tedaviye başlamıştım. Hem iş, hem eğitim hayatımda zorlandığım için bir yandan da sağlığı etkilediği için tedaviye ihtiyaç duymuştum. Atlattım. İsterseniz eşinize tedavi önerin, terapist’e gidin beraber. Alkol bırakılabilir. Tabi bazılarının dönüşü olmayabiliyor.
Aksine hepsi fazlası ile var bebeğim babasız büyümesin dedim ama gerçi burdada gördüğü tablo daha içler acısı haklısınızHepsini okumadım. Kendinle zorun ne??
millet ailesi arkasında dursa kaçıp kurtulacak çoğu evlilikten, sen fırsatın varken ateşe atlamışın.
ailen arkanda olmasa, ailem destek değil. Maddi gücüm yok. Gidecek yerim yok derdin.
Alkolik olduğunu kabullenmiyor normalde görseniz bu mu alkolik dersiniz ama işte evin içini kimse bilemez. Adam olmak istemedi hayatı hep cezalandıemak kin gütmek yasaklar koymakAnne babanıza yazık . Valla onlara üzüldüm. Bir gece huzurlu uyuyamiyorlardir. Aklınızı başınıza alın. Adam alkolik tedaviye ihtiyacı var. Baş edemezsin. Adam edemezsin. Bitir kendini dusunmuyorsan evladın için yapmalisin. Canına mal olur. Evladın ortada kalır. Yapma gözünü seveyim çok üzüldüm.
Peki alkol almadığı zamanda yani kafası ayıkken nasıl davranışları? Ve iletisiminiz o çok önemli.Söylüyorum alkolik değilim diyor . Her akşam içiyor ama sessizce kendince ama sinirliyse kavga etmişsek bulaşmadan durmuyor
hajasfgsdddds ne iletişimi kardeş, adam kayinbabasini dövmüş, kapı duvar indiriyor evde, oturup hasbihal edilcek pek bişey yok yaniPeki alkol almadığı zamanda yani kafası ayıkken nasıl davranışları? Ve iletisiminiz o çok önemli.
Bir bağimlı tedaviye hazır degilse ben bağımlı degilim iradem güçlüdür istersem bırakırım vb. cümlelerini kurar.bağımlilik ise iradeyle alakalı degildir bir beyin hastalığidırSöylüyorum alkolik değilim diyor . Her akşam içiyor ama sessizce kendince ama sinirliyse kavga etmişsek bulaşmadan durmuyor
Böyle bi babayla büyümeyi hangi çocuk isterkiAksine hepsi fazlası ile var bebeğim babasız büyümesin dedim ama gerçi burdada gördüğü tablo daha içler acısı haklısınız
O kısmı okurken alkollu olup olmadığı muamma. Yani ben göremedim kapıda alkollu muydu değil miydi merak konusu. Alkolluyse alkolun etkisine dayanarak dövmesini anlayacağım. Fakat alkollu değilse ve dövdüyse alkolden daha çok büyük bir sorun olabilir. Onu anlamaya çalışıyorum. Alkollu olmadığında aralarındaki iletisim nasıl diye.Peki alkol almadığı zamanda yani kafası ayıkken nasıl davranışları? Ve iletisiminiz o çok önemli.
ilk defa asik oldum.
Aşık olduğum adam değişmeye başladı.
Şu an 4 aylık hamileyim
Çingeneden tut , onursuz , gurursuz nerdeyse yollu bile oldum onun tarafınca.
evden kovdu.
Şu an 4.5 aylık hamileyim
eşim bana o... o.... diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?